Beskrivelsen for Afghansk mynde fortæller bl.a. om hvor den stammer fra. og hvor stor den er. Se Afghansk Munde til salg her.

Karaktertræk for Afghansk mynde

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Hunden Afghansk mynde. 

  Et andet navn for Afghansk mynde er Afghan hound. 

  Racen er gammel og man så den første gang helt tilbage i 3.500 år f.Kr. Racen er stærk og kan holde til en del, da den har sin opvækst fra de hårde bjerge i Afghanistan. Racen er en god jagthund, og er blevet brugt til at jage vildt. 

  Den smukke pels har gjort at den i dag er en meget brugt race til udstilling. Det er en hund som passer på sine nærmeste, men den har sin egen mening om tingene, og man skal derfor opdrage den med kærlighed og tålmodighed. Hunden er ikke egnet som førstegangs hund. 


  Størrelse:
  Hanner: op til 75 cm, Tæver: op til 69 cm. 


  Pels:
  Meget fin og lang, kræver pleje 


  Farve:
  Alle farver er tilladte 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Afghansk mynde?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Afghansk mynde til salg

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  skrev d. 14-juli-2010 #1

  Tio paa stranden... der findes intet bedre synes han!

  skrev d. 14-juli-2010 #2

  Det er en yderst intelligent hund som elsker at stjaele og de er meget opfindsomme med at snuppe alt under naesen paa dig. De er ogsaa meget folsomme og har stor personlighed. Det er den smukkeste hunderace der eksisterer. Deres krop er bygget til at lobe meget og det skal de have mulighed for hver dag (gerne 2 timer hver dag)ellers keder de sig nemt og vil lave ulykker i hjemmet af ren frustration. Det er en general sund og robust race. De er vidunderlige med selv smaa born og har ingen aggressivitet. Egner sig som fantastisk som familiehund. Dvs de lober hellere vaek fra fare end at konfrontere den. Billederne er af min smukke afghansk mynde han, Tio paa 7 maaneder ved stranden og i hjemme. PS denne race egner sig ikke til lejligheder eller meget smaa beboelser.

  skrev d. 22-marts-2010 #3

  Det er ganske enkelt kongen over hunde. Naar man forst har forelsket sig i en afghansk mynde er der ingen anden race der formaar at maale sig med den. Den har dog megen pelspleje og kan aldrig slippes los da den som mynde hund er selvstaendig jager.