Landseer kom til for længe siden. En rednings- og fiskerhund og dens evne i svømning og dykning

Karaktertræk for Landseer

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Landseer Kontinental landseer stammer fra New Foundland og kom til Europa i 1800-tallet. Faktisk blev efterspørgelsen på denne hund så stor, at den uddøde i sit hjemland. I England var kontinental landseer meget populær og holdte især til på de større landsteder. Dens funktion som rednings- og fiskerhund og dens evne i svømning og dykning er et væsentligt karaktertræk. Beskytteren, vandelskeren og evnen til at handle på egen hånd i afgørende øjeblikke, kendetegner kontinental landseer den dag idag. På trods af sin størrelse skal være let og elegant i sine bevægelser. Læberne skal være stramme og det er en fejl hvis den savler. Kontinental landseer hører idag til en af de mest sjældne og ukendte hunderacer. Kontinental landseer er en meget hengiven og kærlig hund. Den er tålmodig med børn og er en stor beskytter. Den er opmærksonm og lærernem. Størrelse: Hanner: 70-80 cm. Tæver: 65-72 cm. Pels: Pelsen er lang og glat. Pelsen bør børstes en gang hver 2-3 uge. Farve: hvid-sort.
  Ønsker du at købe eller sælge en Landseer?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Landseer til salg

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  skrev d. 13-november-2011 #1

  Er der noget vagthund over racen? :)

  skrev d. 18-april-2010 #2

  Se Danmarks mest vindende Landseer - DKCH, SECH, NOCH, NORDCH, KBHV09, Racevinder 2009 KHKG og nr. 2 DKK Racevinder 2009 - Landseergårdens Angelic Apenayaa Apenayaa skal have sit første kuld hvalpe foråret 2011 og det glæder vi os meget til. Følg Apenayaa på udstillinger - www.landseerdanmark.dk

  skrev d. 06-januar-2009 #3

  Vi er de LYKKELIGE ejere af en Kontinental Landseer og kan på det varmeste anbefale racen. Hector er 3 år gammel og noget af det nemmeste at have med at gøre. Han er rar og meget hengiven, vil gerne nusses og "snakker" meget. Han holder sammen på sin "flok" og "henter" den af os han syntes der mangler. Han er lærenem og meget nem at få til at lystre. Han færdes over hele huset - også når han er alene hjemme og ødelægger aldrig noget, heller ikke når han er med i bilen. Han elsker at lege og især snevejr er pragtfuldt at lege ude i.