Tilbage til alle hunderacer

Belgisk Hyrdehund: Tervueren

Belgisk tervueren til salg. Kom indenfor og læs om racen. Måske er det lige den race du har gået og ledt efter. Kræver noget pelspleje.

Karaktertræk for Belgisk Hyrdehund: Tervueren

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Tervueren/ Malinois-blandet

  vi har fået 6 stærke dejlige hvalpe. 3 drenge og 3 piger. far er ægte Tervueren og mor er halvt malinois og andet. fotos af mor, far og hvalp fra sidste kuld som de sidste 3 i billed række. hvalpen...

  Alder
  8464 Galten

  Tervueren er en af de fire varianter af den belgiske hyrdehund. 

  Hyrdehunde bruges herhjemme med stor succes, som brugshunde. Agility, sporsøgning, lydighed og redningsarbejde, er områder hvori de skaber fine resultater. 

  De er lærenemme og elsker at arbejde.

   Det er en hund, der kræver megen motion og beskæftigelse og en fast opdragelse. Er disse kriterier opfyldt, får man en hund der fint kan indgå som børnefamilehund. 

  Størrelse: Hanner: 60 - 66 cm Tæver: 56 - 62 cm 

  Pels: Lang håret, kræver nogen hårpleje. 

  Farve: Rødbrun eller gråsort med sort maske. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Belgisk Hyrdehund: Tervueren?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Belgisk Hyrdehund: Tervueren til salg

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  skrev d. 16-juli-2011 #1

  Lille spørgsmål, til jer Tervueren-kendere! Når der står at det er en hund der har brug for meget motion, hvordan skal det så egentlig tolkes? Personligt er jeg en pige der godt kan lide at løbe et par gange om ugen, et sted mellem 5 - 10 km, og kan sagtens finde på en dag bare at tage mig en gå tur og bare gå stille og roligt derudaf, om så turen er 25 km lang eller hvad den er. Dertil kan jeg også godt lide, en gang imellem nogle dage godt lide bare at ligge og dase i sofaen og bare gå en lille minimal tur på et lille kvarters tid. Hvordan passer min livsstil, som er den jeg lige har beskrevet, ind hos en Tervueren? Er det tilpas motion eller er det for lidt eller for meget? Hvordan ligger det?

  skrev d. 22-juni-2011 #2

  Jeanette.. Fast opdragelse er ikke lig med hård opdragelse men konsekvens. Alle hunde skal opdrages konsekvent som betyder at det hunden må må den altid og det den ikke må må den aldrig. Samme ord og toneleje.. lys ved ros og mørk ved "skæld" .. Opdrætterne af de forskellige racer bør understrege kraftigt hvordan man skal stimulere, præge og "opdrage" hvalpe og sørge for den spejler i mest muligt inden 16 ugers alderen.. uden stress.

  skrev d. 25-april-2011 #3

  ikke alle Tervueren skal ha en fast opdragelse da det også kan øgelæge dem. Den jeg har skal man ikke hæve stemmen eller løfte noget for hurtig man skal bare se på ham og sige gå lægge dig og han gør det og har aldig gået til træning med han.