Tilbage til alle hunderacer

Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier er en robust lille hund. Den giver ikke op når du leger med den, og vil kræve en fast hånd.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Staffordshire bull terrier

Er den nabovenlig?

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Terrier, flere hvalpe, 6 uger , m. stamtavle, salgsklar 2/4-19

  DKK stamtavle Staffordshire bull terrier hvalpe til salg. 2 piger tilbage. De opvokset på en gård med 4 børn alder 10-8-6-3 og andre hunde, katte og høns. De er i hænder mange gange dagligt. De h...

  Alder 6 uger
  4532 Gislinge
  16.000 kr.
  Image
  Terrier, flere hvalpe, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 17-04-2019

  Staffordshire Bull Terrier hvalpe med DDH stambog efter rolige racetypiske forældre. Mors og fars sundhedsstatus HD: A/A. AD: 0/0. L2-HGA og HC fri. patella fri. Hvalpene vokser op i et hjem med børn,...

  Alder 3 uger
  4800 Nykøbing F
  13.000 kr.

  Staffordshire bull terrier

  hunden Staffordshire bull terrier

  Staffyen er af engelsk oprindelse og skal ikke forveksles med den amerikanske Staffordsshire Terrier, da Staffyen er mindre og en udpræget familiehund.

  Den er en meget venlig og charmerende hund, der elsker børn og at lege. Som hvalp skal den ha en kærlig men konsekvent opdragelse, men er derefter let at ha med at gøre.
  Selvom Staffyen er en stille hund, der sjældent gør, er den alligevel en effektiv vagthund.

  Størrelse:
  Begge køn: 35,5 - 40,5 cm
  Hanvægt: 12,7 - 17 kg
  Tævevægt: 11 -15,4 kg

  Pels:
  Glat, kort og tætliggende. Den kræver ikke stor pleje.

  Farve:
  Rød, fawn, hvid, sort eller blå. Alle farver med eller uden hvide aftegninger.


  Ønsker du at købe eller sælge en Staffordshire bull terrier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Staffordshire bull terrier til salg

  Staffordshire bull terrier 8.000 kr. kr.

  staffordshire bull terrier, hvalpe, 12 uger

  Glad og fræk tæve søger efter et nyt og kærligt hjem der har sat sig godt ind i racen. Hun er vokset op i stuen med sin mor og søskende og er påbegyndt renlighedstræning. Er chippet, vaccineret og har...

  Alder 12 uger
  4900 Nakskov

  Staffordshire bull terrier 13000 kr.

  Staffordshire bull terrier

  Staffordshire Bull Terrier, hvalpe, 7 uger , salgklar 19 februar 2019, 2 meget rolige hvalpe søger nye hjem. Hvalpene er med stamtavle efter højt præmierede forældre. Hvalpene har fået ormekur , blive...

  Alder 7 uger
  4863 Eskilstrup

  Staffordshire bull terrier 14000 kr.

  Staffordshire bull terrier

  2 lækre HAN staff hvalpe søger nyt hjem. De er med DKK stamtavle, og er inden afrejse chippet, vaccineret 1. gang samt har fået 2 gange ormekur. Meget kærlige og tillidsfulde hvalpe ud af vidunderlig...

  Alder 6 uger
  7100 Vejle

  skrev d. 26-juli-2014

  Jeg har den skønneste staff. Og jeg kan i den grad stå inde for at den beskytter det hjem den bor i og den "flok". For godt et halvandet år siden blev jeg hjemme foran min lejlighed passet op af en ung mand som af en eller anden grund mente jeg havde været sammen med hans kæreste. Marley og jeg var lige komme hjem fra vores tur i skoven da den unge mand kun kørende med hjulspind ind på parkeringspladsen farede ud af bilen og kom meget truende og aggressivt hen imod mig. Han kom helt tæt på ag råbte mig op i ansigtet ud at Marley gjorde noget videre. Først da manden hævede næven, som om han skulle til at slå mig, trådte Marley i karakter. Ligeså charmerende som staff'ns ser ud og den gøen lyder, ligeså frygtindgydende kan den se ud og lyde hvis den "mærker" at dens elskede ejer bliver truet. Et andet godt eksempel var da han var godt 8 måneder. Min kammerat som var oppe hos mig for første gang efter jeg havde fået ham, Skulle lige ned i bilen og hente noget. Og skal lige sige at min kammerat er en stor mand og sjælendt bange af sig. Da han kom op igen "væltede" han bare ind ah døren. Ligeså så hurtig han kom ind af døren. Lige så hurtigt løb han ud igen. Marley brøllede som en løve medens han løb ud mod entreen, hvilket resulterede i at min kammerat vendte 180 grader og smuttede ud igen. Skal ikke kunne sige om han ville hilse en evt. indbrudstyv velkommen eller jage ham på flugt. Men umiddlebart ville jeg, som tyv IKKE vove mig ind på hans territorium hvis han var alene hjem.

  skrev d. 18-juli-2011

  Hej nye staff ejerer Hvis i går i tankerne om at anskaffe jer en engelsk "staff", vil i så ikke godt køben den igennem en anerkendt kennel, så der følger en stamtavle med. Det er så vigtigt for os staff ejerer, at vores hunde bliver ved med, at blive accepteret som ikke forbudte hunde, du kan ikke være helt sikker på hvad race du køber, hvis ikke der findes en stamtavle. Pas på derude, der er nogle der sælger deres hvalpe som staffordshire bull terrier, og det kan være svært at se forskel på en staff og en amstaf, især når de er hvalpe. lov mig og min staff, at i køber kun hos anderkendt kenneler, det er meget vigtigt,Husk altid at have din staff i snor,og vis hensyn overfor andre hundejerer.

  skrev d. 02-juli-2011

  vogteregenskaber: Jeg har aldrig set min hund udvise tegn på aggressivitet eller lign. mod dyr eller mennesker. Men da jeg kom hjem fra byen den ene aften lidt "glad";-) Må jeg have lydt anderledes en normalt for der kom tænder frem i mørket. Jeg sagde bare hej og så sluttede det der, men tror beskytter måske er et bedre udtryk end vogter. Hvis du står i en situation hvor den kan mærke du begynder at blive nervøs/utryg tror jeg bestemt den vil "vogte" dig. Det er også derfor det er vigtigt med en tydelig fører/leder person. Du bestemmer og ved hvad der er farligt og hvad der er i orden. Jeg har altid taget den tid det tager for ham at gå hen til ting da han var lille, bare lokket og ventet når vi mødte noget han var utryg ved. aldrig tvunget ham og idag har han et stabilt og godt temperament. Det skal lige siges at jeg samtidig tror på at hvad du kommer i hunden kommer ud igen, ikke nødvendigvis mod dig selv men det kommer ud. Så vær så blid som mulig også ved irettesættelser, så slipper du også for at gøre meget mere end at hæve stemmen hvis den er ved at gøre noget den ikke må.

  skrev d. 29-april-2011

  Hej, Jeg har lige fået en tæve (10 uger) som bliver ved at nappe og småbide i ankler og bukser, hænder osv. Det er ikke hårdt men det gør ondt på både mig og mine børn pga. de skarpe tænder. Vi har prøvet i 2 uger at vende den af med det men det virker som om at den bare ikke kan lade være hver gang den ser os. Er det helt normalt i en vis periode? og hvad er den bedste metode til at få den til at lade være? Jeg har de sidste to dage prøvet en hårdere linje end bare at sige fy, så jeg tager fat i nakken og siger fy, men ved ikke hvor hårdt man må gå til den, jeg vil jo heller ikke være for hård.

  skrev d. 28-marts-2011

  Jeg går og venter på min første SBT, og jeg glæder mig som et lille barn.. Ventetiden går med at læse ALT hvad jeg kan komme i nærheden af, om Staff'en. Jeg tillader mig derfor lige at tilføje at under beskrivelsen står der at den er en effektiv vagthund. Dette er stik imod alt hvad jeg ellers har tilegnet mig af viden (og hvad der står om racen i SBTdanmark). Staff'en er så menneskeglad at den absolut ingen vogteregenskaber har. Kommer der uvedkomne gæster vil Staff'en elske selskabet. Eneste "vogteregenskaber" den kan tilskrives er dens udseende, som sikkert vil afholde en indbrudstyv der ikke kender racen fra at gå ind..

  skrev d. 03-januar-2011

  Mit navn er Jan-Erik Laursen ansvarshavende racerepræsentant under racen Staffordshire Bull Terrier. Jeg kan se der er mange velmenende råd og vejledning angående Staffordshire Bull Terrier, men vil lige påpege at for at det kan være en Staffordshire Bull Terrier SKAL den have en godkendt stamtavle hvis hunden IKKE har en godkendt stamtavle er hunden at betragte som en blandings hund og IKKE en ægte Staffordshire Bull Terrier. Er der yderligere spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller søge Info på www.dansk-terrier-klub.dk eller www.bull-image-gruppen.dk

  skrev d. 08-oktober-2010

  Hej, Min kone og jeg overvejer at anskaffe os en Staffy, da vi finder denne race utrolig charmerende og virkelig flot. Men vi er begge førstegangs hundeejere, og er i tvivl om bl.a.: ...hvordan denne race vil hænge sammen med nyfødt barn? ...og kan I komme med et eksempel til den konsekvente opdragelse? På forhånd tak.

  skrev d. 21-maj-2010

  Nogen der har nogle gode idéer til hvordan man overtaler kæresten til at ville have staffen frem for schæfer eller anden halv-store, pelsede hunde? :)

  skrev d. 23-april-2010

  Hvad er forskellen på Amerikansk staffordshire terrier og Staffordshire Bull terrier?

  skrev d. 07-marts-2010

  når man læser om hunde racen i bøger og sådan, kan der stå (at iser hanhundene ikke kan med andre hunde og iser ikke dens ejet køn) er der nogen der kan fortælle om det passer, eller om der er forskel på tæverne og hanerne når de omgåes andre hunde?

  skrev d. 11-december-2009

  Jeg er den stolte ejer af en staff hvalp på 5 mrd. Det er simpelhen den dejligste hund i hele verden. Hvis staffen bliver opdraget kærligt men konsekvent får du en herlig hund. Min lille staff elsker at bruge flere timer på at lege med andre hunde, og det bedste den ved er små børn, der findes ikke noget bedre for hende :o) Vil klart anbefale den engelske staffordshire bull terrie til alle der vil have en meget kærlig og omsorgsfuld hund! Ville ikke være min foruden :o)

  skrev d. 07-december-2009

  Staffien skal, som alle andre hunde, socialiseres fra de er helt små og i rigelige mængder! Alligevel gider nogle af dem ikke rigtig andre hunde når de bliver kønsmodne, men hvis de inden denne periode er ordenligt socialiseret, ignorerer de som regel andre hunde fremfor at blive aggressive.. Der hvor jeg mødes til det daglige hundetræf kommer der adskillige voksne staffier, ingen af dem udviser aggression over for de andre hunde, men oftest foretrækker de at stå og bide i en gren mens de andre løber rundt og leger, når de andre hunde så kommer hen til dem, hilser og slikker de, men vender så oftest tilbage til grenen :) Det vigtigste er vel, som så ofte med hunde, at man bruger den tid det kræver og så at man når de kommer i 7-10 måneders alderen bliver ekstra opmærksom på deres adfærd og attitude under møde med andre hunde.. Under alle omstændigheder er staffien ikke en hund til førstegangs hundeejere, men har man lidt erfaring får man en exceptionel hund hvis man vælger en staffie!! (mange tror i øvrigt også at man skal bruge hårde teknikker og dominans for at opdrage denne race - kæmpe misforståelse!! de fleste staffier er skrøbelige af sind når det gælder afrettelse, og de skal opdrages med samme positive og bekræftende teknikker som alle andre familiehunde!!)

  skrev d. 29-november-2009

  hej jeg har læst meget om denne hunde race, og overvejer lidt at anskaffe mig en efter den hund jeg har nu, men ville lige høre hvordan jeres fx er når de er sammen med andre hunde og andre dyr, for man høre jo så meget i medierne, jeg er nemlig en ung dreng som går meget op i hunde så ville høre om det er en hund man kan slippe løs ude på en mark med andre hunde og der måske er andre dyr i nerheden uden der sker noget og hvordan ragere jeres? :)

  skrev d. 22-september-2009

  *Super skønne hunde* _Jeg har selv to dejlige hunde & de betyder virkelig alt i hele verden(: , Det bare synd at disse hunde blir opkaldt som kamphunde . Det er ikke deres skyld at visse mennesker aldrig sku have hund . Om det så er en Staffordshire bull terrie eller en golden . Alle hunde kan blive gjordt ondsindet . Syns det vigtigt at vi husker på det . Det er ikke hundene´s skyld ._ *Jeg ved bare at disse hunde er nogen af de bedste hunde man kan anskaffe sig . Med dem, har man en ven for livet !*

  skrev d. 11-september-2009

  Hej Sofia Røngaard. Jeg har to staffordshire bull terrier, en han og en tæve. Min hanhund har jeg haft siden han var 10 uger og nu er han 3 år, vi boede i en 1 værelses i Brøndby det første år, han har aldrig manglet noget. Jeg synes at de bare til passer sig som tingene er, min hund har altid vist at man måtte lege ude og inde skal man slappe af. Så jo man kan godt ha hund i en lejlighed i byen. smiler...

  skrev d. 25-juli-2009

  Vil denne race trives i en lejlighed i byen?

  skrev d. 26-april-2009

  Hej alle ! Jeg søger en Staffordshire bull terrier, som skal være klar til sidst i Juli måned. Altså er hvalpen ikke født endu. Jeg søger en *tæve* . Håber der er nogle som ved de får hvalpe der. Hvis i ved det, må i meget gerne skrive ! Tak.

  skrev d. 04-april-2009

  er den til salg

  skrev d. 03-april-2009

  hey er den til salg

  skrev d. 19-januar-2009

  Jeg er også den lykkelige ejer af en Staffordshire bull terrier tæve på snart 2 år. Det er en helt fantastisk godmodig og skøn hund med enorme mængder af personlighed og næsten menneskelige træk på nogle områder. En hund der alt for tit bliver misforstået pga. sit udseende. Virkelig en super familie hund, dog er de lidt stride til at ødelægge ting det første års tid... men derefter kommer der ro på dem og de er selv overbeviste om, at de hører til P

  skrev d. 03-januar-2009

  Jeg er den lykkelige ejer af en glad Staff på 3 1/2 år.Han er den dejligste familie hund, sød, lærenem,kærlig og charmerende. Jeg har fra han var hvalp gået til træning, og det har resulteret i at han idag er godt socialiseret og kan nyde at lege og være sammen med andre hunde.Jeg vil varmt anbefale dette.Det er en lille aktiv hund der elsker lange daglige gåture, og meget aktivering,racen kræver en synlig konsekvent leder, der foruden dette også er i stand til at give masser af kærlighed og tryghed. Jeg vil ikke anbefale denne race til førstegangs købere. Racen er ikke til dig, der ikke vil ud og gå lange ture i al slags vejr.Det kræver tid at, have en glad og tilfreds Staff.

  skrev d. 03-januar-2009

  Superhund