En Border Collie har utroligt meget energi. Den kræver meget motion. Så hvis du er den aktive type er denne race perfekt. Boder Collie til salg.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Border collie

Er den nabovenlig?

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Border collie, hvalpe, 1 uge , salgklar 11/5

  Den 16 marts kom 6 super skønne og charmerende hvalpe til verden. Hvalpene er stueopdrættet under trygge, stabile og strukturerede forhold med masser af plads og leg, samt med respekt for deres alder ...

  Alder 1 uge
  3230 Græsted
  Image
  Border collie

  Ud af dette fine kuld på 5 er der kun 2 tilbage. 1 tæve og 1 han. De er født 27 jan og klar til nyt hjem 24 marts. Sælges uden stamtavle men vacc, chippet, ormekur og dyrlægechekkket. Stueopdræt og er...

  Alder 5 uger
  9430 Vadum

  Border collie

  hunden border collie.

  Border Collien en hyrdehund.

  Racen er avlet til at kunne drive hyrder sammen, mest får. Den har en gave der gør at den kan udfører opgaven som hyrdehund til perfektion.

  De mange forskellige farvenuancer gør hunden speciel, den kan fåes i blå/hvid, Sort med hvide aftegninger, Blue merle, Tricolor og zobel.

  Border Collien var egentlig korthåret, men fremavl af den lidt længere pels har vundet indpas, og det er vel den man ser mest i dag.

  Racen har et ekstremt højt energi niveau, og anskaffer du sådan en race skal du påregne en del træning og motion. Til gengæld lærer den hurtig og er nem at arbejde med.
  Du kan med fordel træne agility, lydighed og andet.
  Det er en super skøn race med et rigtig fint sind.  Copyright Gipote.dk - det er ikke lovligt at kopiere denne tekst
  Ønsker du at købe eller sælge en Border collie?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Border collie til salg

  Border collie 3.300 kr. kr.

  Border Collie mix, hund, 3 år

  Sille er en skøn lille pige på 16 kg , som har været igennem et helvedes og nu er tilbage til livet. Hun blev fundet efterladt og hårdt medtaget på vejen hvor hun var blevet påkørt , brækkede hofte , ...

  Alder 3 år
  4591 Føllenslev

  Border collie 5800 kr.

  Border collie hvalpe

  Jeg har fået det sødeste kuld hvalpe som snart er klar til at flytte hjemmefra. Faren til hvalpene er 6 år og en arbejdende Border collie dvs. han hyrder får. Moren er 4 år. hun er Border collie/ Au...

  Alder 5 uger
  8930 Randers NØ

  Border collie 5900 kr.

  Border collie

  Søde og legesyge hvalpe sælges. Far og mor er renracede border.collie og far hedder Kelp og mor hedder Freja og er begge dygtige hyrdehunde og til agility. De bliver chippet, vaccineret, får ormekur...

  Alder
  6280 Højer

  Border collie 6500 kr.

  Border collie

  Ud af et kuld på 8 hvalpe er der nu 4 smukke hvalpe tilbage. 3 tæver og én hanhund Mor uden stamtavle, men fuldstændig rask. Far med stamtavle og også fuldstændig rask.

  Alder 5 uger
  9320 Hjallerup

  Savannah Juanna S. Johansen skrev d. 21-marts-2018

  Jeg har lige nu min anden border collie, der er elleve år. Den bedste hund overhovedet, jeg har haft. Men ... Hvis man ikke har tid og energi til at træne hunden mentalt, er det et rigtig dårligt valg af hund. Det er ikke nok at vandre lange ture eller når hunden er omkring to år, at cykle lange ture. Man kan ikke fysisk træne denne race træt. Den kræver mentale udfordringer. Denne race er født intelligent. Unerkend aldrig dens intelligens, men skab med mellemrum nye udfordringer til dens intelligens, og du har en fantastisk hund i mange år fremover.

  Anna skrev d. 09-marts-2015

  Vi skal have en border collie hvalp i morgen. Er selv 14 år og elsker lange gåture og har en smule erfaring fra min venindes border collie - Luna:) desuden har vi 2,5 hektar have så ... Denne hund tror jeg bestemt ikke er for alle! Man skal virkelig gå ind for det at have hund og forstå dens behov for både motion og mental aktivering. Men mange har derimod også mindet mig om at det er vigtigt at lære den at slappe af - ellers står man med en hund der konstant vil træbes/aktiveres. Vigigt at have i med i overvejelserne :) hilsen: Anna

  Jesper Klovst skrev d. 23-maj-2014

  Den bedste hund når man er aktiv og vil træne med sin hund

  skrev d. 21-marts-2012

  Det var ikke vores første valg af en hund, men overtog en der ikke blev passet optimalt, og det har vi bestemt aldrig fortrudt. en helt igennem trofast, kærlig og lydig hund. kan anbafales til alle. selv har vi 4 børn, og 2 små børnebørn... og paya er helt fantastisk og har alle dage været det. så vi har store forventninger til hendes dejlige hvalpe :-) står du og ønsker dig en hund, findes de ikke bedre end disse :-)

  skrev d. 26-juni-2011

  Vi har en Bordercollie tæve. Hun er den hund som jeg har haft igennem tiderne som er det nemmeste at lære forskellige opgaver. Hun er en aktiv hund, men fungerer perfekt i vores familie. Hun kan med alle vores dyr. Vi har fritgående høns, ænder, 3 katte og en Shæfer han.En dejlig race. :-)

  skrev d. 30-marts-2011

  Har en dejlig border collie han på lidt over 2 år.....han er dejlig nem at have med at gøre.....skal siges at han ud af en søskende flok var den absolut mest rolige, der var ingen tvivl om hvem der skulle arbejdes meget med også var der vores Baily.....han er utrolig lærenem og elsker at få udfordringer, det kan være i form af hvordan hans mad bliver serveret....feks kan jeg finde på at stoppe det i en flaske og sætte låget på, ligge hans foder gemt forskellige steder osv kun fantasien sætter grænser for hvordan de kan bruge deres ualmindelige kloge hjerner.....også selvfølgelig hans daglige gåtur.....kan være selv hjemme uden problemer, være med andre steder, er en suveræn god familiehund, elsker at være med ude og køre, i det hele taget bare han er sammen med familien er han glad, han er utrolig glad for børn, men er også opvokset med mange forskellige størrelse børn omkring ham.....han leger både med schæfere, lahsaer, labradorer, jack russel oma....han er det bedste køb jeg nogensinde har gjort.....har både haft pudler og schæfere, men border det er top et....

  skrev d. 26-marts-2011

  Vi har haft border collier i ca. 20 år, som hjalp os i vores daglige håndtering af fårene. De var fantastiske som arbejdskammerater og familiehunde. De havde nemt ved at tilpasse sig nye situationer og omgivelser. Vi har to gange kørt gennem Europa til Sydfrankrig med dem uden problemer. De lærte hurtigt at respektere både hønsene og kattene. Den ældste var dog ikke så vild med småbørn. De forstod utrolig mange ord og kommandoer. Et pudsigt eksempel: på en af vores rejser til Provence ville jeg lige gå ud på aftentissetur med Tess, hun tissede overhovedet ikke. Da jeg så sagde: "Tis nu!", satte hun sig lydigt ned - men der kom ikke en dråbe! Hun skulle simpelthen ikke tisse. Det er rigtigt, at hvis de ikke har opgaver nok laver de selv nogen. Hvis der i perioder ikke var så meget arbejde med fårene, spillede de fodbold med sig selv, trillede bolden ud i vores sø og svømmede derefter ud og hentede den. 2 af dem hyrdede på de få biler, der passerede vores gård. De kunne finde på at hyrde på kattekillinger og høns. Jeg har kun oplevet bordere under ret frie forhold. Jeg ville nok nødig have dem i en lejlighed på 3. sal. De er MEGET arbejdsivrige. Desværre har vi ikke vores hunde længere. De blev alle omkring 14 år. Den sidste dog kun 12, hun fik sukkersyge. Nu har vi solgt gården og er flyttet i sommerhus i et naturskønt område. Jeg tror ikke, vi skal have border igen. Jeg tror, vi er blevet for gamle til at honorere de krav, der stilles for at give dem et ordentligt, meningsfuldt liv. Hvis jeg var lidt yngre, ville jeg ikke have været i tvivl - border igen!

  skrev d. 12-februar-2011

  vi vil gerne have en border collie når vi flytter i hus. så må ca. 2 år har vi forhåbening en.

  skrev d. 23-januar-2011

  En Border Collie ville virkelig være den perfekte hund for mig! Der ligger en skov 10 minutter fra mit hus, har en dejlig stor have hunden kan løbe rundt i, stor græsplæne (hundetræningsbane) CA. 3 minutter væk og så er der en dejlig stor agilitybane 10 minutter væk, med bil. Elsker virkelig denne race, overvejer at anskaffe en!

  skrev d. 19-maj-2010

  Har en Border Collie på 2 år der hedder Nuser :-) Jeg går til agility med ham og det er han rigtig god til :-D

  skrev d. 30-april-2010

  Hej vi har også en border collie han hedde wuffie han er 2 år jeg håbe i kan hjælpe os wuffie er begyndt at bider efter folk efter hove og hænder hvorfor gør han det hvad er der galt med ham når der kommer folk som han ikke kender så bliver han meget bange og meget sky hvorfor er han det hvad er der galt med ham vi har været ved dyrlæge med ham hvor han ville bider dyrlægen vi spurt hvorfor han gør det men dyrlægen kunne ikke svare på det hvad der var galt med wuffie vil i godt sende svare til hvors mail hvors mail er [email protected] knus fra Vojens fra Sonja.

  skrev d. 27-marts-2010

  Søde border collie hvalpe sælges fra den 1. maj. Hvalpende sælges til 3000 kroner stk. -Dog UDEN stamtavle, men både moren og faren kan ses. Far er lang håret, mens mor er kort håret, så nogle af hvalpende er små uldtotter, mens andre har helt kort pels.. I er meget velkommende til at komme ud og kigge dem og følge deres opvækst. Kontakt: 25300857 el. 51945701

  skrev d. 08-januar-2010

  Lecia Jønsson Jeg har en helt fantastisk Border Collie, hun, og hedder - Sana. Hun er 2 år,nu. Klog, glad, kærlig, og er inden for det sidste ½ år, virkelig begyndt at forstå MIT sprog. De første 25 kommandoer forstår hun. Det er spændende at lære hende nyt. Hun er helt fantastisk til at lære nye ting. Et par gentagelser, og hun har fanget hvad jeg mener. At hun så, når det passer frøkenen, fra tid til anden, har selektiv hørelse, - og lader som om hun ikke forstår, den har jeg luret.. Hun ved udmærket hvad jeg mener, men er der andre hunde i nærheden, kniber det lidt med koncentrationen. Men hun er en pragtfuld hund. Undtagelsesvis - når det er fødselsdage eller jul, får hun sløjfe i halsbåndet. Så er hun også fin, selvom hun er så smuk i sig selv. Men alt det FYRV

  skrev d. 11-november-2009

  To af mine hunde er Border Collier og en af dem er en Border Collie blanding... Mine to fantastiske bordere hedder Tessa og Armstrong. Tessa er farven Zobel. Vi ville have en Zobel Border Collie fordi, at det mindede os lidt om vores gamle hund (Lady) som var blanding mellem Border Collie og Collie... så da vi skulle ud og købe ny hund, ja da købte vi altså Tessa, den sødeste mest intelligente lille hund! Hun er virkelig bare en fin hund. Da vi havde haft Tessa i et halvt års tid besluttede vi, at vi skulle have en hund mere. En tæve, så der ikke skete nogle "uheld" og så skulle den selvfølgelig være Border Collie, for hvilken race kunne være mere fantastisk? Men da vi var ude for at kigge på ny hund så... ja det var ikke længere en tæve vi skulle have, for Armstrong overstrålede simpelthen sine to søstre... med sine kloge øjne og pjuskede pels. Armstrong er en meget typisk sort/hvid Border Collie og han er MEGET lydig og MEGET lærenem. Han er rigtig dygtig til agility. Så skete der altså et lille "uheld" med Tessa og vores "feriehund" en Labrador/Samojede blanding, Cæsar, og så... ja nu har vi også vores lille, smukke Border Collie blanding Trixie, som i øvrigt ligner Border Collien mest, dog er hun ikke HELT så intelligent... men hun er meget lærenem, godmodig og kærlig. I alt har vi fem hunde, Tessa, Armstrong, Trixie, Baily (Dansk/Svensk gårdhund) og Bailys helsøster Gipsy. Vi har aldrig fortrudt, at vi har fået Border Collierne, og det vil du heller ikke gøre, hvis du får en... det er jeg 100 på. Border Collien kan varmt anbefales herfra.

  skrev d. 11-november-2009

  Border Collien er verdens *sødeste* og _klogeste_ lille hund! (; Jeg har selv haft tre af slagsen, men den mest specielle af dem er dog Soya (den jeg har nu). Soya er en Zobert border collie og hun er *meget* klog! (; Soya skal (efter et lille uheld) have hvalpe med min nye hund, Tabasco. Egentlig lidt sjovt det med Tabasco og Soya... xD Men Border Collien er en hund der varmt kan anbefales! Man knytter sig virkelig til dem og omvendt, og det er de mest intelligente hunde findes.

  skrev d. 03-september-2009

  Måtte desværre aflive min dejlige border collie Luffe, han blev 14 år og fem måneder. Han har fulgt mig i tyk og tyndt, og kan slet ikke beskrive hvilket tomrum det er lige nu. Christina

  skrev d. 30-august-2009

  Jeg havde en bordercollie, men vi måtte desværre aflive hende da hun tilsidst ikke kunne mere, hun ble 14½ år så hun blev gammel af en stor hund at være. Hun var noget af det sødeste, og at hun havde meget energi var kun et plus.

  skrev d. 10-maj-2009

  Hej. Min kæreste og jeg overvejer stærkt af anskaffe os en Border Collie. Dog har vi to dejlige katte i forvejen. Er der nogen der har effaring med hvordan, ligepræcis en Border Collie, er med katte? Skriv endelig. Er meget vigtigt for os.

  skrev d. 02-april-2009

  Hej..... Jeg er blevet den heldige ejer af en border hvalp... Buster hedder han og er nu 15 uger...Jeg syntes den er utrolig lærenem....den kan allerede sit,dæk, aport(med bold)og 99% renlig.JA...den skal have meget motion ,både fysisk og psykisk.Hvilket nok er en god ide,at vide inden man anskaffer sig en border. Skal starte på hvalpetræning i næste uge. En lille hilsen fra Bettina

  skrev d. 05-februar-2009

  Har en border collie tæve der hedder Gabby (Se galleri). Jeg fik at vide hun var ren border collie... men det tvivler jeg nu på xD Selvom hun har Border Colliens loyalitet, godmodighed, klogskab og hyrdehunde instinkt 100% Og self. deres gode temp. og kærlighed. Hun er meget intillingt, faktisk en rigtig lille einstein ;) Så Border Collien kan varmt anbefales fra min side :D

  skrev d. 27-januar-2009

  Har 4 smukke Border Collier. 3 tæver og 1 han. Vores han er ekstremt aktiv, altid glad og man skulle lede længe efter at finde en mere lærenem hund end ham, han er Sort og hvid og han hedder Jack, forresten er han en fremragende hyrdehund. Den ene af vores tæver hedder Sistina og er en meget blid hund, faktisk til utypisk i racen da hun ikke er specielt aktiv, men selvfølgelig heller ikke doven og hun er god til Agility, hun er farven Tricolor. Så har vi tæven Speciel, hun er bare en stjerne! Har klaret sig godt til udstilling, som hyrdehund og til Agility, vi holder rigtig meget af hende! Hun er farven Blå hvid. Og til sidst er der vores etårige tæve, en Sort og Hvid hund efter Speciel og Jack. Hun hedder Cathlin og hun er en meget legesyg og lærenem hund ligesom alle de andre. Og et kuld hvalpe efter Sistina og Jack er på vej! Så har altså heller intet dårligt at sige til Border Collien, ligesom vi ikke har til Dobbermannen. Det er nemlig de to racer der bliver avlet på vores kennel. Og så har vi self. vores lille Dobbermann/Border Collie bla. _min_ yndling! Border Collien er en lærenem, sød blid og kærlig, aktiv, kontaktsøgende og intelligent hund der varmt anbefales!

  skrev d. 22-januar-2009

  Hej Vi har også en lille border collie på 13 uger og hun er også en aktiv og lærenem hund. Hun elsker at hente ting til os og er meget lydig, vi starter om 4 uger til træning så det bliver spændende at se hvad hun siger til det. :-)

  skrev d. 11-december-2008

  Jeg har en Bordercollie. Den er så nuttet og lærenem.

  skrev d. 10-december-2008

  . jeg elsker også racen. de er såå søde... vi skal have en :D glæder mig!!!!!

  skrev d. 22-november-2008

  Hej alle sammen. Jeg har lige været så heldig at købe en utrolig lydig border collie. men jeg er ikke sikker på om hun er ægte, selvom dem jeg har købt hende af siger hun er ægte. hun er et halvt år, meget kraftig bygget, og så har hun krølle på halen, men hun er lige så klog som en border, er der nogle typiske kendetegn på sådan en hund.

  skrev d. 15-november-2008

  Hej alle sammen jeg har en sød og dejlig border collie han på 3 og et halvt år. Jeg har haft ham siden han var 9mnd gammel. Jeg har aldrig fortrudt at jeg har fået ham når jeg har været ked af noget har han altid været der. Han har hjulpet mig igennem rigtig meget. Han er både sød,kærlig,trofast og så blid. Efter hans mening er mor den bedste i verden og jeg siger tit at hvis man skal have sig en rigtig god hund skal man bare have en border collie.

  skrev d. 09-november-2008

  jeg har en bordercollie tævehvalp på 10 uger og jeg må da indrømme at den er utrolig klog og lærenem men svær at have synes jeg. Den er meget aktiv.