Chinese crested - hårløs. Charmerende hund uden pels. Hvis man ikke kan lide hundehår er denne måske løsningen. Her er de til salg.

Karaktertræk for Chinese crested

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Chinese crested, hanhund, 2 år

  søger en voksen og sund hund "chinese crested powder" altså dem med fuld pels, dreng eller pige, kontakt mig gerne for en god samtale ::) . <b>Oplysninger:</b> Race: Chinese crested Alder: 2 år Køn...

  Alder 2 år
  3070 Snekkersten
  Image
  Chinese crested, tæve, 2 år

  søger en voksen og sund hund "chinese crested powder" altså dem med fuld pels, dreng eller pige, kontakt mig gerne for en god samtale ::) . <b>Oplysninger:</b> Race: Chinese crested Alder: 2 år Køn...

  Alder 2 år
  3070 Snekkersten

  Chinese crested findes både som hårløs og i fuld pelsede variant, chinese crested powder puff, der forekommer naturligt i de hårløse hvalpehuld. 

  Der er uenighed om, hvor og hvordan den Chinese crested race opstod, men man mener, at man under HAN-dymastiet, for 2000 år siden, opdrættede disse hårløse hunde. 

  Chinese crested blev ofte taget med af søfarar på deres lange rejser og de er på den måde blevet spredt ud over hele verden. 

  Chinese crested har altid vakt stor opmærksomhed på grund af dens særpræget udseende. Den er en sjælden race i Danmark og Kina, men har rundt om i verden dedikeret tilhængere. 

  Chinese crested er en kærlig og glad familiehund, der kan charmere selv de største skeptikere. 


  Størrelse:
  Hanner: 28 - 33 cm Tæver: 23 - 30 cm 


  Pels:
  Ingen store partier med hår på kroppen. Huden er glat og føles varm. Pels på underben, hale, ører og pande. Kræver en del pelspleje, huden skal plejes ved regelmæssige bade og smøring i creme eller olie. Flere af dem kræver at blive smurt ind dagligt og et bad ugentligt. 


  Farve:
  Alle farver og farvekombinationer. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Chinese crested?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Chinese crested til salg

  Chinese crested 9.000. kr.

  Chinese crested , hvalpe, 1 uge , salgklar 17.10.2020

  5 dejlige hvalpe er kommet til verden :-). Alle 5 er hårløse. 2 tæver: 1 ledig 3 hanner: 2 ledig. Hvalpene er født inde i stuen, og vil være i hjemmet end til de er klar til deres nye hjem, de vil vær...

  Alder 1 uge
  4060 Kirke Såby

  Chinese crested 12.000. kr.

  Chinese crested, flere hvalpe, 5 uger , m. stamtavle, salgsklar 21-09-2020

  Chinese crested, 7 hvalpe på hhv. 3 uger og 5 uger. (5 hunner, 2 hanner). Alle får stamtavle, første vaccination og ormekur før salg. De er puff. Muligvis er en enkelt han en hårløs. Befinder sig i Ka...

  Alder 5 uger
  9310 Vodskov

  Chinese crested 12000 kr.

  Chinese crested, 7 hvalpe på hhv. 3 uger og 5 uger

  Chinese crested, 7 hvalpe på hhv. 3 uger og 5 uger. (5 hunner, 2 hanner). Alle får stamtavle, første vaccination og ormekur før salg. følg dem her:https://www.facebook.com/groups/324574502064003/?r...

  Alder 5 uger
  4400 Kalundborg

  Chinese crested 12000 kr.

  Chinese crested, hvalpe, 3 og 5 uger

  Chinese crested, 7 hvalpe på hhv. 3 uger og 5 uger. (5 hunner, 2 hanner). Alle får stamtavle, første vaccination og ormekur før salg. PRIS mellem 10-12.000kr. følg dem her:https://www.facebook....

  Alder 3 uger
  4400 Kalundborg

  Log ind for at kommentere
  6 kommentarer
  nina simonsen skrev d. 29-april-2015 #1

  jeg.var så heldig at overtage en 3 år gammel dreng han knyttede sig til mig på ca. 3 dage. og han er den skønneste lille morsyge dreng man kan tænke sig. jeg elsker ham virkelig over alt.han er så nem jeg er handicappet og kører på en 3hjulet knallert. og han elsker at køre me3d. han sidder ved mine fødder med flot tilbagestrøget hår..

  skrev d. 24-marts-2015 #2

  husk det ikke er nok med en sundhedsbog, alt skal være undersøgt og skrevet ned af dyrlægen

  skrev d. 15-marts-2015 #3

  Vil godt appellere til opdrætteren at i undersøger jeres hunde og hvalpe patella og andre sygdomme og ikke sælger uden at de er tjekket og har det på dokument!

  skrev d. 24-august-2011 #4

  kan man se bileder

  skrev d. 14-april-2011 #5

  Utrolig dejlig race, dog ikke en hund for alle. Man skal være indstillet på at racen kan have problemer med sindet. De kan være sky og reserveret og har nemmere ved at blive nervøse. Når det kommer til pelspleje er der rigtig MEGET af det. Specielt hvis man vælger at få en behåret hårløs (dem er der flest af) Så kræver det at man trimmer og evt barbere hunden ca 2-3 gange om måneden. Tænk jer om før I vælger en Chinese Crested. Det er desværre en hund som man igen og igen ser skal skifte hjem, fordi folk har taget munden for fuld med denne specielle og unikke race.

  skrev d. 26-juni-2009 #6

  Jeg har en tæve, det er en dejlig nem hund, det er første gang jeg har sådanne en, og det er ikke sidste gang, den er utrolig kærlig og den er lærenem, min er nu 6 mdr og går sammen med 2 andre små Chihuahua dem har den knyttet sig meget til, de er kastereret så de leger meget med hende.