Tilbage til alle hunderacer

Cavalier King Charles spaniel

Racen er opstået i et forsøg på at genskabe den gamle race Dværg Spaniels. En rigtig dejlig familiehund. Cavalier King Charles spaniel til salg.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Cavalier King Charles spaniel

Hvor meget gøer en Cavalier King Charles spaniel
Børnevenlig
Størrelse

Udvalgte annoncer

Image
Cavalier King charles spaniel, hvalpe, 6 mdr.

Pga private forhold bliver jeg dsv nødt til, at omplacere Felix, for hans egen bedste. Han er født d. 25/12-2018, stammer fra Litauen og har et pas med hans vaccinationer i mm. Han er hentet i KBH og ...

Alder 6 mdr.
6800 Varde
Image
Cavalier king charles spaniel, flere hvalpe, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 22/7

5 dejlige hvalpe med DRU stamtavle. Forældre er avlsgodkendt efter kennelklubbens anvisninger. De vil ved salg være chippet, vaccineret, ormekur, sundhedsbog og registreret i Dansk hunderegister. Foræ...

Alder 4 uger
4520 Svinninge
hunden Cavalier King Charles spaniel. Det er en race, der er et resultat af at genskabe de oprindelige dværg spaniels. Dværg spanielen var i mange hundrede år en meget populær hos adlen og de kongelige i England, men da det blev på mode at have endnu mindre hunde, som mopsen, forsvandt racen næsten. I 1920 udlovede en amerikaner en dusør på en hund af den gamle race. Der skulle gå lidt tid før racen igen kom på banen. Man skille adskille den fra den mindre King Charles spanielsen og man tilføjede derfor navnet Cavalier. Cavalier king charles spanielen er dejlig selskabs- og familiehund. Den har et venligt og blidt sind og er meget legesyg og i godt humør.
Størrelse:
Begge køn: 5,4 - 8 kg
Pels:
Lang silkeagtig. Lige eller let bølget. Pelsen kræver pleje.
Farve:
Black-and-tan, ensfarvet rød, sort, hvid og tan, hvid med røde aftegninger.

Copyright, Gipote.dk


Ønsker du at købe eller sælge en Cavalier King Charles spaniel?
Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

Cavalier King Charles spaniel til salg

Cavalier King Charles spaniel 3000-5000 kr.

Cavalier King Charles spaniel

Søger en ung hund cavaller eller anden lille hund bor i Odense og har en Golden på 9.1/2 år .er hjemmegående .

Alder
5200 Odense v

Cavalier King Charles spaniel kr.

Cavalier King Charles Spaniel, 1-4 år, købes. Jeg har allerede én CKCS, som jeg søger en ven til. Hunden, jeg søger, skal være sund/ rask/ vaccineret, have attest/ stambog. Jeg vil gerne have en poten...

Alder
8520 Lystrup

Cavalier King Charles spaniel 5500 kr.

2 stk friske hvalpe. 1 tæve og en hanhvalp. Meget nysgerrige og socialiserede. Også vant til katte. Født 5/3

Alder 7 uger
7800 Skive

skrev d. 25-september-2015

Her et billede af min hund, forhåbentlig for har lige meldt mig ind på denne side :D

Lone Hansen skrev d. 25-september-2015

Det er bare den absolut bedste hund jeg nogensinde har ejet. lærenem, altid hengiven og de aner ikke hvad agressivitet er for noget. De skal have en kærlig opdragelse. De er super gode til agility ja, til alt stort set. Min er super god til spor eller hvad jeg nu sætter ham til så gør han det bare efter at have prøvet det et par gange eller tre så de er også utrolig lærenemme og ved ikke hvad ben de skal stå på, for at gøre deres ejer tilfreds.

Michael Skov skrev d. 13-august-2015

I skal vidst lige ha rettet jeres info her på gipote.dk omkring vægt. 5-8kg er da helt galt! Min vejer 14kg, men den er til gengæld også dobbelt størrelse af 95% af alle andre cavalier jeg møder. Når det er sagt, s¨å kan jeg kun varmt anbefale denne hunderace, verdens sødeste og dejligste puttedyr der kan gå på fire ben. Ikke det mindste fjendtlighed, altid kærlig overfor katte, marsvin og andre skabninger! Jeg vil aldrig ha andet end sådan en <3

skrev d. 04-marts-2012

Jeg har en cavalier og vil have en mere til sommer - for hende jeg har er bare dejlig.

skrev d. 28-februar-2012

Det er to meget forskellige hunde - dog er begge dejlige famliehunde, men da en Westie er en terrier, kan det være at den kræver lidt mere opdragelse. En Terrier skal trimmes og en cavalier skal reddes ofte - den har meget underuld. Jeg har en cavalier på godt 3 år og er blevet overrasket over hvor meget pelsen kræver. Hans pels er gået amok efter han blev kastreret og han fælder virkelig meget, så jeg får ham studset og kartet et par gange om året - det hjælper! En cavalier er en hund som bare gerne vil ligge i arm, men den kan også sagtens trænes til agility - en virkelig dejlig hund :-)

skrev d. 20-januar-2012

Hej! Jeg går og overvejer om jeg skal have en Cavlier eller en Westie. Er der nogen der kan sige fordele og ulemper? Eller måske bare har et godt råd? De bedste hilsner Line

skrev d. 18-juli-2011

Hvilket foder er bedst til en cavalier ?

skrev d. 04-juli-2011

Det er en rigtig god begynder hund!! Med hensyn til at finde een rette opdrætter, så er det vigtigt at finde et sted, hvor begge forældre er hjertescannet, da racen kan have en hjertefejl, så HUSK at begge forældre skal være godkendt til avl.. Jeg er aldrig mine til hundefrisør. Jeg redder dem ca en gang ugentlig og bad efter behov. Så klipper jeg kun pelsen under potterne (mellem trædepuderme).. Alt i alt en rigtig lækker hund, MEN være obs, at det er en hund med en del pels. Vi har selv to og vi støvsuger stortset hver dag.

skrev d. 19-juni-2011

vi skal have en hund til foråret og det er den første for mit vedkommende,min kæreste har haft hunde før.er det en god begynderhund og hvordan finder man den rette opdrætter.er det en hund der skal til hundefrisør

skrev d. 19-juni-2011

Hvis man skal have hun i familien, er alle nødt til at deltage.

skrev d. 16-juni-2011

nogen der har en ide til, hvordan man over taler sine forældre til at få sådan en sød lille hund??

skrev d. 12-april-2011

Jeg vil bare lige gøre opmærksom på et problem med racen som de fleste åbenbart ikke ved. På grund af dårlig avl, kan racen få problemer med sit meget lille hovede (Racen er avlet til at have et meget lille hovede, hvilken gør den nuttet men kan være katastrofalt) Da hovedet simpelthen er for småt til dens hjerne så når den bliver omking 4 år gammel så er der sådan et pres på hjernen at den lever i konstant smerte og kan få de frygtligste anfald. Jeg vil ikke skræmme nogen; Jeg har disse informationer fra en dokumentar der engang blev sendt (på tv2 eller dr1) Fra StorBritanien. Man skal bare virkelig vælge sin avler med stor omhu, da problemet forekommer ved dårlig avl. Jeg er overhovedet IKKE ekspert, så hvis der er nogen der vil så kan i spørge dyrelæge, eller søge rundt på nettet eller noget.

skrev d. 16-januar-2011

Er der nogen som ved :) Om Tæver er mere dovne end hanner - eller omvendt ? For min kæreste leder efter en lille king charles, som vi gerne vil bruge til agillity når han/hun bliver gammel nok. :-)

skrev d. 16-januar-2011

Kan man have dem sammen med katte?

skrev d. 10-januar-2011

Kan klart anbefale denne race, især til 1.ste gangs hundeejere. Jeg har selv to hanner, der lever fredeligt sammen. Kender flere der har både to og tre hanner sammen uden problemer, hvilket måske giver en god i de om racens gode sind. Det er nem race at opdrage, den er kærlig og blid uden at være pivset, aktiv og glad og gider du gå til en aktivitet som f.eks agility med den, vil den elske dig endnu højere. Pelsen skal redes 1 x ugentlig, bades ved behov og det eneste du bør klippe er pelsen mellem trædepuderne, så også her er den nem. Mht. de omtalte hjerteproblemer, forsøger man at avle dette ud af racen. Derfor er det vigtigt at hundene er hjerteundersøgt og godkendt inden avl. Dejlig hund som kan anbefales :-)

skrev d. 02-oktober-2010

De er SUPER skønne. Startede med en dejlig ruby han. Senere en B&T tæve, og har nu et kuld skønne hvalpe... De er utrolig nemme og kærlige. Hannen jeg har er ikke far men "papfar", han nyder også de små ((o: Se evt. min annonce. [email protected]

skrev d. 22-juli-2010

Det med pelsplejen kan man nemt komme over med en hundetrimmer. Den kan nemlig indstilles til forskellige hårlængder. Så undgår man megethårfilter og skidt og møg der slæbes med ind ved pelsen. jeg plejer at trimme mine omkring trædepuder, langs ben, mave, rumpe og ører. På den måde behøves man ikke at kæmme så ofte, plus at de ser mere velplejede ud, efter min mening.

skrev d. 30-juni-2010

Jeg har forelsket mig fuldstændig i Cavalier King Charles spaniel racen, og skal ud og kigge på min første her på søndag! Jeg glæder mig utroligt meget, og har hørt at det er en god "begynder" hund. :-) Er der nogen der har noget "negativt" at sige om racen, som man skal være opmærksom på?

skrev d. 14-maj-2010

jeg har en super dejlig cavalier sammen med min kæreste :) jeg har aldrig fortrudt og ha ham som begynder hund:) vi startede med en hvor han kun blev 13uger pga uheld og vi måtte aflive men vi fik en ny og ham her er der gang i og han elsker og putte i arm og lege:) han er super god til mennesker dog lidt sky overfor andre hunde:-/ men vis han bar har været sammen med dem nogle timer vænner han sig til dem.. men synes nu det er en super skøn hund der kan tages med alle steder fordi stortset alle falder for vores ''øjesten'':)

skrev d. 08-maj-2010

Charlotte P. Wolff Sikke mange dejlige ting i alle skriver om Cavalier.. Vi har lige fundet den skønneste lille pige, nu er det bare at vente på vi får hende hjem.. Laaaaang tid til, sys jeg:) Jeg glæder mig til at få hende med til agility, og til at lære hende at kende.. Hvor tidligt kan man scanne for hjerte fejl?

skrev d. 08-februar-2010

john andersen Aalborg Cavalieren er en pragtfuld hund, den er altid glad og trofast er rigtig god til førsteganhs købere, men pas på man foelsker sig uvilkåligt i denne hund, når man først har stirret ind et par store mørke øjne. som jeg altid har sagt: ENGANG CAVALIER-- ALTID CAVALIER.

skrev d. 08-februar-2010

john andersen Aalborg Cavalieren er en pragtfuld hund, den er altid glad og trofast er rigtig god til førsteganhs købere, men pas på man foelsker sig uvilkåligt i denne hund, når man først har stirret ind et par store mørke øjne. som jeg altid har sagt: ENGANG CAVALIER-- ALTID CAVALIER.

skrev d. 08-februar-2010

john andersen Aalborg Cavalieren er en pragtfuld hund, den er altid glad og trofast er rigtig god til førsteganhs købere, men pas på man foelsker sig uvilkåligt i denne hund, når man først har stirret ind et par store mørke øjne. som jeg altid har sagt: ENGANG CAVALIER-- ALTID CAVALIER.

skrev d. 02-februar-2010

En cavalier King Charles Spaniel er en kærlig og tro følgesvend der gør alt for at gøre sine mennesker tilpas. En passende størrelse som er nem at have med. Den kræver moderat motion. Meget lærenem og elsker små udfordringer og god til agillity. Den har meget nem ved at tilpasse sig og passer både til enlige og børnefamilier. Den er ikke dominerende og undgår konflikter med andre hunde. Den er billig i kost og kræver ikke meget pelspleje.

skrev d. 10-januar-2010

Vi har været så heldige at få den dejligste hvalp som nu er 13 uger..han har hurtigt fundet sig til rette i familien som er på 6, nu 7 i alderen 9 til 38 år... og er bare elsket af alle...vi har en dreng med en mild autisme som bare har taget ham til sig og det betyder meget at det er en hund der er glad for børn og som har nemt ved at lære.. han er en fræk hvalp, fuld af selvtillid og glad for mennesker og hunde som vi møder på gaden.. vi er ikke i tvivl om at vi har valgt den rette hunderace, da han jo bare er en rigtig familiehund.. Vi er super glade for vores Miko .. ;0)

skrev d. 08-januar-2010

Birthe Bagge. Jeg har haft to,som blev 9 år,det er så skøn en lille hund,jeg siger ja til alle beskrivelserne om denne race.Jeg får en ny lille hvalp først i Februar det glæder jeg mig utroligt meget til.Men--------Cavalier King Charles lider desvære af en Hjerte-sygdom der kommer fra en medfødt Bindevævs fejl,det havde begge mine,og fik derfor medicin hver dag,det er selvfølgelig ikke alle der er født med den fejl,det kommer an på indavling,jeg syntes bare at det skal med,jeg har talt med en læge på Landbohøjskolen som netop operere disse hunde for hjertefejl,han sagde at 90% var født med den fejl.Men det holder ikke mig tilbage for at eje en lille ny Cavalier,jeg vil bare gerne have den undersøgt,Hvis nogen har en anden mening vil jeg meget gerne høre den,hej fra Birthe.

skrev d. 22-december-2009

Diana: Det vil vi helst ikke have, hvis vi skal have en (Jeg er meget ops på det). Tror du det er alle cavalierer der gør det? -Ida.

skrev d. 16-december-2009

Cavalieren er en af de bedste og nemmeste hunde der findes, altid glad og trofast og så er den nem at holde elsker børn og de mennesker de omgås, det er også en hund der er god til ældre mennesker, da det ikke er en hund der kræver det vilde når den skal luftes, bor man i lejlighed er det en af de nemmeste hunde at have Har man først set ind i de store mørke øjne, er man fortabt Engang Cavalier, altid cavalier.

skrev d. 16-december-2009

Cavalieren er simpelthen den bedste hun der findes, man skal lede længe efter en mere kærlig og hengiven hund end den, altid glad og legesyg, det er en hund både for den ældre, da den er meget trofast, men er der børn eller børnebørn, er det også en hund der er nem at omgås for dem, da den elsker børn og så er den meget legesyg.

skrev d. 16-december-2009

Cavalieren er simpelthen den bedste hun der findes, man skal lede længe efter en mere kærlig og hengiven hund end den, altid glad og legesyg, det er en hund både for den ældre, da den er meget trofast, men er der børn eller børnebørn, er det også en hund der er nem at omgås for dem, da den elsker børn og så er den meget legesyg.

skrev d. 29-september-2009

Vidunderlig race, læs bogen "Cavalieren" og hent oplysninger på Cavalierklubbens hjemmeside. Så er du godt på vej!

skrev d. 29-september-2009

Vidunderlig race, læs bogen "Cavalieren" før du køber hund, så er du i den rigtige retning!

skrev d. 07-august-2009

Cavalieren er en fantastisk race med et meget blidt væsen, den elsker at blive forkælet og nusset om.Den er meget nem at have med i byen og de folk man skal besøge siger altid "husk nu at tage hundene med". Det er en nysgerrig race der elsker at få nogle opgaver, den er fantastisk til at finde ting og så kan man få dem til alt for en godbid..

skrev d. 16-juli-2009

Det er en utrolig god familie hund, da den er rigtig god sammen med børn. Den er meget kærlig og hengiven, en rigtig ven for livet.

skrev d. 05-juli-2009

Det er en skøn lille hund, der har sin egen mening og vilje. Bindi er sød og meget kærlig, det var meningen hun skulle sove i hendes kurv....men hun har indtaget seng, sofa osv...man kan bare ikke lade være med at tage hende op, det er måske det eneste man skal være ops på når man vælger en cavalier....ens hjerte smelter helt....

skrev d. 29-juni-2009

Meget hengiven og rolig hund og utrolig blid. Ikke alle er lige legesyge. Min har aldrig gidet lege :-(, kan simpelt hen ikke finde ud af det. Er ligeså noget asocial med andre hunde, men er glad for at hilse på især sin egen race. Noget besidderiske kan de være - i forhold til deres ejer. Der er mange "versioner" af denne race, da der har (og er) meget indavl. Mange fejler mange ting, så man skal være sikker på, at avlsstedet ikke indavler. Der er meget pelsplejer, fælder lidt året rundt og 2 x ekstremt meget.

skrev d. 26-juni-2009

Den mest vidunderlige, glade, hengivne og kælne lille hund. Elsker at putte tæt i sofaen og blive nusset i timevis. Foretrækker klart at være sammen med sin ejer så meget som muligt, og trives bestemt ikke med at være alene. Elsker børn og andre hunde, store som små, og er meget legesyg.

skrev d. 26-juni-2009

Super aktiv uden stress. Tendens til usikkerhed overfor andre hunde - og mennesker. (Ses ved overdreven hvalpeadfærd). Noget der fanger min opmærksomhed: Vi har haft to tæver inden for 5 år nu. De kører begge højt med bamser i en størrelse, hvor de kan parre dem. Tænker om der også indenfor denne race er en tendens til at satse på overmaskuline hanner...

skrev d. 27-maj-2009

de er super søde

skrev d. 05-maj-2009

Har lige købt en cavalier king charles , han er bare den mest glade hund der smelter alle omkring sig , men er lidt kulde skærene godt det er sommer nu .Kan kun sige at det er en god race og det har taget os 1 uge at få ham renlig , men det har også være intens.

skrev d. 22-marts-2009

Super skøn familiehund der vil gøre alt for sin ejer og lidt ekstra godbid.. Hengiven, kærlig og lydig

skrev d. 29-januar-2009

...men stadig med sine jagtinstinkter i behold. Jager ænder og fugle med stor ildhu! Sød, sjov og lærenem lille hund. Meget nysgerrig og glad for alle mennesker og andre dyr. Lidt sarte maver!

skrev d. 07-januar-2009

en utrolig dejlig hund. Har en god størrelse på ca. 30- 35 cm. Den er rigtig god med børn og elsker at blive aktiveret. Den er meget lærenem og ekstrem hengiven til sin ejer.

skrev d. 07-januar-2009

Mega sød!!! Med nuttede øjne!!!!!!!!!!!!!

skrev d. 01-januar-2009

Dejlig trofast lille hund. Er helt forelsket i vores og havd eellers svoret at jeg kunne skulle have engelsk cocker spaniel. tilforladelig at opdrage

skrev d. 31-december-2008

Dejlig hund. God til at dresseres - dygtig til agility. Vær obs på at det er en hund med meget pels, og derfor kræver en del pleje til pelsen når man har været en tur i skoven, gennem krat og muder. :-)

skrev d. 19-november-2008

Den er super sød!!! Vil gerne have en hund og har virkelig overvejet denne race!!!!

skrev d. 09-november-2008

Cavalier King Charles Spaniel er en super agilityhund !

skrev d. 30-oktober-2008

En fantastisk familiehund, men og formidabel til agility