Puddel-mellem. Den formklippet hund er noget speciel. Puddelhunden er blevet brugt i mange forskellige funktioner gennem årene.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Puddel

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  mini pudel / Puggin, hund, 3 år

  Vi ønsker at finde et nyt hjem tl vores søde, inteligente, sociale, glade og også noget uopdragne hund, Charlie. Charlie er en blading af puddel og en puggin, en sød hund på 3 år og er sjov og glad. H...

  Alder 3 år
  2300 København S
  Image
  Puddel

  Race typiske stor pudel hvalpe efter både fysisk og psykisk sunde forælder der begge er højt præmieret Født 1.1.2020 2 tæver og 5 hanner

  Alder 3 uger
  4370 Store Merløse

  Puddelen kendetegnes ved dens formklippede pels, der bliver ved med at vokse og skal klippes regelmæssigt. 

  Pudlens oprindelige arbejde var som jagthund og klipningen hjalp til med at mindske vandmodstanden, så den lettere kunne apportere fra åbent vand. 

  Kilder viser, at denne gamle race har haft mange forskellige funktioner gennem tiden: krigshund, cirkushund, jagthund, hyrdehund, servicehund, falkonerhund, men vigtigst af alt som selskabshund. 

  Pudlen er en munter, meget intelligent og trofast hund, der er ideel som familiehund. Den er lydig og meget velegnet som selskabshund. 

  Alle racerne skal dog stadig have en del motion, da den er meget aktiv, hurtig og atletisk. 

  Der findes fire størrelser af pudlen. Mellempuddel: 35 - 45 cm Pels: Rigelig pels af fin, uldagtig og fjedrende struktur. Regelmæssige krøller. Den skal klippes regelmæssigt. Pudlen fælder ikke, da hårene bliver siddende og derfor skal den børstes og vaskes regelmæssigt. 

  Farve: Sort, hvid, brun, abrikos og grå.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Puddel?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Puddel til salg

  Puddel 6.000. kr.

  Puddel, flere hvalpe, 5 uger , salgsklar 28/01 2020

  Dejlige racerene puddel hvalpe søger nye hjem fra den 28/01 2020 Bliver dyrlæge tjekket,. får ormekur, bliver vaccineret og chippet. Pris Han 6000,-kr. Tæver 7000,-kr. Kom og bestil din/jeres nye hval...

  Alder 5 uger
  7361 Ejstrupholm

  Puddel 6.800. kr.

  Puddel, flere hvalpe, 10 uger , m. stamtavle, salgsklar Nu

  Charmerende dværg og mellem pudel hvalpe, de er kærlige og glade for børn. De er med stambog fra Danish Dog Association, stambogen sikrer dig at du får en sund hvalp, der ikke er indavlet. De har fået...

  Alder 10 uger
  8860 Ulstrup

  Puddel 7000 kr.

  Puddel

  2 super dejlige drenge sælges .. de vokser op i stuen - bliver vænnet til at omgåes børn og andre hunde .. de vil blive chippet - vaccineret - og fået ormekur... kom og se dem .. er der problemer til ...

  Alder 5 uger
  7130 Juelsminde

  Puddel 12000 kr.

  Puddel

  Storpuddel han på 8 uger med DKK stamtavle efter højt præmierede forældre HD A søger et fremtidig hjem er vaccineret chip og sundhedsbog.

  Alder 9 uger
  6862 Tistrup

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  Kjeld Andersen skrev d. 02-juni-2014 #1

  Dejlige puddel hunde. Store som små, altid en fornøjelse at arbejde med dem. Men husk som andre også skriver, at de skal have motion. En puddel er ikke en sofapude.

  skrev d. 26-juni-2009 #2

  Kærlig familie-, og børnevenlig hund. Meget lærenem og vil absolut trives bedst med aktiviteter. Cirkusnumre, agility, lydighedstræning osv. og glem ikke motion. Pudlen er et kærligt, aktivt familiemedlem. Kræver en del pelspleje, børstning og skal desuden klippes regelmæssigt.

  skrev d. 08-maj-2009 #3

  Det er en skøn race,havde selv en mellem pudel i grå/sølv hun var en ener og min søn's bedste lege kammerat,måtte desværre af med hende da ryggen var slidt op. Hun kunne spille fodbold og rullehokey hvor min søn og hans hold havde hende på banen og hun knoklede rundt med dem,de blev mange gange trætte for hende, en regel havde vi og den galt for alle og det var hvis de ramte hende med bold/fod eller rulleskøjter så måtte hun bide dem, og alle synes det var okay selv forældrene til de andre børn, det var jo hendes eneste mulighed for at fortælle hvis de var for grove,men ikke en eneste gang ramte de hende,og hun nød bare at være med. Jeg skriver dette for at fortælle at den race også kan andet end at se sød ud,vil lige skrive at min var en mellem pudel, de er firhjulstrukket i hastighed,så vælger man den størrelse skal man have energi og overskud,for den nyder at blive brugt.