Køb, sælg eller par denne race
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Sæt denne race til salg Se annoncer for denne race
Cairn terrier

Race Cairn terrier
Blandet race Nej
Er den nabovenlig?

Kommentar

Image

Anders Pedersen skrev d. 05-marts-2015

Hej. Jeg har været den heldige ejer af en fantastisk Cairn Terrier. han blev næsten 14 år! Den mest fantastisk dejlig hund, nemt at opdrage, vi kunne altid kalde den til os, elskede børn og alt levende omkring sig, der var virkeligt ikke noget ond skabt i den lille hund, katte fik "wellness" behandling, når de kom forbi vores have, de blev slikket i øret osv. Men mus! De blev dræbt på stedet! Vi mistede vores hund for omkring 14 dage siden, savn er kæmpe stort! Jeg elskede min lille dejlig hund. Skal nok have lidt tid til at kommer over tabet af min lille hund. Men en ting er hel sikkert. Den næste nye familiemedlem, bliver også en Cairn Terrier <3

Image

Allan Jørgensen skrev d. 15-september-2014

Hej jeg ønsker sådan en caine terier det er sådan en god hund er god ved børn og andre hunde så i alt en god hund jeg ville nu helst have en der er 1 år gammel så den er renlig da jeg bor i bofældskab jeg kan kun give den omsorg og kærlighed håber at høre fra nogen så jeg snart kan få sådan en race

Image

Brian Andersen skrev d. 17-juni-2014

Vi bor på landet og ingen indhegning. Vi er vant til at have Kleiner Múnsterlænder. Og overvejer nu om vores næste hund skal vaære en Cairn terrier. Men det store spørgsmål, vil vi kunne holde hunden hjemme. Eller vil den rende når vores store grund ikke er indhegnet?

Image

Helle Brix skrev d. 02-juni-2014

En aktiv og kvik race. Vores elsker hele familien, og vi elsker ham. Han skal ud og gå lange ture, og kan lege med sin bold i flere timer uden at blive træt. Han gør en del, er det normalt for racen? Vores er 3 år nu.

Image

Karina Jepsen skrev d. 23-maj-2014

Mine 2 Cairn terrier har krudt i numsen :) Racen kan kun anbefales til den aktive familie, eller med en stor have. De skal have masse af plads

Image

skrev d. 17-november-2012

Jeg vil gerne købe en Cairn terrier

Image

skrev d. 02-marts-2012

De er nogle vidunderlige hunde der forbliver i denne størrelse ja. Hvis det er for stort selvom det er en god størrelse, vil jeg foreslå en norwich terrier som stort set er en mini cairn terrier. Jeg har selv 2 cairn terrier som er vidunderlige

Image

skrev d. 02-marts-2012

Jeg har to Cairn Terrier og jeg har virkelig aldrig mødt en hund som den. De er de mest kærlige sjove og søde hunde virkelig <3 Ja de forbliver så små de har en super størrelse. Jeg har altid lært mine at blive løftet og sidde på skødet men uden at være i nærheden af at være en tæppetisser. De er vagthunde og har bestemt deres egen vilje og mening (positivt ment)

Image

skrev d. 17-juli-2011

Hej jeg er en pige som måske godt kunne tænke sig sån en hund jeg skal bare hvide om de stadig er så små som de er på billedet:)

Image

skrev d. 12-juni-2011

Liv: Næsten alle racer gør medmindre man lærer dem at holde mund :-)

Image

skrev d. 25-januar-2011

Jeg overveje at få en cairn terrier, men jeg har lige et spørgsmål. Gør denne race meget?

Image

skrev d. 02-august-2010

Fatter ikke alle de annoncer uden chipmærket hvalpe , det er jo ulovlig at sæle en hund der ikke er chip mærket efter den 1/7/2010

Image

skrev d. 07-maj-2010

Vores cairn terrie "Sally" har vist hvad racen osse kan. jeg var optaget andetsteds i huset end, der hvor Sally var, pludselig gik hun helt baserk og ville have mig med ind i stuen, det viste sig at træfyret, som står i fyrrummet bag stuen, kogte og at vi havde skorstensbrand, det skal lige tilføjes at vi har stråtag. <3 Sally var dagens helt.<3

Image

skrev d. 29-december-2009

Tror I man vil kunne have en cairn terrier til at gå løs rundt (bor på landet) og vores berner sennen går ude når han har lyst. Tror I en cairn terrier ville bliver hos ham eller tror I han/hun vil stikke af?

Image

skrev d. 20-december-2009

Har ellers altid været vant til at have store hunde, men nu er jeg blevet den glade "forælder" til 2 Cairn terrier, Holger og Frede og de tror selv, at de er Irske ulvehunde. Mod, frygtløshed, stædighed, intelligens, kærlighed,frækhed m.m.m. skal man lede meget længe efter hos andre hunderacer.Apropos ikke at kunne løbe frit, vores hunde er altid frie når vi går tur ved skov og strand og vi kan sagtens kalde dem til os.

Image

skrev d. 28-september-2009

Sider og undre mig, over at man kan sige! hvalpene er ægte, men er samtidig uden stambog ? Mener da at for at være ægte skal man kunne se hvalpene stamfæder og mødre minst tre generationer tilbage. men ok noget ligger måske inde med deres stambøger så langt tilbage.

Image

skrev d. 12-august-2009

ups ovenståene er fra Dorthe Lorendse, var logget på forkert bruger :)

Image

skrev d. 12-august-2009

Jeg er ikke enig med Lene Kastrup i at Cairnen kun har øre til pyndt, Jeg er selv ejer af 4 skønne Cairner, og de er faktisk nemme at opdrage på, hvis man benytter sig af positiv opdragelse,"klikker træning", men hvis man prøver at tvinge en Cairn til at høre efter, kommer man hurtig til kort :)Jeg vil anbefale, at hvis man er ejer, af en af disse skønne hunde, så prøv jer frem med klikker træning, et samvær både I og jeres hund vil nyde.

Image

skrev d. 28-juni-2009

Enig, Enig. Med Cairn nr 3 og 4 i huset, er vi glade for, at vi har en stor have, og at den er indhegnet, vi har nemlig indtil nu ikke oplevet, at vore cairnere har haft ører!!! Deres jagtinstinkt og selvstændighed er langt mere vigtigt end at høre efter menneskekalderi- bare en charme ekstra. Man skal altså ikke tro, at en Cairn er en nem, at opdrage hund. Trods denne lille detalje er det vores koncept af en familiehund, og vi ville aldrig vælge andre racer.

Image

skrev d. 30-maj-2009

Hej Ja, jeg er blevet den lykkelige ejer af en Cairn terrier. Han er 13 uger,han hedder Thor, jeg kan kun give folk ret i, at han er som et ekstra medlem af familien.Jeg ville ønske, man kunne få barselsorlov, når man får sådan en baby i huset.:0) Han er frygtløs og tillidsfuld og fræk. HE HE

Image

skrev d. 19-maj-2009

helt enig med Dorthe Lorendsen.

Image

skrev d. 18-maj-2009

Når man anskaffer sig en Cairn Terrier, får man ikke "bare" en hund, men et nyt famillie medlem. Cairn Terrieren er en lille hund med en kæmpe personlighed, som elsker at være med i stort set alle de gøre mål en aktiv famillie har.

Image

skrev d. 07-maj-2009

Alletiders dejlige race, sjov, godt humør, kærlig, legesyg, børnevenlig og vil tale med så godt som alle hunde (hvis den ikke lige har haft uheld med en bestemt race i hvalpetiden, og den er glad for at hilse på alt og alle. Nu har vi kun haft tæver, hanhunde kan være en smule mere reserverede. Jeg vil give ret i, at det er en praktisk størrelse, let at have med allevegne.

Image

skrev d. 31-oktober-2008

Det er bare den gladeste hund jeg kender,og elsker at lege

Log ind for at kommentere