Tilbage til alle hunderacer

Amerikansk bulldog

Karaktertræk for Amerikansk bulldog

Aktivitet
Daglig motion
 • Størrelse
  Størrelse
 • Pelspleje
  Pelspleje
 • Træning
  Førstegangsejer
 • Fældning
  Fælder
 • Gøen
  Gøer hunden
 • Børnevenlighed
  Børnevenlig
 • Lydighed
  Lydighed
 • Vagthund
  Vagthund

 • Hunden Amerikansk Bulldog. 

  Nationalt Forbund Race Standard Den amerikanske bulldog er en atletisk, temperamentsmæssig sund, mellemstor til stor hund, der har stor styrke, adræthed og tillidsfuldhed. 

  Det er karakteristisk, at den robuste og kraftfulde og alligevel kompakte bygning er tæt og med kraftige knogler hos hannerne og mere forfinet hos tæverne. 

  Nogen reserverthed over for fremmede og selvhævdelse over for andre hunde accepteres.

  En amerikansk bulldog må dog ikke være alt for frygtsom, sky eller aggressiv over for mennesker og ikke meget aggressiv over for andre hunde.

   På grund af dens særlige fysiske og mentale karakteristika forenet med dens naturlige ønske om at være den totale følgesvend og arbejdshund. 

  Den amerikanske bulldog må ikke forveksles med totalt anderledes racer som den amerikanske Stafford terrier eller den amerikanske Pit Bull Terrier. 

  PR. 1-7-2010 ER DET FORBUDT AT FORMIDLE HUNDE AF DENNE RACE ELLER BLANDINGER HERAF. 

  DERFOR ER DET IKKE LÆNGERE MULIGT AT ANNONCERE FOR DENNE RACE ELLER BLANDINGER HERAF PÅ GIPOTE.DK

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Amerikansk bulldog?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Amerikansk bulldog til salg

  Log ind for at kommentere
  6 kommentarer
  skrev d. 16-november-2009 #1

  Amerikansk Bulldog er en fantastisk hund, og dejlig familie hund. Er selv ejer af en dejlig bulldog tæve på 10 år Kan klart anbefale den Amerikanske bulldog som familie hund :D

  skrev d. 13-september-2009 #2

  Det er problematisk at sige, at racen ikke er sværere at opdrage end andre hunde - denne race er f.eks. betydeligt mere krævende end den lille Malteser vil være (derfor en lidt for upræcis formulering). *Alle* hunde behøver selvfølgelig aktivering, stimulering, socialisering, kontakt osv. osv. Men der er nu engang forskel racernes individuelle behov. Amerikansk Bulldog er en super dejlig, kærlig og trofast familiehund, som lystrer sin herre rigtig godt, forudsat at den er blevet omhyggeligt og rigtigt opdraget. Den knytter sig ofte stærkt til sine mennesker og vil forsvare hele familien med sit liv. Men den behøver altså meget plads, varierede daglige gåture, og passende daglige stimulerende øvelser - ellers kan hunden ende med at skabe problemer for en selv eller andre. Racen vil desuden have en tendens til at beskytte/forsvare sit eget territorium, og derfor er det helt essentielt, at man sørger for at hegne sin have ordentligt ind - så hunden ikke pludselig tror at naboens have er en del af dens eget territorium, eller at naboen eller folk på gaden er en trussel imod dens territorium/familie. Derudover bør man som ejer være opmærksom på, at netop denne race kan finde på at udvise pludselig fjendtlighed overfor fremmede dyr og hunde, og derfor kræver den tidlig socialisering og senere kontrolleret omgang med andre hunde. Man bør ikke gå tur med den uden snor, og man bør ikke uden videre slippe den løs, hvor der er andre hunde

  skrev d. 13-august-2009 #3

  kan kun anbefale denne race hvis man sætter sig ind i dens behov. det er en super dejlig hund.

  skrev d. 01-februar-2009 #4

  Den er ikke sværere at opdrage end andre hunde,og er en god familliehund i den rette ejers hænder.Hunden på billedet her er ikke en typisk udstillingshund,men en arbejdshund fra det dybe syd i U.S.A,hvor den bruges som beskytter af famillie og ejendom.Den avles til ikke at have problemer med andre hunde,men kan alligevel udrydde vildhunde flokke.Den går ind og uskadeliggører lederen af flokken,og skelner selv hvem lederen er.Den bruges også til vildsvinejagt,og når den ikke arbejder er det en stille og omgængelig hund.Kaldes for Alabama Bulldog og Georgia White,og man avler kun på hunde som går ud for enden af lænken og møder enhver trussel som en figurant udgør,når der kun er figuranten og hunden tilstede.Sådan er den blevet avlet og brugt,inden den blev populær og blev en udstillingshund,og bliver det stadig den dag idag.

  skrev d. 29-januar-2009 #5

  Hvor mange hvalpe for sådan en ca. i et kuld?

  skrev d. 12-oktober-2008 #6

  er den svær at opdrage ?