Hunderacen Dalmatiner til salg. Disney har stor ære af at sprede budskabet om Dalmantineren med deres klassiske tegnefilm fra 1961.

Karaktertræk for Dalmatiner

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Dalmatineren er rigtig gammel, og man har fundet den afbilledet i ældre grave fra ægypten. 

  Før i tiden blev Dalmatinere brugt i mange funktioner, som cirkushund og af datidens sigøjnere. Dalmatinere er en rolig og godmodig hund som er meget hengiven og kærlig. Racen kræver at den kan få lov at bevæge sig og bruge sin krop, den skal motioneres en del. Det kan blive den perfekte familiehund. 


  Størrelse:
  Hanner: 56 - 62 cm Tæver: 54 - 59 cm 


  Pels:
  Kort, fin, tæt. Pelsen er nem at holde. 


  Farve:
  Hvid er den dominerende farve med sorte og brune pletter. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Dalmatiner?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Dalmatiner til salg

  Log ind for at kommentere
  7 kommentarer
  skrev d. 12-august-2012 #1

  Dalmatineren er en helt igennem fantastisk hund! Dog skal det lige siges at de stjæler mad fra bordene, min gør det, vi skal nærmest bare vende ryggen til, før hun prøver at stjæle vores mad, og det samme gør hendes søskende. Men helt klart en fantastisk hund! :-)

  skrev d. 19-oktober-2011 #2

  Dalmatiner er en dejlig, glad,rar og min dejlige Fanny også smilende hund. Elsker at leje, hygge og bare at "fræse" derud af derfor også brug for meget selvskab og at have masser af plads, men så får man også den bedste familiehund.

  skrev d. 14-september-2011 #3

  Hej. Jeg ønsker mig brændende en dalmatiner. Desværre lider jeg af støvallergi og allergi for VISSE dyr. Andre i min familie har dobermanns og labradors og dem kan jeg sagtens tåle. Er der nogen der kan fortælle mig om pelsen på en dalmatiner eller kender en kennel ell. sted hvor jeg må komme ud og være omkring dalmatinere for at 'teste' om jeg er allergisk? Just in case!

  skrev d. 01-april-2011 #4

  Dalmatineren er bare en dejlig hund.Det er den 5 vi har nu,og alle har været forskellige af sind.De 2 af dem har været skilsmisse hunde,men ingen problemer med det.De er simpelt hen så kærlige af sind.Jeg ville ønske at folk satte sig rigtig godt ind i alt om dalmatineren,inden de køber den første,for de er ikke som en labrador,de kræver lidt af deres ejer,men så får man også en rigtig god familie hund.Hilsen Ivan

  skrev d. 28-marts-2011 #5

  Jeg har en tæve, på snart 10 år, jeg synes at dalmantineren er den mest framragende familie hund,lærenem glad nysgerrig og smuk. Jeg har haft Ruhåret hønsehund som barn, og Rottweiler som ung, men det er dalmantineren der har størst plads i mit hjerte. Den er bare skøn Hilsner fra Gitte

  skrev d. 30-august-2009 #6

  Jeg har en dalmatiner. Han er en super god hund, og vi har holdt meget af ham i de 14½ år vi nu har haft ham. En dalmatiner kan varmt anbefales.

  skrev d. 22-februar-2009 #7

  En rigtig fin beskrivelse af vores dejlige race. Dog kræver dalmatineren ikke helt så meget motion, som mange tror. Alle hunde - uanset race - kræver aktivitet og udfordringer. Det gælder naturligvis også dalmatineren. Hilsen fra en mangeårig dalmatiner-fan Jette Mauritzen