Tilbage til alle hunderacer

Grand danois (Den danske Hund)

Grand danois racebeskrivelse,også kaldet den store danske hund. En lille hund i en stor krop. Elsker alt og alle. Bliver desværre ikke så gamle.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Grand danois (Den danske Hund)

Er den nabovenlig?

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Grand danios hvalpe

  Disse dejlige basser søger nye hjem 8/7. Deres søskende har aftaler men de sidste 4 drenge mangler at finde deres kommende familier. Sorte hvalpe med hvide aftegninger, uden stamtavle, stueopdrætted...

  Alder 4 uger
  6710 Esbjerg V
  Image
  Grand Danois hvalp

  1 tigerstribert han Compareo´s Heisenberg, har også hundepas 1 gul han Compareo´s Goodman (SOLGT) 1 tigerstribet tæve Compareo´s Skyler (SOLGT) der kan evt. blive tale om en udstationering til den/de ...

  Alder 199 uger

  Grand danois (Den danske Hund)

  Racebeskrivelse, købes og sælges annoncer for hunden Grand danois

  Man ved at racen har været i Danmarks helt tilbage til 500 f.kr.

  Hunden stammer fra Danmark, og er i de nordiske lande blevet brugt til jagt på hjorte, vildsvin, og sågar ulve.

  Der er præg af mynde i den, og du får en stor glad hund. Den skal have motion og skal være aktiv. Men så får du også en nem og rar hund der kan med alle, også børn.

  Hunden er trods sin størrelse rolig, og du kan endda have den i en lejlighed.


  Størrelse:

  Han-hunde: 120-130 cm høj målt oprejst til hovedskal. Mankehøjde 86-93 cm.

  Vægt

  Vejer 56-80 kg.
  Tæver: Lidt mindre, dog min. Mankehøjde 72 cm

  Pels:

  kort, tætliggende og glat. Pelsen kræver minimum af pleje.

  Farve:

  Harlekin (konge af [hunde]-hæren, hvid med sorte markeringer, kongens
  farver), Gyldenbrun ( til hjortejagt), Sort (til vagthund), Tigret
  (mørkebrun m. sorte striber), Blågrå og Mantel (sort krop, resten hvid).


  Hunden kaldes også Den danske Hund, Dansk Hund, Great Dane


  Ønsker du at købe eller sælge en Grand danois (Den danske Hund)?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Grand danois (Den danske Hund) til salg

  Grand danois (Den danske Hund) 7.500 kr kr.

  Dejlige Grand danois hvalpe til salg

  5 uger gamle , salgklar 10/08 Super skønne og sociale hvalpe 4 hanner og 4 tæver. Begge forældre har et utroligt dejligt sind, de er begge rolige og rare (mor Lady kan opleves, far kan ses på billede ...

  Alder 117 uger
  7550 Sørvad

  Grand danois (Den danske Hund) 6000 kr.

  Grand danois (Den danske Hund)

  Tre ægte grand danois hanhvalpe af skønne, unge forældre sælges. De er uden stamtavle og sælges vaccineret og chippet og har fået ormekur, De er blevet dyrlægetjekket ved fødslen og bliver igen inden ...

  Alder 7 uger
  7300 Jelling

  Grand danois (Den danske Hund) 14000 kr.

  Grand danois (Den danske Hund)

  En fin jämn kull grand danois valpar efter friröntgade, väl meriterade och stabila föräldrardjur föddes den 14/5 och är leveransklara den 9/7. Finns i Blekinge i södra Sverige. Mor: SE43182/2012 Bell...

  Alder 3 uger
  37011 Backaryd

  skrev d. 19-juli-2015

  Hejsa alle sammen! Jeg har en KÆMPE kærlighed for GD og jeg leder efter en hvalp, er der nogen som har nogle eller kan forslå steder at søge, synes nemlig det er meget svært at finde nogen.

  skrev d. 19-juli-2015

  Hejsa alle sammen! Jeg har en KÆMPE kærlighed for GD og jeg leder efter en hvalp, er der nogen som har nogle eller kan forslå steder at søge, synes nemlig det er meget svært at finde nogen.

  Hunde ejer 5 skrev d. 30-marts-2015

  vi har haft mange af dem de er rigtig gode familiehunde er søde og venelige den bedste hun vi har haft og vi har haf mange forskellige racer :)

  anne skrev d. 24-januar-2015

  Hej til alle medlemmer. For at beskæftige sig med din nuværende finansielle vanskeligheder er jeg en person, som gør lån til alle mennesker i nød med en god karakter og i stand til at tilbagebetale uden at ødelægge deres månedlige eller årlige budget. Jeg tilbyder lån på kort, mellemlang og lang sigt fra 5,000.00 Kr til 1.000.000,00 Kr og videre. Min refusion sker med en 3% i rente. Men først og fremmest vil jeg gerne vide det beløb du ønsker at låne så at jeg kan sende dig mit lån vilkår fordi vi opererer i euro. E-mail: ( [email protected] ) Så venter jeg til din låneansøgninger på min boks elektronik. Venlig hilsen.

  skrev d. 20-december-2012

  Har også en dejlig gd tæve,til tider lidt dum ig klodset men en super skøn hund iøvrigt min anden gd‘er

  skrev d. 11-juli-2012

  Hej. Lige om snart, er jeg ny Grand danois ejer :-) Vi glæder os helt vildt, til at få vores lille ny hvalp hjem! En tigret pige fra den skønneste kennel i Sverige/Skarak. Vi er langt fra første gang hundeejere - men første gang Grand danois ejer. Hvis i har nogle gode råd-forslag... alt... så skriv endelig! Vi bor i 4300 Holbæk området, og vil nu selvfølgelig opsøge legekammerater og hvalpetræning i området. KnuZ Thea Vi skriver selvfølgelig mere, som tiden går :-)

  skrev d. 25-oktober-2011

  Jeg har både en golden retriever og en grand danois. Derudover ikke mindre end 5 børn i alderen 1-11 år. Vi kunne ikke ønske os bedre familie hunde og det bliver bestemt ikke vores sidste grand danois. Begge vores hunde er tæver og de elsker hinanden. Og ja, den virker slet ikke så stor som den er, da den er så rolig. Der er helt sikkert mere gang i vores golden retriever. Det er bare en lille lille lille bitte hund i en utrolig stor krop:)

  skrev d. 14-oktober-2011

  Grand Danois er mit Højeste Ønske, at erhverve mig.

  skrev d. 24-april-2011

  Men lige meget hvad kan alle hunderacer jo være potientielt farlige i de forkerte hænder.... Har selv en amerikansk bulldog på 7 år han er blid som et lam og en GD tæve hun er lige så blid... ;O) Elsker mine hunde og det er ikke racen der gør sig gældende for at jeg har dem.... Men vil indrømme at jeg er meget imponeret over Grand Danoisén det er min første af slagsen...

  skrev d. 16-april-2010

  Kan ikke lade være med at kommentere ovenstående indlæg. Har haft grand danois siden 1992 - det meste af tiden to ad gangen. Ja, en grand danois er / har anlæg for at være sød, mild og venlig, men de kan såvel som alle andre racer have anlæg for aggressivitet og andre mindre ønskelige egenskaber. At beskrive dem som udelukkende blide og føjelige er en sandhed med modifikationer. De er og kan være umådelig blide og nænsomme i deres omgang med såvel småbørn som andre dyr, men de kan også (i forkerte hænder) udvise en mindre acceptabel adfærd. En grand danois er som andre hvalpe og unghunde kluntede og ikke specielt kontrollerede, med mindre de er særligt godt opdragede. Har selv haft tre hanner, hvoraf den første var decideret aggressiv overfor fremmede mennesker og ikke mindst hunde, mens han var blid som et lam overfor sin egen familie; en som var mild og venlig overfor alle og en, som heldigvis stadig lever og er glad og fjollet. Alle tre er købt hos anerkendt opdrætter og passet med masser af kærlighed, opmærksomhed og i øvrigt gode forhold. Det giver ingen mening at generalisere med hensyn til hunderacer - der er enorme individuelle forskelle. Opdragelse betyder selvfølgelig rigtig meget, men det gør altså ikke alt. Ja, en grand danois er som udgangspunkt blid og venlig, men det er også en hund, som ikke er rigtig "voksen" førend i tre års alderen og indtil da kan det være besværligt at imødegå al dens hvalpede glæde - særligt i forhold til små børn. Man bør efter, min opfattelse, tænke sig godt om, hvis man overvejer at anskaffe sig en grand danois - specielt en hanhund - hvis man samtidig har små børn eller forventer at få det. Ikke fordi den er aggressiv, for det er den næppe, men den skal altså være cirka tre år gammel førend den får så meget styr på sin motorik, at det er forsvarligt at lade mindre børn være sammen med den uden opsyn, uanset hvor sød og rar den ellers er. Elsker selv racen højt og får en ny hvalp næste måned, så dette ikke være sagt for at afskrække nogen fra at anskaffe sig en af disse skønne hunde, men for måske at undgå de sørgelige tilfælde, hvor en familie, der havde glædet sig til en stor, god hund, ender med at returnere den til opdrætteren eller det, der er værre.

  skrev d. 07-februar-2010

  Grand Danois. Vi har en super blød, nysgerrig og alle de andre tillægsord man nu kan lægge på gul grand danois købt ved kennel grand de feld. super fantastisk hund. men jo vagtsom, det tror jeg der er i dem alle, i mere eller mindre grad, da det er noget at det de har været brugt i gamle dage. MVH. jakob

  skrev d. 27-januar-2010

  Jeres positive kommentarer, undrer mig altså.... I byen hvor jeg bor, der stødte jeg på en kvinde med barnevogn og en Grand Danois hanhund. Dér råbte hun mig altså an og sagde, vi skulle gå en anden vej, ellers ville han forsøge at angribe min hund... Hun kunne ikke på de 30 meters afstand, se at min spinkle hund, var en hanhund. Mange tror, han er en tæve af denne grund, da han har bygningen fra den meget flotte og slanke Doberman, men er ellers næsten lysebrun og hvid, så han ser ret sød ud og har et blidt sind! Så racen må da i al fald enten være vagtsom!

  skrev d. 20-december-2009

  Læste lige dit indlæg :) .. Kan kun sige jeg er helt enig med dig, har selv en på 1år og 20dage.. Det er en virkelig skøn hund ..

  skrev d. 26-juni-2009

  Skøøøn familiehund. Du finder ikke en, der er mere børnevenlig og trofast. På trods af dens størrelse, er den blid som et lam, og er meget nysgerrig anlagt. Den har brug for at være med, når der sker noget. Og større "putte-gen" skal man lede længe efter. Den vil gerne være skødehund, på trods af størrelsen. Men når du har fået en Grand Danois, lægger du ikke selv mærke til, at den er "stor". Det skyldes at den er meget rolig. Den er meget blid over for andre dyr, og ja, det bedste man kan få.