Eurasier er en venlig og loyal hund, der knytter sig stærkt til sin familie. Selvbevidst, rolig og ligevægtig, med høj irritationstærskel.

Karaktertræk for Eurasier

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Eurasier, hanhund, 6 år , m. stamtavle, salgsklar 16-03-2023

  Gizmo (stambogsnavn Arachuns Gintarou) søger nyt hjem. Han er kastrat, og er klippet fordi pelsen var meget filtret. Han er vant til andre hunde, kat og børn fra skolealderen. Han søget et hjem ente...

  Alder 6 år
  4261 Dalmose
  Image
  EURASIER HVALPE TIL SALG

  Super skønt kuld, 5 piger og 3 drenge. Vi er en familie på 4, som opdrætter Eurasiere i stuen. Jeg går hjemme, så hvalpene er aldrig alene. Ulrik har trænet hund fuldtids i syv år ved forsvaret, o...

  Alder
  7451 Sunds

  Eurasieren en ny race, der opstod i 1950ernes Tyskland. Målet var at skabe en spidshundetype med smukke farver. 

  Den skulle have en fast karakter, men alligevel kunne være en familiehund Man krydsede racen Chow-Chow og Wolfspitz, der først blev kaldt "'Wolf-Chow". 

  Efter indkrydsning af Samojede spids blev racen omdøbt til Eurasier. 

  Eurasier er en venlig og loyal hund, der knytter sig stærkt til sin familie. Selvbevidst, rolig og ligevægtig, med høj irritationstærskel. 

  Den er en god vagthund og kan være noget reserveret overfor fremmede. 

  Den kræver en forstående og dog konsekvent opdragelse.

   

  Størrelse:
  Hanner: 52 - 60 cm (23 - 32 kg) Tæver: 48 - 56 cm (18 - 26 kg) 


  Pels:
  Middellang, løst tilliggende dækples. Tæt underuld. 


  Farve:
  Alle farver og kombinationer er tilladt, dog ikke rent hvid, hvidbroget eller leverfarvet. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Eurasier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Eurasier til salg

  Eurasier 15000 kr.

  Eurasier

  Super nuttede dejlige Eurasier hvalpe er klar til nyt hjem d.2dec. De er meget vant til masser af nus og kærlighed fra både voksne og børn. De er også vant til katte.

  Alder 6 uger
  2665 Vallensbæk Strand

  Eurasier 15000 kr.

  Eurasier

  Super skønne nuttede eurasier hvalpe. De er vant til masser af meneske kontakt både voksne og børn. De er også vant til katte.

  Alder 6 uger
  2665 Vallensbæk Strand

  Eurasier 13000 kr.

  Eurasier

  Dejlig ung hanhund søger nyt hjem. Han er en blanding mellem en eurasier og en dansk spids. Han er en yderst social hund og kan godt lide at være der, hvor ejeren er. Han er vant til at være sammen me...

  Alder 11 mdr.
  4291 Ruds Vedby

  Log ind for at kommentere
  9 kommentarer
  skrev d. 01-marts-2013 #1

  Hej, jeg ser først jeres modsvar nu og forstår ærligtalt ikke jeres "modangreb". Da jeg skrev denne beskrivelse, skriver jeg jo ikke at jeg er ekspert eller noget, men skriver det jeg føler jeg oplever med min hvalp på 23 uger. Og det var at han var rigtig nem og rar og at jeg ikke ville ønske at have ham i en lejlighed uden have, da han elskede at ligge i haven. Jeg har aldrig sagt at den skulle trænes som en brugshund hvis det var til mig?? Men nu har jeg mere erfaring så jeg kan skrive en ny beskrivelse af Eurasieren idag: Vores Eurasier han var super rar, dejlig og nem. Han var elsket af alle både voksne, børn og dyr med hans gode og milde sind. Jeg synes Eurasieren er forholdvis nem at træne, den skal ikke have vist øvelserne mange gange før den ved hvad det drejer sig om. Men den gider ikke gentage de samme øvelser igen og igen, det keder den og den gider ikke apport, jo få gange men så er det ikke sjovt mere. Det jeg synes var mest svært at træne med ham var indkald når vi var ved fx stranden og han fik færten eller øje på andre hunde, men ellers, sit, dæk, bliv, gi pote, ikke hoppe op, være rolig omkring børn osv. var nemt. Eurasieren kræver en del motion, vores blev luftet om morgen i klitterne/strand hvor han løb løs, eftermiddag ved fjorden i langline og om aftenen rundt i byen i kort snor, og så leg i haven også, men dette var også nødvendig for at have en glad og velstimuleret hund. Vores Eurasier kunne ikke lide at være med ud at løbe lange ture, eller cykle/rulle lange ture, men det ved jeg nogle af hans søskende kunne så det er forskelligt. Jeg vil give Pia ret i at udfordringen først kom senere og varede noget tid, han skulle teste os af og hvis han ikke synes der skete nok en dag, jamen så snuppede han lige en bamse fra datteren værelse og ville have os til at jagte ham osv. men hva det er jo bare unghund når det er bedst.. Men motion kræver de altså, men hvis de nu får de behov dækket de har brug for så er de: VERDENS BEDSTE FAMILIEHUND!!!!! Rolig, afbalanceret, venligsindet, ikke gøende og ikke anmasende over for gæsterne.. Men sæt jer godt ind i denne race ligesom alle andre racer, hver race sine behov.

  skrev d. 09-august-2011 #2

  Hej, Jeg er den lykkelige ejer af en eurasier dreng på 3 år, har før haft amerikansk bulldog og andre krævende hunde, denne race er virkelig dejlig, Bamse er super intilligent, kærlig og meget loyal, han ville aldrig lave den samme fejl 2 gange, meget behagesyg dreng.Han har været noget af det nemmeste at opdrage, hører alt man siger. Han er meget sky overfor fremmede mennesker, men tør oftest op, elsker især piger-blondiner?Han har et utroligt kærligt sind, osse overfor andre hunde... Mvh.Rikke Den bedste hund for mig!!!!

  skrev d. 01-juli-2011 #3

  Hej Berit. Kan kun tilslutte mig at eurasien er verdens bedste hund. Jeg mener udfordringen, med at have en eurasier, er at den hurtigt keder sig og at man som ejer derfor hele tiden skal finde på nyt. Udfordringen er for mig også det, der er det spændende ved en eurasier. Med hensyn til den bog du taler om, så er der en privat mand, der har oversat den. Han hedder Leif Wermus. Den originale bog hedder "Eurasier heute", er udkommet på Kynos forlag og er skrevet af Annelie Feder. Desværre har jeg ikke adresse og telefon nr. på Leif længere. Ved dog at han bor i københavns området. God jagt. Lili

  skrev d. 22-juni-2011 #4

  Er der i øvrigt nogen der ved hvor man kan få fat i den bog, racens grundlægger har skrevet ? Den skulle være oversat til dansk, men jeg kan ikke finde nogen steder på nettet hvor jeg kunne købe den ?????

  skrev d. 22-juni-2011 #5

  Jeg vil også gerne give mit besyv med omkring den skønne skønne race, Eurasieren er. Jeg har selv en han på ca. 1 år - han er aldeles pragtfuld, egen og kærlig ud over det sædvanlige ! Jeg er enig med Pia i, at racen kræver tålmodighed og forståelse - men ikke i at de overhovedet er besværlige, eller kræver meget af sine ejere, hvis man forstår deres særlige egenskaber. Min han var ekstrem aktiv allerede fra lille af, og vi beskrev ham som et rigtigt damp-barn. Det tog lidt tid at forstå ham, fordi racen er så forskellig fra andre racer. Det er ikke en hund, man kan kommandere med som en anden lydig schæfer, labrador osv. Den er sin egen og gør hvad den selv vil... men forstår man det og er sin hunds ven, så kan man få den til alt. Og lydig er den jo alligevel. Det er bare ligesom om den skal forstå og se hensigten med hvorfor man vil have den til det ene eller andet, så gør den det. Den er lynhurtig til at lære nogle ting. 2 gange vist og den kan det. Den gider dog ikke at hente ting og sager, eller "dumme" ting som gentagelseslege. Så kigger den overbærende på én og lægger sig ned og ignorerer én.. Men det er fordi den har en helt anden måde at være til på. Det er godt beskrevet når der står om den "den vil dø for sin ejer, men ikke lystre hans mindste vink" Jeg er dog ikke enig i, man ikke har tiden som alm. familie med fuldtidsarb. osv. - bare man husker man har en ven derhjemme der så skal have af ens tid, når man er hjemme. Og jeg er heller ikke enig med Carola i, at man ikke kan have dem i en lejlighed. Nu er en lejlighed jo nødvendigvis heller ikke en lille varm kasse uden udluftning og med mangel på udeliv, eller højt til loftet.;o) Jeg bor i en stor lejlighed, der er dejlig stor og med masser af udluftning og skygge, samt altan og her elsker min vidunderlige han-eurasier simpelthen at bo. Det er meget tydeligt at han føler sig hjemme og glad her. Han føler endda han ejer hele gården, når der kommer uventede gæster holder han lige øje fra altanen om de nu også må være her. Han er hele bebyggelsens kæledægge - alle børnenes "store bamse"... Men jeg tager nu også i Bernstorff parken 3-5 gange ugentligt hvor han får lov at rende løs og utrætteligt leger med alt og alle. Det er simpelthen den bedste hund jeg nogensinde har haft ! Andre skal bare forstå at eurasieren ikke er en politilydighedshund - men at han rent faktisk lystrer ganske godt hvis man respekterer ham og taler pænt til ham isf. at kommandere eller råbe. Han er som en selvstændig person i familien og vil være en del af flokken - helst ved at ligge på skødet af én hvis han kunne når man sidder og ser tv f.eks. Hans flok skal helst sidde sammen hulter til bulter og nusse...med ham som naturligt midtpkt. ;o)

  skrev d. 16-april-2011 #6

  meget uenig med carola. Din hund er 23 uger, udfordringerne er ikke dukket op endnu. Eurasieren kan være en god familiehund, men KUN hvis man forstår hvordan man skal opdrage den - den skal ikke opdrages som man opdrager feks. en hund i brugshundeklassen. Der er stor forskel på at have en eurasier og på at have en GLAD og VELSTIMULERET eurasier. De fleste eurasierejere har misforstået en del. Eurasieren- som de fleste spidshunde- kræver meget af sin ejere , specielt tid -mange timer hver eneste dag og gensidig respekt i opdragelsen,uden de evindelige gentagelser som feks en labrador finder sig i. Og den almindelige gennemsnitsfamilie har ganske enkelt ikke tiden til dette. Derfor er det totalt misforstået at kalde racen for en easygoing familiebegynderhund. En del giver op, og omplaceringer ogaflivningsstatistikker fortæller også en historie. Det er ikke en begynder hund- man lige kaster ind i en travl hverdag. Så inden man kaster 9500kr efter en eurasierhvalp, skal man nok lige finde ud af om man kan det her. (max 4-5 alene timer på hvert eneste døgn) venligst // eurasierejer gennem 19 år.

  skrev d. 26-marts-2011 #7

  Eurasieren er det man kan kalde menneskets bedste ven. Vi har en Eurasier han på 23 uger, som er helt fantastisk, han er venlig mod alt og alle, fremmede, børn, hunde og katte, han er tålmodigheden selv, når vores datter vil kravle og kramme, sidder han bare tålmodig og "smiler" han gør kun hvis nødvendig, fx hvis ræven kommer i haven. og han er super nem og forstående. At de kræver tålmodighed er jeg ikke enig i, jeg synes han er rigtig nem at have med at gøre og nem at lære nye øvelser. Jeg vil sige en Eurasier passer ind i de fleste familier med en have(der vil han helst være ellers har han det for varmt) så en varm lejlighed er ikke det bedste. Jeg kan kun varmt anbefale denne race specielt, han er god til børn og god til at ligge og nysse foran fjernsynet.

  skrev d. 01-juni-2010 #8

  Jordens dejligste væsen. Den er en super familiehund. Kræver dog en stor pose tålmodighed og forståelse. En mere kærlig hund skal man lede længe efter.

  skrev d. 21-oktober-2009 #9

  Det er en meget smuk hund vi ser her på dette billede. Kort krop, spids snude, flot hale og gode ben. Det ser ud til at den kan klare lidt af hvert. Passer efter al sandsynlighed ind i de fleste familier, med masser af tid og tålmodighed til sådan en pragtfuld hund.