Chinese crested - hårløs. Charmerende hund uden pels. Hvis man ikke kan lide hundehår er denne måske løsningen. Her er de til salg.

Karaktertræk for Chinese crested

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Chinese crested powderpuff , hvalpe, 5 uger , salgklar 30.08.2022

  Disse søde hunde er af racen Chinese crested. Racen er rigtig kærlig og selskabelig. På grund af dens mentalitet og lille størrelse, er racen perfekt for familier med børn, og er de også perfekte for ...

  Alder 5 uger
  5300 Kerteminde
  Image
  Chinese crested

  4 Hunde og 1 Tæve mangler et nyt hjem fra uge 35.  Disse søde hunde er af racen Chinese crested. Racen er rigtig kærlig og selskabelig, derfor har den brug for meget opmærksomhed. På grund af dens ...

  Alder
  5300 Kerteminde

  Chinese crested findes både som hårløs og i fuld pelsede variant, chinese crested powder puff, der forekommer naturligt i de hårløse hvalpehuld. 

  Der er uenighed om, hvor og hvordan den Chinese crested race opstod, men man mener, at man under HAN-dymastiet, for 2000 år siden, opdrættede disse hårløse hunde. 

  Chinese crested blev ofte taget med af søfarar på deres lange rejser og de er på den måde blevet spredt ud over hele verden. 

  Chinese crested har altid vakt stor opmærksomhed på grund af dens særpræget udseende. Den er en sjælden race i Danmark og Kina, men har rundt om i verden dedikeret tilhængere. 

  Chinese crested er en kærlig og glad familiehund, der kan charmere selv de største skeptikere. 


  Størrelse:
  Hanner: 28 - 33 cm Tæver: 23 - 30 cm 


  Pels:
  Ingen store partier med hår på kroppen. Huden er glat og føles varm. Pels på underben, hale, ører og pande. Kræver en del pelspleje, huden skal plejes ved regelmæssige bade og smøring i creme eller olie. Flere af dem kræver at blive smurt ind dagligt og et bad ugentligt. 


  Farve:
  Alle farver og farvekombinationer. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Chinese crested?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Chinese crested til salg

  Chinese crested 6.500. kr.

  Chinese crested, hund, 2 år , salgklar Nu

  Unique er født 1 juli 2020 og Har DKK. STAMTAVLE og pas Han er en lystig og lærenem dreng. Han er pt kemisk kastreret 1/2 år fra februar. Han gør når der kommer fremmede, og er ikke vant til børn da ...

  Alder 2 år
  7080 Børkop

  Chinese crested 8.000. kr.

  Chinese crested, hund, 12 mdr. , salgklar Nu

  Opie er født 1 marts 2021 hairy hairless DKK stamtavle Hun er en glad og lærenem feminin pige . Hun bruger tøj og er vant til løbetidstrusser. Hun er ikke vant til børn så helst til familie uden små...

  Alder 12 mdr.
  7080 Børkop

  Chinese crested 8.000. kr.

  Chinese Crested, hund, 11 mdr. , salgklar Nu

  Naya er født 23 juli 2021 Hairy Hairless Hun er født hos mig, DKK stamtavle Naya sælges til et trygt hjem helst uden små børn da hun ikke er vant til det. Hun er passet med alt og er en race der br...

  Alder 11 mdr.
  7080 Børkop

  Chinese crested 10000 kr.

  Chinese crested

  7 stk allergi venlige chinese crested hvalpe på 9 uger. De er født d. 16 april 2021. Den 3 juni 2021 fik de chip, vaccination samt ormekur. Dyrlægen sagde at hvalpene er i rigtig fin stand og er ...

  Alder 9 uger
  9280 Dokkedal

  Log ind for at kommentere
  6 kommentarer
  nina simonsen skrev d. 29-april-2015 #1

  jeg.var så heldig at overtage en 3 år gammel dreng han knyttede sig til mig på ca. 3 dage. og han er den skønneste lille morsyge dreng man kan tænke sig. jeg elsker ham virkelig over alt.han er så nem jeg er handicappet og kører på en 3hjulet knallert. og han elsker at køre me3d. han sidder ved mine fødder med flot tilbagestrøget hår..

  skrev d. 24-marts-2015 #2

  husk det ikke er nok med en sundhedsbog, alt skal være undersøgt og skrevet ned af dyrlægen

  skrev d. 15-marts-2015 #3

  Vil godt appellere til opdrætteren at i undersøger jeres hunde og hvalpe patella og andre sygdomme og ikke sælger uden at de er tjekket og har det på dokument!

  skrev d. 24-august-2011 #4

  kan man se bileder

  skrev d. 14-april-2011 #5

  Utrolig dejlig race, dog ikke en hund for alle. Man skal være indstillet på at racen kan have problemer med sindet. De kan være sky og reserveret og har nemmere ved at blive nervøse. Når det kommer til pelspleje er der rigtig MEGET af det. Specielt hvis man vælger at få en behåret hårløs (dem er der flest af) Så kræver det at man trimmer og evt barbere hunden ca 2-3 gange om måneden. Tænk jer om før I vælger en Chinese Crested. Det er desværre en hund som man igen og igen ser skal skifte hjem, fordi folk har taget munden for fuld med denne specielle og unikke race.

  skrev d. 26-juni-2009 #6

  Jeg har en tæve, det er en dejlig nem hund, det er første gang jeg har sådanne en, og det er ikke sidste gang, den er utrolig kærlig og den er lærenem, min er nu 6 mdr og går sammen med 2 andre små Chihuahua dem har den knyttet sig meget til, de er kastereret så de leger meget med hende.