Chinese crested - hårløs. Charmerende hund uden pels. Hvis man ikke kan lide hundehår er denne måske løsningen. Her er de til salg.

Karaktertræk for Chinese crested

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Powder puff. Chinese crested , hvalpe, 10 uger , salgklar 15.03.2023

  3. Skønt uldtot piger. Alergivenlige pels som en bommulds hund. 4. Skønne hanner. Vi bor sammen med vores mor og far, Powder puff og vores familie med børn. Vi er vandt til babyer og børn store som sm...

  Alder 10 uger
  6870 ølgod
  Image
  Chinese crested

  4 Hunde og 1 Tæve mangler et nyt hjem fra uge 35.  Disse søde hunde er af racen Chinese crested. Racen er rigtig kærlig og selskabelig, derfor har den brug for meget opmærksomhed. På grund af dens ...

  Alder
  5300 Kerteminde

  Chinese crested findes både som hårløs og i fuld pelsede variant, chinese crested powder puff, der forekommer naturligt i de hårløse hvalpehuld. 

  Der er uenighed om, hvor og hvordan den Chinese crested race opstod, men man mener, at man under HAN-dymastiet, for 2000 år siden, opdrættede disse hårløse hunde. 

  Chinese crested blev ofte taget med af søfarar på deres lange rejser og de er på den måde blevet spredt ud over hele verden. 

  Chinese crested har altid vakt stor opmærksomhed på grund af dens særpræget udseende. Den er en sjælden race i Danmark og Kina, men har rundt om i verden dedikeret tilhængere. 

  Chinese crested er en kærlig og glad familiehund, der kan charmere selv de største skeptikere. 


  Størrelse:
  Hanner: 28 - 33 cm Tæver: 23 - 30 cm 


  Pels:
  Ingen store partier med hår på kroppen. Huden er glat og føles varm. Pels på underben, hale, ører og pande. Kræver en del pelspleje, huden skal plejes ved regelmæssige bade og smøring i creme eller olie. Flere af dem kræver at blive smurt ind dagligt og et bad ugentligt. 


  Farve:
  Alle farver og farvekombinationer. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Chinese crested?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Chinese crested til salg

  Chinese crested 12000 kr.

  Chinese crested

  Chinese crested født d. 23 april, ud af et kuld på 3, hvor 2 tæver overlevede. Hun er klar til at flytte efter d. 18 juni. Og er klar på besøg. Dina er en sjov og fræk bette pige, med krudt i mås...

  Alder 7 uger
  6430 Nordborg

  Chinese crested 9000 kr.

  Chinese crested

  Da vores elskede hund har fået hvalpe, ønsker vi nu at hendes hvalpe skal ud til en familie som vil holde ligeså meget af dem som vi gør. Hundehvalpene er en blanding af hårløs malteser og dansk sven...

  Alder 5 uger
  4840 Nørre Alslev

  Chinese crested 11000 kr.

  Chinese crested

  Klar til ny familie, født d. 23/04-22 Alt er pakket og klar, hun mangler bare at finde den helt rigtige familie. Så hvis det er dig/jer så hold jer ikke tilbage, hun er bestemt et besøg værd. Pow...

  Alder 9 uger
  6430 Nordborg

  Chinese crested 15000 kr.

  Chinese crested

  power puff. allagi vendlige 3 drenge og 3 piger ægte men u/ stamtavle henvendelse mellem 18-19

  Alder 8 uger
  4682 Tureby

  Log ind for at kommentere
  5 kommentarer
  skrev d. 24-marts-2015 #1

  husk det ikke er nok med en sundhedsbog, alt skal være undersøgt og skrevet ned af dyrlægen

  skrev d. 15-marts-2015 #2

  Vil godt appellere til opdrætteren at i undersøger jeres hunde og hvalpe patella og andre sygdomme og ikke sælger uden at de er tjekket og har det på dokument!

  skrev d. 24-august-2011 #3

  kan man se bileder

  skrev d. 14-april-2011 #4

  Utrolig dejlig race, dog ikke en hund for alle. Man skal være indstillet på at racen kan have problemer med sindet. De kan være sky og reserveret og har nemmere ved at blive nervøse. Når det kommer til pelspleje er der rigtig MEGET af det. Specielt hvis man vælger at få en behåret hårløs (dem er der flest af) Så kræver det at man trimmer og evt barbere hunden ca 2-3 gange om måneden. Tænk jer om før I vælger en Chinese Crested. Det er desværre en hund som man igen og igen ser skal skifte hjem, fordi folk har taget munden for fuld med denne specielle og unikke race.

  skrev d. 26-juni-2009 #5

  Jeg har en tæve, det er en dejlig nem hund, det er første gang jeg har sådanne en, og det er ikke sidste gang, den er utrolig kærlig og den er lærenem, min er nu 6 mdr og går sammen med 2 andre små Chihuahua dem har den knyttet sig meget til, de er kastereret så de leger meget med hende.