Löwchen betyder lille løve og grunden til navnet, er måden man i århundrede har klippet hunde på så den ligner en lille løve.

Karaktertræk for Löwchen

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Löwchen er en af de gamle franske race Bichon. Bichoner stammer fra den gamle europæiske vandspaniel. 

  Löwchen betyder lille løve og grunden til navnet, er måden man i århundrede har klippet hunde på så den ligner en lille løve. Under 2. verdenskrig blev hunderacen glemt og endte som halvvilde hunde. Racen blev dog reddet af en Mm. Bennert og er i dag en mere almindelig hund. 

  Löwchen er en meget glad og legesyg hund. Den er aktiv og skal derfor have en del motion for at kunne trives. 

  Størrelse: Begge køn: 25 - 32 cm 

  Pels: Lang og bølget. 

  Farve: Alle farver er tilladt. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Löwchen?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Löwchen til salg

  Log ind for at kommentere
  14 kommentarer
  skrev d. 21-september-2015 #1

  Hej, Min famile og jeg bliver om 14 dages tid de lykkelige ejer af en lille lowchen. Vi har altid haft hund, men andre racer og nu er vi blevet anbefalet en lowchen. Mit spørgsmål til jer kære lowchenejere er, hvor svært det var at få jeres hund til at vænne sig til at være alene hjemme i hverdagen? På flere hjemmesider der beskriver lowchen, skriver de, at den er dårlig til at være alene. Vores skal nemlig være alene hjemme i ca 7 timer 3 hverdage om ugen. Jeg har taget fri 14 dage til at gradvist at vænne den til at være alene hjemme, men er lidt spændt på om det bliver et problem. Mvh Camilla

  skrev d. 19-marts-2015 #2

  Tak, det er en rigtig fin hunderace som desværre ikke så mange kender til :-)

  skrev d. 19-marts-2015 #3

  Hvor er den fin Anette :)

  skrev d. 19-marts-2015 #4

  Og dog, så lykkedes det alligevel at snige et billede af vores 2 1/2 årig Løwchen ind via mit profilbillede ;-)

  skrev d. 19-marts-2015 #5

  Efter længere tids jagt på en allergivenlig mindre hund, som skulle være glad af sind, kærlig og legesyg faldt valget på en Løwchen. Det har vi bestemt ikke fortrudt. Må dog indrømme at da vi er en travl børnefamilie, så bruger vi ikke meget tid på pelspleje. Hvalpeklip bruges derfor her, ret nemt og det behøver ikke koster en formue hvis man selv holder pelsen lidt nede mellem besøg hos hundeklipperen. Desuden falder hvalpeklipning også bedst i vores smag, men det er selvfølgeligt forskelligt. Hunderacen er social og lærenem, oplagt til agility hvis man har de lyster og tid dertil. Desuden er den intelligent, så den vil elske at blive stimuleret og gå lange turer - dette er dog heldigvis ikke et must. Eneste minus ved vores (han)hund er, at han er lidt reserveret overfor fremmede og ikke kan finde ud af apport - men Løwchen er nu heller ikke en jagthund, blot en kærlig, god familehund. Racen kan på det varmeste anbefales. P.s Desværre ikke muligt at vedhæfte billede af voksen Løwchen med hvalpeklip, men den ser yngre ud end med den traditionelle løve-klip.

  skrev d. 06-juli-2013 #6

  Nogen der har billeder at voksne løve-hunde med hvalpeklip. Det andet er liiiiige fancy nok for os :-)

  skrev d. 10-august-2012 #7

  Har 2 Löwchen. Om racen vil jeg sige at de er kærlige og sociale. De har nemt ved at lære og afspejler deres ejer. Er du træt så sover de, er du fuld af energi drøner de rundt. Man skal dog som løve ejer være forberedt på en del pelspleje. Løverne har en fin bomuldspels som skal børstes ofte for ikke at filtre. Alternativet er hvalpeklip hvor pelsen holdes relativ kort. De er glade for andre dyr og mennesker og er nemme at have med pga størrelsen og deres charmerende væsen.

  skrev d. 30-juli-2011 #8

  Jeg har lige købt en tæve og får den hjem om en uge. Jeg har brugt meget tid på at finde ud af, hvilken hund der netop egnet sig til os, da vi bor i lejlighed, fuldtidsjob og har barn, og ikke har haft hund før. Hver gang jeg undersøgte noget vendte jeg tilbage til denne race. Derfor måtte det bare blive sådan én.

  skrev d. 23-januar-2010 #9

  Löwchen er simpelthen den perfekte familiehund. Lærenem, super-social, kærlig og 200% loyal - den stikker aldrig af. De bedste anbefalinger herfra.! ;-)

  skrev d. 23-januar-2010 #10

  Löwchen er simpelthen den perfekte familiehund. Lærenem, super-social, kærlig og 200% loyal - den syikker aldrig af. De bedste anbefalinger herfra.! ;-)

  skrev d. 08-januar-2010 #11

  Löwchen er bare en SUPER skøn lille race. Den elsker at være midtpunket i familien. Den er altid i godt humør. Den er meget iderig.Elsker at lege.Ja enormt meget lærenem.Og meget nysgerrig. Marianne

  skrev d. 31-oktober-2009 #12

  Er den lykkelige ejer af en , er så social,tillidsfuld,lærenem,glad for alle dyr og mennesker, den perfekte hund.

  skrev d. 25-juni-2009 #13

  Löwchen er lærenemme, kloge, sjove og har humor. De elsker børn. Og de elsker vand :-) Det er simpelhen den ultimative selskabshund

  skrev d. 21-juni-2009 #14

  løwchen er en intelligent og humoritisk hund som ikke fælder og tåles af de fleste allergikere pga dens skel struktur