Bichon Frisé er livlig, glad og hengiven over for alle og enhver.

Det er en kvik, lille selskabshund.

Scroll længere ned på siden for at blive klogere på Bichon Frisé sind, pleje og historie.

Karaktertræk for Bichon Frisé

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Bichon. Frise, hvalpe, 4 uger , salgklar 17.10.2022

  Vi har 2 piger og 2 drenge . Klar til levering fra d. 17 oktober 2022. Hvalperne for ormekur hver 2. Uge og bliver leveret vaccineret, chippet, sundhedsundersøgt og med sundhedsbog. Startpakke til hva...

  Alder 4 uger
  6430 Nordborg
  Image
  Bichon Frisé

  to smukke hvalpe søger en ny kærlig familie han elsker at lege når de går til den nye familie skal de have en chip, vaccine, to ormekurer, sundhedsbog og et tjek hos lægen begge forældre har stamta...

  Alder 7 uger
  6430 Nordborg

  Hvordan er en Bichon Frisé

   Bichon Frisé er en munter, lille hunderace men med et kæmpe hjerte der er klar til at give dig alt den kærlighed du kan rumme. 

  Og ja en Bichon Frisé tager også meget gerne imod din kærlighed. 

  Med sine store sorte øjne og fluffy hvid pels ligner en Bichon næsten en bamse eller et stykke legetøj, og det burde ikke tage dig lang tid at finde ud af, at en Bichon Frisé vil være din gladeste og mest entusiastiske følgesvend.

  Med den kompakte krop, baby-dukke-ansigter og fluffy hvidt hår er en Bichon Frisé en meget tiltalende race, men nu er det jo ikke kun udseendet der tæller. Heldigvis er en Bichon lige så smuk indeni som udenpå. 

  Racen Bichon Frisé, er relateret til flere små racer, selvom racen ofte forveksles med hvide pudler er det dog ikke tilfældet.

  En Bichon Frisé er dog beslægtet med hunde som: Coton de Tulear (bomuldshund), Bichon Bolognese, Havaneseren og Malteserne. 

  Middelhavet og at være blevet taget med på handelsruter til andre lande.

  Kort og godt om racen Bichon Frisé

  • Racen er mild og intelligent 

  • Livlig og elsker at lege


  • Bichon Frisé kan ikke lide at være alene i lange perioder.

  • Elsker gåture, men er ikke specielt motionskrævende

  • Sætter pris på nye indtryk og på at løse mentalt stimulerende opgaver

  • Bichon Frisé har en fin og silkeagtig pels, med lette proptrækkerkrøller

  • Pelsen skal hver dag børstes omhyggeligt, og den skal vaskes ofte

  • En Bichon Frisé bliver 12-15 år 

  • Hanner og tæver vejer mellem 3 og 5 kg. 

  • Hanner måler 23-30 cm. og tæver ca.23-28 cm. 
  Bichon Frisés personlighed

  En munter attitude er en af de mest fantastiske egenskab ved en Bichon Frisé personlighed. 

  Denne hund elsker at blive elsket, nyder at være centrum for opmærksomheden og er dygtig til at charme sin familie, naboer, hundefrisører eller dyrlæge med sin vindende personlighed.

  Derudover har en Bichon Frisé en legende og yderst selvstændig side, men det betyder ikke, at den kan lide at være alene. 

  Faktisk hader denne race at være alene og lider ofte af separationsangst, hvis den bliver efterladt alene i mange timer.

  I sådanne situationer kan en Bichon Frisé begynde at ødelægge ting ved at tygge og rive alt ned, som er i syne og i en højde hvor den kan få fat i det. Dette betyder naturligvis at en Bichon Frisé bestemt ikke er en race, du bør vælge hvis du er væk hjemmefra i lange perioder.

  En Bichon Frisé forhold til børn 

  Med sin familien i nærheden er en Bichon Frisé kærlig og legende. 

  De nyder at ledsage deres familie og ønsker at deltage i daglige aktiviteter (alle aktiviteter). 

  De udgør altså en fantastisk familiehunde og er tilmed vidunderlige legekammerater til børn. 

  De nyder at være sammen med børnene, deltage i deres lege eller blot at sidde i deres skød. 

  De er meget tolerante over for støj og anden postyr, der er forbundet med børn.

  OBS! Selvom en Bichon Frisé er søde og tolerante hunde, skal du altid lærer børn, hvordan man begår sig over for en hund, og du bør altid overvåge eventuelle interaktioner mellem hund og små børn, for at for forhindre at hverken din Bichon Frisé eller et barn, kommer til at overskride hinandens grænser. 

  Det er hverken godt for hunden eller barnet. 

  Børn såvel voksne må aldrig nærme sig en hund mens den spiser eller sover, de må heller ikke prøve at tage hundens mad fra den. 

  Ingen hund, uanset hvor venlig og mild den er, bør nogensinde blive efterladt alene med et barn, da de oftest ikke forstår konsekvenserne ved at overskride hundens grænse.

  En Bichon Frisé nyder selskab med andre hunde, så er der blot flere legekammerater! Men det er altså kun så længe den får sin andel af opmærksomheden fra sin ejer. Med korrekt introduktion og træning kan en Bichon Frisé komme godt ud af det med katte og andre dyr.

  Bichon Frisé - motion og stimulering

  En Bichon Frisé kan siges at være aktive hunde, men de klarer sig altså fint med at bo i lejlighed, så længe de får ordentlig motion og leg - husk på de lever og ånder for at lege. 

  Racen har en masse energi, og de har brug for daglig træning, inklusive gode gåture, som minimum tre gange tredive minutter om dagen.

  En anden aktivitet, der bringer det bedste frem i en Bichon, er terapiarbejde som besøgshunde på f.eks et plejehjem. Fordi de er blide og du kan være sikker på at de vil sætte et stort smil på de flestes læber.

  Hvordan opdrager jeg en Bichon Frisé

  Den meget intelligente Bichon Frisé er nødt til at blive undervist i ordentlig hunde manerer, så det er vigtigt at tilmelde din hund lydighedstræning, du kan med fordel starte med hvalpekurser. 

  Bichons er hurtige til at lære, så det kan være meget tilfredsstillende, for ikke at nævne underholdende, at gå til hundetræning.

  Bichon frisés er intelligente og elsker at lære tricks, og de er altså meget nemme at træne. Når du træner med en Bichon Frisé skal du være fastholden, men blid. 

  Er du for hård, vil du knuse den lille krøltops hjerte. 

  Mange Bichon-ejere træner deres hunde til lydighed og andre sjove ting.

  Både en Bichon Frisé og den ejer vil nyder denne aktivitet, og det er en god måde at komme endnu tættere på din Bichon Frisé, det er også med til at stimulere den mentalt.

  Socialisering af en Bichon Frisé

  Oplevelser de første 4 måneder af en Bichon Frisé liv, har meget stor indflydelse på hvordan hunden vil se på verdenen når den bliver ældre, selvom det kan være fristende at være meget blid overfor en nuttet hvalp, vil det være en stor fejl da det er en klog hund, der hurtigt vil lære at løbe om hjørner med dig.

  Racen er normalt ivrig efter at behage - hvilket gør en Bichon Frisé et oplagt valg til enten førstegangs hundeejere men også for erfarne hundeejere, da den smarte hund, med garanti kan lære det meste, det er ikke for sjov at en Bichon Frisé tidligere er blevet brugt som cirkushund.

  En Bichon Frisé skal trænes med positiv forstærkning, da en hård behandling vil ødelægge dens  tillid.

  Som hvalpeejer handler det om, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, for at få en velafbalanceret voksen hund, der er tryg ved at være i selskab med andre hunde og mennesker. 

  En hundetræner kalder denne process for socialisering.

  Når du træner med en Bichon Frisé bør du altid være tålmodig og tage opdragelsen seriøst, både for din og hundens skyld.

  Hold træningssessionerne korte og sjove, mærk efter på din Bichon Frisé humør. Bliv kun ved så længe den viser interesse og er fokuseret. 

  Straf ALDRIG en Bichon Frisé (eller hvilken som helst anden hund) for ikke at have mere tålmodighed, det vil aldrig være godt for jeres forhold.

  Du bør arbejde ud fra følgende principper:

  • Regler
  • Rutiner
  • Tålmodighed
  • Konsekvent

  Hvilke genetiske sygdomme kan findes i en Bichon Frisé? 

  Som de fleste andre hunde, er racen bichon frisé generelt sunde, men som alle hunderacer er de tilbøjelige til visse sundhedsmæssige problemer. 

  Det er vigtigt at huske på, at ikke alle bichon frisé får en eller flere af disse sygdomme, men det er vigtigt at være opmærksom på dem, hvis du overvejer denne race.

  • Problemer med blæren

  • Allergier

  • Patella Luxation

  • Vaccination følsomhed

  • Hoftedysplasi

  • Grå stær

  Ansvarlige opdrættere har fokus på, at holde racen så fri som muligt, for genetiske helbredsproblemer, ved hjælp af genetisk screening af avlsmateriale.

  Den gode Bichon Frisé hvalp

  Når du er på udkig efter en Bichon Frisé hvalp, bør du følge din mavefornemmelse, og gå en kæmpe bue uden om avlere der ikke selv nævner, eller i det mindste er villige til at snakke med dig om genetiske helbredsproblemer, samt hvilke ting de har gjort for at sikre sunde og raske hvalpe.

  Mød altid mindst en af forældrene til den hvalp du påtænker at tage med hjem, og igen - følge din mavefornemmelse! Ser det ud til at være en hund der trives og kommer fra et godt hjem? 

  Eller virker det mere som om at hvalpene blot sælges med profit for øje. 

  Er sidstnævnte tilfældet, risikerer du at anskaffe en syg hund.

  Hvor gammel bliver en Bichon Frisé?

  Du kan forvente at en bichon frisé bliver mellem 12 og 15 år.

  H2 Hvordan ser en Bichon Frisé ud?

  Racen Bichon Frise ligner til forveksling en bamse eller et stykke legetøj, deres pels der altså både rummer en ydre pels og underuld er altid hvid.

  Den bløde og tætte underuld skaber sammen med ydre pelsen en fantastisk blød pels, du kan nusse dagen lang. Pelsen giver en bichon frisé et meget fluffy udseende.

  Hvordan plejer jeg en Bichon Frisés pels ?

  Bichon Frisés har et ry for ikke at fælde, hvilket altså desværre ikke er helt sandt. 

  Alle hunde med hår fælder som udgangspunkt, men med en Bichon Frisés dejlige dobbeltpels, bliver hårene der falder af imidlertid fanget af underulden, stedet for at ende på gulvet.

  Hvis du ikke børster din bichon frisé, vi hårene ikke blive fjernet og de vil derefter lave store filtre tæt på huden, hvilket altså kan ikke føre til hudproblemer.

  At pleje en Bichon Frisé er bestemt ikke for folk med en travl hverdag, da dette er en race med meget vedligeholdelse. 

  Du skal altså sætte meget tid af til pleje og badning.

  Du bør som minimum børste en Bichon Frisé to gange om ugen eller mere, og du bliver nødt til at bade den, når den bliver snavset for at holde den fine hvide pels ren. 

  Sørg for at pelsen er fri for knuder inden du giver din bedste ven et bad, ellers vil du blot erfare at knuderne bliver endnu værre og næsten umulige at fjerne.

  Øvrig pleje af en Bichon Frisé

  For at holde din Bichon Frisés poter sunde, bør du klippe dens negle en til to gange om måneden, kan du høre dem klikke på gulvet er de for lange, hvilket er smertefuldt for din lille krøllede ven.

  Tandhygiejne er bestemt også en ting du bør sætte stærkt ind på, når du har at gøre med en Bichon Frisé.. 

  Børst derfor altid din bichon frisés tænder mindst to gange om ugen både for at holde dens ånde lugtfri, men også for at forhindre ophobning af tandsten og andre sygdomme. 

  Daglig børstning er selvsagt endnu bedre. 

  Som med alle racer er det vigtigt at begynde at pleje din Bichon Frisé i en tidlig alder. 

  Du kan ikke bare starte på intensiv pleje af en bichon frisé, det vil den se som et overgreb, hvis ikke du fra hvalp gradvist træner den til det.

  Håndter poterne så ofte som muligt- hunde er følsomme omkring deres poter, så tålmodighed og gentagelse er nøglen til succes.

  Gør pleje til så positiv en oplevelse som muligt, fyldt med ros og belønninger, og det vil kun blive lettere og hyggeligere for både dig og din Bichon Frisé med tiden. 

  Du bør foretage ugentlige tjek, hvor du bl.a. kontrollere din hunds ører. Hvor du skal se efter rødme eller dårlig lugt, hvilket kan indikere en infektion.

  Til sidst skal du undersøge for sår, udslæt eller tegn på infektion såsom: Rødme, ømhed eller betændelse i huden, i næsen, munden og øjnene og på fødderne, finder du noget alarmerende bør du altid tage kontakt til en dyrlæge.

  Historien om racen Bichon Frisé

  Som med mange hunderacer er den nøjagtige oprindelse af Bichon Frisé usikker. 


  De tidligste registreringer af racen bichon frise stammer helt tilbage fra det 14. århundrede.

  Hvor nogle mente at franskmændene bragte hundene hjem fra Tenerife. 

  Man mente at racen Bichon Frisé var blevet ført til Tenerife af handelsmænd, der brugte den fønikiske handelsrute, og at racen oprindeligt kom fra Italien.

  Men uanset hvordan bichon frisé ankom til Europa, blev racen hurtigt en klar favorit blandt adel.

  Er du og Fichon Frisé et godt match? 

  Har du efter at have læst denne artikel fra ende til anden, forelsket dig endnu mere i en Bichon Frisé, er det meget forståeligt. 

  Det er en fantastisk hund der kan berige dit liv! Men inden du ihærdigt går i gang med at søge efter en opdrætter, så stil dig selv og din familie følgende spørgsmål.

  3 spørgsmål, som du bør stille dig selv inden du vælger at afskaffe en Bichon Frisé. 

  1. Er du hjemme til at holde den lille krøltop ved selskab? 

  2. Har du mod på den intensive pleje det kræver at have en bichon frisé? 

  3. Kan du tilbyde en Bichon Frisé et liv, hvor den inkluderes i alt og er centrum for opmærksomheden? 

  Kan du svare ja til ovenstående, så kan du med god sandsynlighed skabe et dejligt liv for denne dejlige hund. 

  Held og lykke!


  Copyright Gipote.dk - Det er ulovligt at kopiere denne tekst.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Bichon Frisé?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Bichon Frisé til salg

  Bichon Frisé 11000 kr.

  Bichon frise, hvalpe, 4uger

  Vores Thilde (stambogs navn Perle) blev den 24/8 mor til 7 dejlige hvalpe. 5 piger og to drenge. Thilde er af racen Bichon Frisè, racen er allergi og fældefri (bomuldshunde). En fantastisk og familiev...

  Alder 4 uger
  7830 Vinderup

  Bichon Frisé 13000 kr.

  Bichon frise, hvalpe, 11 uger

  Hej vi har 4 dejlig små bichon frise hvalpe født den 12/6 /2022 vi har 1 tæve og 3 hanner som skal finde sit nye hjem hvalpene er født og opvokset i stuen hvor de vil være vænnet sig til dagligdagens ...

  Alder 11 uger
  3070 Snekkersten

  Bichon Frisé 15000 kr.

  Bichon Frisé

  BISHON friser med alle dokumenter. Da dæsverre har arbejde også om dagen også om natten ,han mangler nogen familie hvor har mere tid til ham går turer og være sammen med ham.

  Alder 8 mdr.
  7100 Vejle

  Bichon Frisé 12000 kr.

  Bichon Frisé

  Allergivenlig bison frisé drenge søger en drømme familie. Vokser op i stuen, vant til børn og masser af kærlighed, kys og kram. Hvis du vil høre mere ring

  Alder
  7600 Struer

  Log ind for at kommentere
  22 kommentarer
  Cathie Rasmussen skrev d. 04-januar-2015 #1

  Hej Tina Har du stadigvæk hunden? Hvor bor du, ville gerne se den. Du kan ringe til 28354205

  Tine skrev d. 05-december-2014 #2

  Hej Tina, tak for det fine tilbud, vi er dog ikke helt klar til hund endnu og tænker også at vi gerne vil starte med en hvalp. Håber I finder et godt hjem til vovsen. Kh Tine

  Tina Petersen skrev d. 27-november-2014 #3

  Hej Tine. Glemte lige at sige, at I ikke må lade jer skræmme af pelsplejen. Jeg har valgt at klippe vores hund meget kort. Dette fordi jeg godt kan li at gå i skoven med ham. Altså ikke kun gåture i snor på fortorvet. Ikke at der er noget galt i dette, men jeg elsker at se ham drøne rundt i skoven eller på andre store arealer. Men heldigvis vokser pelsen jo ud igen, så det vælger man jo selv, hvad man synes er praktisk. Hans hale og hovedet er dog ikke helt kort:-).

  Tina Petersen skrev d. 27-november-2014 #4

  Hej Tine. Vi er i den ulykkelige situation, at vi skal af med vores dejlige Bichon Frise. Det er en han og han er kastereret. Kunne det evt være noget for jer? Han er netop blevet 4 år. Han elsker at være sammen med sin familie, men kan også uden problemer være alene. Han er klog, sjov, rolig, elsker skoven, gåture og andre hunde. Børn er ingen problem. Hvis I kunne være interesseret, så giv endelig lyd. Er bundulykkelig over at skulle af med ham. Og hvor finder man lige en ny god familie som man mener kan passe på ham som vi har gjort:-). Eller hvordan sikre man sig, at dem som man evt giver ham til, ikke sælger ham videre for at tjene nogle penge. Det har vi desværre hørt om før. Men skriv endelig, hvis vores skønne hund kunne være noget for jer.

  Tine skrev d. 17-november-2014 #5

  Hej, Vi er en familie på udkig efter en sød familiehund. Vi er faldet for denne race, men har svært ved at se forskel på en Bichon havanais, bichon frise og coton de tulear....er der en der kan hjælpe og fortæller hvad forskellen er? mvh Tine

  skrev d. 06-oktober-2014 #6

  Hej Gitte jeg ved ikke hvad du mener med flot , jeg har en hanhund der har været på udstilline og han har fået en fin første placering, vi har selv brugt han til vores egen tæve en gang od der er kommet to dejlige hvalpe ud af det og om nogle dage skal vi have kuld nr to . han er ikke en af de største modeller men utrolig rolig og dejlig vi plejer at sige han ligner tyren færdinan ( en rigtig Hygger ) du er velkommen til at ringe 28114839

  skrev d. 06-oktober-2014 #7

  Dritan vi bor i Bagsværd og har et flot udstillings han du er velkommen til at ringe 28114839. vi venter selv hvalpe med ham som far . han er en at de små modeller men utrolig flot. hvis du vil høre mere er du velkommen til at ringe. Mvh Jete Helman-Kristensen

  Birgitte Storm skrev d. 01-oktober-2014 #8

  Har forsøgt ovennævnte tlf. 22542078 , men det eksisterer åbenbart ikke. Jeg vil gerne finde en flot og egnet hanhund til parring af en af mine bichon frise - håber nogen kan hjælpe mig ! Hilsen Gitte

  skrev d. 01-oktober-2014 #9

  Hej Dritan vi har en fantastisk han Bichon frise som er far til to kuld hvalpe. Ring 22542078. Hilsen Lena

  Dritan skrev d. 14-august-2014 #10

  Hej Vi vil gerne have hvalpe. Er der nogen af jer der kender nogen en han Bichon Frise I Københavns området? på forhand tak Dritan

  Anita Bergsson skrev d. 02-juni-2014 #11

  Åhh disse smukke hunde. Elsker Bichon Frise. Man kan ikke stå for dem. Den dejligste lille race :) :)

  skrev d. 10-februar-2012 #12

  Min Bichon Frise, smiler, når han vil "snakke", og gerne med alle mennesker han møder.

  skrev d. 24-august-2011 #13

  Bichon Frise´er den skønneste, dejligste race jeg kender. man kan kun elske den. vedr. pelpleje skal man ikke lade sig afskrække, det er noget alle kan lære. jeg syntes dog det er vigtigt at når man vil har valgt at ville have en hvalp, så sørg for at det er et sted man kan få råd og vejledning, og at der er en der kan / vil hjælpe med pelsplejen. Jeg er selv medlem af DKK og mine hunde og hvalpe er stambogsført der. uanset hvor du køber en hvalp ønsker jeg det bedste for dig & din lille hvalp. Er sikker på at det lille vil følge dig overalt ;))

  skrev d. 01-november-2010 #14

  Vi har fået taget billeder af vores hvalpe. Se mere på vores hjemmeside: http://www.bichon-net.dk/

  skrev d. 19-juli-2010 #15

  Jeg skal ikke skrive så meget for de som har skrevet her nedunder meg har utrykkt meget bedre hva jeg ville ha skrevet! Skal bare lige si at vi har ennu nogle hvalper igjen for salg!

  skrev d. 03-juni-2010 #16

  Jeg har også den sødeste hund i hele verden, nemlig en Bichon Frise White affection King Gucci, som jeg elsker overalt på jorden. Alt den glæde og kærlighed som du giver den får du tidobbelt igen. Han er den dejligste og blødeste lille uldtop. Og selvom pelsen selvfølgelig kræver lidt pleje ville jeg ikke bytte ham til en anden race. Gucci er vant til at sejle med os og klarer også turen på vanden uden problemer. Han elsker bare at være sammen med os og følger os i tykt og tyndt. Fortalte jeg at han bliver 6 år den 1. august og jeg elsker ham mere og mere for hver dag. Hilsen Vivi

  skrev d. 02-november-2009 #17

  Jeg har haft 2 af slagsen. Bichon Frisé er en dejlig, glad og positiv hund, der elsker sin familie overalt på jorden. Derfor har de heller ikke tendenser til at stikke af - da de hellere vil være hos deres familie. Bichon Frisé er en intelligent hund og vi har lært hundene mange "kunster" på bare en halv time. Blandt andet lærte vi den seneste, vi havde, at tisse på kommando! Praktisk, hvis vi var på tur og ikke lige kunne komme til at gå en længere tur. Man skal dog være opmærksom på, at de kommer med omkring, møder forskellige mennesker og andre dyr - for ellers kan de knytte sig så meget til familien, at de føler sig forladte, hvis de er alene hjemme. Den seneste, vi havde, overtog vi som 3-årig og det lykkedes os aldrig at vænne hende af med at gø ad ALT, så har man hunden fra hvalp, så husk at træne dette. Pelsen er dejlig lækker og ikke umiddelbart så svær at holde, som den ser ud til. Det kræver løbende børstning og lidt klipning f.eks. ved øjne. Men klipning 3-4 gange årligt er nødvendigt. Jeg klippede selv - det kan sagtens læres. Men start fra hunden er hvalp, for den skal lære at stå BOM-stille, når man klipper med saks. Et andet råd herfra vil være kun at give hunden tørkost og forskellige tyggeben og okseknogler, da racen ellers danner meget tandsten og skal man have renset tænder på sin bedste ven, så kræver det en fuld narkose - ikke så fedt. Og iøvrigt er racen SLET ikke kræsen og har den først fået smag på "menneske-mad", så kan den ikke nære sig... Iøvrigt kan jeg oplyse, at jeg er pelsdyrs-allergiker, men havde absolut ingen problemer med Bichon-frisé. Bichon Frisé er varmt at anbefale - du får en dejlig følgesvend og ven for livet.

  skrev d. 20-september-2009 #18

  Ihh jeg er så forelsket i Bichon frise hunde, de er så kærlige, legesyge og fantastiske. Men jeg er studerende og har fået skrabet 6000 kr. sammen indtil vidre, og de koster jo det dobbelte, hvilket bliver meget meget svært for mig at få skrabet yderligere sammen. er det normalt at denne race koster 12000 kr.? Og eller er den nogen som evt. kender et sted hvor de bliver solgt til en lidt mindre pris, så en bichon frise kan komme ind i mit kærlige hjem og få sig et skønt liv? MVH Christina

  skrev d. 12-september-2009 #19

  En bichon frisé er en dejlig familie hund. Elsker at lege og være sammen med sin familie, men kan sagtens uden problemer være alene. Vores er nu snart 6 mdr og har aldrig bidt noget i stykker.Den gør kun hvis det er relevant. Dog er den mere svær at få gjort stueren end eks. en golden retriever.Pelsen er ikke så svær at holde bare man strigler den hver dag og får den klippet hver 2-3 måned. Selv eller hos en hundefrisør.Den fylder ikke så meget, kan lide at køre bil, ikke kræsen. En meget kærlig hund jeg aldrig vil undvære.Selv min mand der ikke kan lide små hunde er faldet for den:-).

  skrev d. 18-januar-2009 #20

  Den smukkeste hund i verden

  skrev d. 09-januar-2009 #21

  h

  skrev d. 09-januar-2009 #22

  ang.pelspleje,jeg børster mine 1 gang om ugen,vasker dem 1 gang i mdr.klipper dem ca. hver 10 uge.til gengæld fælder de ikke og så er de allegi venlige.