Tilbage til alle hunderacer

Labrador retriever

Labrador retriever racen stammer oprindeligt fra Newfoundland. Labrador er populær som familiehund, og har evner som jagthund. Se labrador til salg.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Labrador retriever

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Labrador, hund, 2 år

  Det er ikke nogen nem beslutning. Men da vores liv har taget en ændring der gør at vi ikke har den samme tid som da vi fik Nuba. Har vi valgt at finde et sted til ham hvor tiden er til træning og akt...

  Alder 2 år
  3230 Græsted
  Image
  Labrador, hvalpe, 3 uger , salgklar 27 januar

  5 sorte labrador hvalpe sælges. Alle hanner. 1 reserveret. De er født d. 18 nov. De er salgsklare når de er 10 uger gamle. Moren er en brun labrador, en familie hund, der både er vant til børn og andr...

  Alder 3 uger
  8340 Malling

  Labrador retriever. Denne race stammer fra Newfoundland og er en af verdens mest populære hunderacer. 

  Den gang var den mere kort-pelset, og blev primært brugt til at hente fiskenet i havet. I dag ser vi da også både labrador og golden retriever som fremragende svømmere. 

  Også i Danmark har den, siden den kom til Danmark i 1950´erne, været en af de 2 mest populære racer. Det skyldes dels at det er en rigtig dygtig jagthund, men også dens rolige og venlige sind der gør den til en rigtig god familiehund. 

  Labrador Retriever er den mest registrerede hunderace i Amerika siden 1991.

  Racen er ekstremt udbredt i Danmark, og du vil ofte møde den i villa kvarteret, i skoven og ved stranden. Hunden lystre godt, og har ikke noget ondt skabt i sig. Du kan med fordel træne racen til adskillige opgaver. 

  I dag bliver hunden blandt andet brugt af politiet, hjemmeværnet og toldvæsnet. Ud over det, bliver racen også brugt flittig af blinde og andre med handicap. 

  En labrador retriver lærer hurtigt og husker godt. 

  En Labrador hvalp er meget hengiven overfor andre hunde og børn. Labrador bliver også kaldet Lab. Labrador racen er en meget glad og legesyg hund. 

  Den hører til den type hunde der ikke har et naturligt stop for hvornår den er mæt og har derfor en tendens til at kan tage på i vægt. Det er derfor vigtigt at man får afmålt den rigtige mængde mad hver dag. 

  Racen er utroligt behagesyg. Dvs. at den vil gøre alt for at gøre sin ejer glad. Derfor er den meget god at træne til jagt, særligt hvis man er god til at rose den og belønne den når den gør et godt stykke arbejde.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Labrador retriever?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Labrador retriever til salg

  Labrador retriever 5.000. kr.

  Labrador, hvalpe, 8 uger

  KLAR TIL SALG NU Skøn labrador hvalp søger nyt hjem KATO er ud af en søskendeflok på 9 hvalpe Han er en charmerende legesyg og nysgerrig hvalp men osse en hyggetrold der elsker at blive snakket og nus...

  Alder 8 uger
  7441 Bording

  Labrador retriever 9000 kr.

  Sort labrador tæve med DKK stamtavle

  Min tæve har født 9 hvalpe. 2 hanhunde og 7 tæver. Pga. den lidt skæve fordeling er der nu 3 tæver ledige🐾💕 Moren er chaser tynegate Hazel (Ivy). En lille tæve på 22 kg. Super smart med fart o...

  Alder 8 uger
  4174 Jystrup Midtsj

  Labrador retriever 0 kr.

  Labrador retriever

  Basil, søger desværre en ny familie, da der desværre skete noget akut i hans familie, der gjorde de ikke kunne beholde denne fantastiks dreng mere. Han er super med alle mennesker og børn samt hunde. ...

  Alder 6 år og 4 måneder

  Labrador retriever .4.500 kr.

  Labrador retriever Hvalpe

  Sorte labrador hvalpe, fra 10/10-19, efter jagtglade forældre. Nysgerrig, socialiserede og kontaktsøgende. De er dyrlæge kontrolleret og har fået ormekur to gange. De er chippet og vaccineret. Der med...

  Alder
  7900 Nykøbing M

  Log ind for at kommentere
  31 kommentarer
  Maja skrev d. 18-oktober-2015 #1

  Hej Mathilda hedder min 6 mdr. hvalp så god og lydig hendes legekammerat er Karla på 6 år Karla er en krydsning

  Anna-Maria Brahe Bonke skrev d. 27-september-2015 #2

  Kan det anbefales at anskaffe sig en labrador i forhold til udslag på allergitest.

  Anna-Maria Brahe Bonke skrev d. 27-september-2015 #3

  Ja, det lyder som en skøn hund. Lige en hund efter mit hjerte. Jeg har dog et problem, at jeg slå ud på en allergitest overfor hund. Jeg har for år tilbage haft en dejlig rottweiler - hvor jeg også slog ud i forhold til testen. Kan det anbefales udfra ovenstående at anskaffe sig en labrador? Jeg havde ingen gener, (hunden blev 7 år)

  Anna-Maria Brahe Bonke skrev d. 27-september-2015 #4

  Ja, det lyder som en skøn hund. Lige en hund efter mit hjerte. Jeg har dog et problem, at jeg slå ud på en allergitest overfor hund. Jeg har for år tilbage haft en dejlig rottweiler - hvor jeg også slog ud i forhold til testen. Kan det anbefales udfra ovenstående at anskaffe sig en labrador? Jeg havde ingen gener, (hunden blev 7 år)

  Christina skrev d. 14-september-2015 #5

  Jeg har i noget tid forgæves forsøgt at lede efter en gul labrador tæve - hvor kan/skal man købe? Har søgt efter kenneler men endnu uden held - er der nogen der kan hjælpe mig lidt på vej?

  skrev d. 12-juli-2015 #6

  Hej alle Vil lige fortælle at vi nu har fundet en lille pige som vi kan få den 12/8, det glæder vi os meget til. Mvh Mikkel og Susie Knøvl

  Kim Lock-Lorenzen skrev d. 11-juni-2015 #7

  "Formel 1" = forkert, forkert, FORKERT !!! Mange tror fejlagtigt at en "Formel 1" er betegnelse for en mindre og lettere labrador (Til forskel fra den gamle kraftige type). Dette er IKKE korrekt. Hvis en labrador skal kaldes "Formel 1", skal den have bestået en specielt krævende jagtprøve. (Noget som slet ikke har med hundens udseende at gøre). Se mere på: http://www.labrador-retriever.dk/formel1

  Julie Bay skrev d. 31-marts-2015 #8

  Hej. Min mand og jeg leder efter en hvalp, der er en blanding af en golden retriever og en labrador. Vi har lidt svært ved at finde sådan en. Vi har forgæves søgt på nettet. Er der nogen, der kan hjælpe os? På forhånd, tak :) . Med venlig hilsen, Morten og Julie

  Hanne Jensen skrev d. 28-august-2014 #9

  Vi har selv haft tre brune labradorer. Desværre er der kun 2 tilbage, mor og datter. I alt har vi haft 4 kuld hvalpe og der findes ikke noget bedre. Vi har haft hunde i i alt 40 år, men jeg tror nu nok jeg foretrækker labradorer - mest på grund af deres vidunderlige sind. Vores har været brugt til jagt men dog mest til - familiehunde, hvilket de er godt egnede til.

  skrev d. 10-juli-2014 #10

  ja

  Birgitte Johansen skrev d. 02-juni-2014 #11

  Vi har Labrador til salg. Se vores annonce herunder.

  Jørn Klausen skrev d. 23-maj-2014 #12

  Den bedste hund man kan tænke sig. Vi har lige fået hvalpe, du kan se dem her på Gipote. Hilsen Jørn.

  Sille Jørgensen skrev d. 23-maj-2014 #13

  Den dejligste race til børn. Vi har 2 lab, og de er bare lalleglade skønne :)

  skrev d. 13-april-2012 #14

  Elsker dem de er simpelhent så dejlig min kusine har en der hedder yoda og er en flot slags sort

  skrev d. 25-august-2011 #15

  Hej Sophie Jeg vil klart anbefale dig at låne bøger på biblioteket om hvalpetræning og labradoren før du kaster dig ud i hvalpekøb. Jeg har selv tre F1 labrador hanner tilbage ud af et kuld på otte, og jeg sælger kun til nogle, som virkelig har sat sig ind i hvad det vil sige at have hund - eller som ønsker at gøre det. Jeg er sikker på, at de fleste seriøse opdrættere er enige heri. Og jeg mener klart at du skal gå efter en opdrætter og ikke et internat, når du er førstegangshundeejer. Fra en seriøs opdrætter kender du hvalpens baggrund, dens forældre, dens socialisering og her kan du masser af hjælp med din hvalp. Muligheder, som sjældent forekommer hos et internat. Sidst, men meget vigtigt, vil jeg råde dig til at starte med en hvalp, når den så er et års tid og veldresseret, kan du overveje om der er energi til en mere. Det er nemlig ikke lettere med to hvalpe på samme tid - de kan underholde hinanden ja, men de kan også give hinanden nogle unoder! Og overvej så om det skal være en F1, som skal aktiveres meget, da det er en jagthund med høj intelligens. Det betyder, at hvis man som ejer ikke træner, aktiverer og motionerer sin hund, skal den nok selv finde på underholdningen - og det er ikke altid den mest ønskværdige måde. Når det er sagt er F1 labberen generelt den mest fantastiske familie- og brugshund, som vil gøre alt for dig og den er altid glad :-)

  skrev d. 03-juli-2011 #16

  Hej jeg overvejer at anskaffe mig én og med én mener jeg nok to;-) det skal være to sorte tæver men vi ved ikke heelt hvor vi skal købe. Så ville lige spørge om hvor i har købt, om det skal være internat eller stueopdræt? Og andre praktiske ting om at købe. takk:-)

  skrev d. 27-marts-2011 #17

  vi har en dejlig formel1 labrodor hund, det er er en dejlig familie hund, den er altid glad, elsker at blive nuses og klappes hele tiden. vil meget gerne hygge sig, ved at den får lov til at ligge i sofaen el sengen. hun elsker at få lov til at komme med ud at kører, vil gerne ud og gå og gerne have noget i munden, som f.esk en avis for sin ejer, så er den pave stolt at få lov at bære den. en dejlig hund som vi varmt kan anbefale at købe.

  skrev d. 26-marts-2011 #18

  Jeg er den glade ejer af en gul Lab f. 2010. Hun er utroligt glad og leger gerne og meget. Er glad for alle andre hunde, samt mennesker, især børn. Køre glad og gerne med i bilen. Elsker alt havd der er vådt, især søer og havet. Sover gerne i sengen dog oven på dynen. Er lydig. Elsker at blive nusset. En skøn familie hund. Eger sig til jagt/spor/vagt fx. Hjemmeværnet/familie/besøgsven/servicehund/førerhund. En rigtig nusse/kæle/klappe/lege hund. Knus Trine & Birgit.

  skrev d. 02-juli-2010 #19

  jeg har pt hvalpe til salg. de er salgsklare sidst i august. de er sorte og gule og med stambog og det hele

  skrev d. 23-januar-2010 #20

  Vi vil gerne en gang for alle gør opmærksom på at en Labrador Formel 1 har intet at gør med størrelsen på hunden. En LAbrador Formel 1 er en decideret JAGT Engelske Linie. Man kan få en hun med det normal størrelse og den er ,på grund af sin stamtavle ,en Labrador Formel 1. Den er mere aktiv og krever mere ud af sin ejer, fordi den kæder sig hvis den ikke bliver brugt...

  skrev d. 08-januar-2010 #21

  ang. gåtur Min labrador, som er meget livlig får 1 times går/løbetur om morgenen og kan faktisk kalre sig med det, og stadig være glad, livlig, slank og tilfreds derhjemme. (Som regel får hun 15 min sidst på eftermiddagen også). Nu er hun så heller ikke meget alene, så hun bliver jo aktiveret på forskellige måder. Min pointe er, at det er altså ikke kun er gåture, der bestemmer hvordan ens hund har det. Aktivering og væren tilstede med den, er ret vigtigt.

  skrev d. 08-januar-2010 #22

  Har en labrador/schæfer. Den har et rigtig godt og ubekymret sind. Det er en handhund og vi har IKKE kastreret ham. Det gør selvfølgelig at han markere når nogen kommer for tæt på vores hus. Men det er helt ok med os. Han bliver gået med mindst 3 gange om dagen. Og mindre kan IKKE gøre det. Vi har ikke gået til lydighedstræning med ham, og det giver selvfølgelig nogle lydigheds vanskligheder når vi er ude at gå tur. Men herhjemme, er han go til at høre efter. Vores søn på 2 år og basse har et godt forhold til hinanden, og de er begge gode til at kende hinandens grænser (såen da, nogle gange går det for vildt for sig) Så en dejlig familiehund, men ligesom med alle hunde, sørg for at aktivere den og gå ture med den. Og frem for alt, kærlighed.

  skrev d. 22-december-2009 #23

  Christina: Nå.. Rene: Ja, men den spiser/Drikker jo heller ikke kun en gang om dagen (:

  skrev d. 27-november-2009 #24

  Hej Ida en hund skal aldså ud flere gange om dagen,nu har jeg haft lab i 16år og mine hunde er rigtige dejlige hunde de kommer ud 4 gange om dagen. lige nu har jeg 12 små hvalpe på 8 uger selv de små kommer ud flere gange om dagen og de elsker det.Kh Helle

  skrev d. 24-november-2009 #25

  Ida: Nej jeg studssede os lige over den kommentar;) Vi får vores sorte larbrador pige hjem her snart, til jul.. Og jeg glæder mig helt vildt. Vi har i forvejn 2 katte og en datter på snart 11 mdr. Og som så mange har sagt, det er en go familie hund, go med børn og tålmodig med børn ;) Den skal have noget motion, og den er en af de nemmeste racer at træne , hvad jeg har hørt.. Konsekvens opdragelse med kærlighed, så har man en go hund for livet;) Det bliver skønt at få hende hjem.. Og jeg er sikker på at hun nok skal falde til her;) Vedhæfter da os lige et billede af den lille trold, som jeg modtog idag;) 24/11-09

  skrev d. 17-november-2009 #26

  Sarah Pelle: Jeg tror altså en labrador skal gå mere end 1 gåtur om dagen! Man skal gå tur med den: - Efter den har spist/drukket. - Efter man har leget. - Efter den har sovet. Så medmindre den ikke sover, ikke leger, men kun spiser 1 gang, så skal den gå 1 gåtur. Så tror jeg bare desværre ikke man har en SUND hund for livet.(:

  skrev d. 03-oktober-2009 #27

  En lab er verdens dejligste hund.. Selv har jeg haft lab da jeg boede hjemme og overvejer selv at skaffe mig én. En gå tur en gang om dagen og så masser af kærlighed, så har du en ven for livet.

  skrev d. 26-juni-2009 #28

  Labrador retriver er en livlig, glad og madglad hund. Så pas på: den kan nemt komme til at ligne en "havebænk", hvis man ikke passer på med maden. Den kræver en kærlig men konsekvent opdragelse, for den er ret kvik. Hvis du sløser med konsekvensen, aflurer den det hurtigt, og så kan du begynde forfra. Labradoren har selvfølgelig brug for kærlighed og en del aktivering for at trives. Her er søgning efter godbidder alle vegne ude som inde, en rigtig god øvelse. Den elsker at have hele "flokken" samlet, men kan også hurtigt lære at være alene hjemme. Hvis den er tryg og glad, plejer der ikke at være problemer. Jeg kan kun anefale racen, for den er simpelthen en dejlig hund, som man bliver glad "i låget" at at have.

  skrev d. 01-februar-2009 #29

  *Verdens sødeste, familie venlig, kærlig, rar, tænksom hund er helt klart en Labrador!! ELSKER DEN RACE <3<3<3<3<3<3<3*

  skrev d. 10-januar-2009 #30

  Den er mega sødddd!!!!!!!!!!!!!!! Men lidt stor ;)

  skrev d. 28-november-2008 #31

  en labrador er den sødeste hund. den er familie venlig og meget tålmodig med børn. labrador hvalpe behøver en kærlig men også konsekvent opdragelse. man kan næsten bruge en labador til alt lydighed,jagt og en masse andre hunde sports samt en god hund til udstilling. labradoren er bare en super hund.