Broholmer til salg. Broholmeren er en meget selvsikker hund der er god som familiehund. Den har et roligt temperament og skal nok passe på dig.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Broholmer

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Broholmer Mix hvalpe

  Alle er pt. reserveret!! Årets julegave 2019 har meldt deres ankomst d 22 oktober. De er klar til at flytte hjemmefra d 19 dec 5 Tæver 4 Hanner Vi har begge hunde. Kontakt os for nærmere...

  Alder 6 uger
  6070 Christiansfeld
  Image
  Broholmer

  vi søger en broholmer. Bor i hus. med skov rundt om os. Har en 12 årig schæfer og 10 årig chihuahua. Det skal være en hund som kan omgås børn og andre dyr, idet vi har børnebørn som kommer her og hest...

  Alder
  4250 Fuglebjerg

  Broholmeren har en lang historie bag sig. Den stammer fra Danmark. På et tidspunkt var racen ved at uddø, men i 1850 besluttede hofjægermesteren Sehested fra slottet Broholm at redde racen. 

  Broholmeren blev langsomt en vellidt og populær hund. Dog var den igen ved at uddø i 1974 og man gik igen igang med en avlsudvikling. 

  Der er p.t. ca. 900 registrerede Broholmere i Danmark. 

  Broholmeren er en rolig hund med et fint temperament og en stor selvsikkerhed. Den er en god familiehund, der er vagtsom, men aldrig aggressiv. 

  Størrelse: Hanner: Ca. 75 cm, 50 - 70 kg. Tæver: Ca. 70 cm, 40 - 60 kg. 

  Pels: Kort, glat, tætliggende med kraftig underuld. Mininal pelspleje. 

  Farve: Gul med sort maske, rødgylden, sort. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Broholmer?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Broholmer til salg

  Broholmer 11000 kr.

  Broholmer

  dejlige broholmer Sleipner er født 1. maj 2017 i kennel kanalhuset. Af præmierede forældre. Han har fået ormekure, chip, vacc, dyrlægetjek, stambog og er klar til at rejse hjemmefra d, 1. juli.

  Alder 8 uger
  9690 fjerritslev

  Log ind for at kommentere
  13 kommentarer
  Evy ryberg skrev d. 25-oktober-2015 #1

  Har den dejligste broholmer som desværre er snart 12 år gammel, ønsker derfor en ny, da det er den dejligste hunderace der findes. Men vi ønsker ikke alt det der " race sjov" så kender I en der har en hvalp er ikke lige lever op til alle de der " mål" er vi meget interesseret . Det eneste krav vi har er, at det skal være en hvalp så vi straks kan komme igang med træning . Håber nogle kan hjælpe os. Evy

  Grethe Nielsen skrev d. 15-december-2014 #2

  Savler en broholmer?

  Ditte skrev d. 09-december-2014 #3

  Hej mulle. I vil sagtens kunne have en broholmer set fra mine øjne. Min kærestes mor er væk mindst 8 timer om dagen, og de har det ganske udmærket. Det er en meget venligsindet hund og bestemt ikke aggressiv, hvis man opdrager den korrekt. Og desuden Liselotte, hvilken hund ville så passe til deres familie? Ud fra din kommentar ville ingen hunde passe ind i deres familie lyder det som om.

  Liselotte skrev d. 01-november-2014 #4

  Der manglede noget til min kommentar:(. Forsættelse af ovenfor: fordi I er meget hjemmefra. Min erfaring er 4 og max 6 timer. Ellers ser jeg ikke nogle problemer i det du skriver...udover at det vil være forfærdeligt hvis hunden bed fordi Jeres søn ikke havde været god ved den!!

  Liselotte skrev d. 01-november-2014 #5

  Hej Mulle. Jeg tror ikke I vil være en familie for en broholmer

  Mulle skrev d. 16-oktober-2014 #6

  Er denne race et godt valg for en fam. Far 41 mor 43 dreng 11 dreng 9 år. Ham på 9 er handicappet, forstår ikke altid konsekvensen af det han gør, kan finde på at hive den i halen, sætter klemme fast, putte ikke spiselige ting hen til den, vi gør selvfølgelig alt for at det ikke sker...men han forstår desværre ikke alt hvad man siger...han har epilepsi, deraf retarderet. Tænker en hund måske kunne være hans ven, måske kunne hunden føle anfald på vej? Vi har begge fuldtidsjob og er afsted til sport nogle gange om ugen. Den vil også skulle være alene i weekender, når vi skal i byen... Den skulle også gerne være så rolig at ham på 11 kan gå med den. Kræver den meget motion? Kan en daglig gåtur gøre det? Gør de, hvis de er i haven og kan høre naboen?

  Pia Keis skrev d. 30-august-2014 #7

  Hej Ellen, trapper er forbudt ihvertfald det første år, da du kan risikere varige skader på hofter og led.

  Pia Keis skrev d. 30-august-2014 #8

  Hej Ellen, trapper er forbudt ihvertfald det første år, da du kan risikere varige skader på hofter og led.

  Ellen skjelmose skrev d. 23-august-2014 #9

  Hvordan har broholmer racen det med trapper? - bor i hus med stue på 1. Sal

  Lillian Urte skrev d. 02-juni-2014 #10

  Et stykke dansk historie. Jeg ser dem ikke så meget i gadebilledet mere, desværre. En Broholmer er en fantastisk hund med mange egenskaber.

  skrev d. 05-november-2011 #11

  Ingen racer kommer i nærheden af denne..... det er den mest vidunderlige hund :-D

  skrev d. 03-maj-2011 #12

  Jeg har gennem mit liv haft mange hunde men Broholmer er det mest fantastiske jeg har haft. Så hvis du i dit hjerte kan leve med at det flyder over af kærlighed, og din Broholmer ser dig helt ind i sjælen og rør ved den, ja så er det racen du skal overveje. mette

  skrev d. 14-oktober-2008 #13

  Broholmeren er en gammel dansk hund, som stadig er under rekonstruktion. Broholmeren er rolig, vagtsom og meget venlig. Broholmeren er meget børnevenlig og absolut en familiehund, også for 1'gangs hundeejere. Broholmeren er stadig underlagt strenge avlsregler, som man skriver under på, når man erhverver sig en Broholmer. Den må ikke udvise aggresivitet, derfor bliver alle Broholmere mentaltestet. Da Broholmeren jo er en stor hund, så 'fylder' den ikke meget i hjemmet. Den lider ikke af mere hd/aa end andre store racer, derfor er det et krav, at den bliver fotograferet for det, når den er 18 mdr. Der kan dog forkomme lidt hudproblemer, men det er snart avlet ud. Da Broholmeren jo er en stor stærk hund, kan man bruge den til bl.a vognkørsel, politihund osv. Jeg vil stærkt anbefale, at man køber sin Broholmer igennem Broholmerselskabet, så er man sikker på, at avlsdyrene og deres aner er ordentligt undersøgt. Har man en Broholmer i huset, ja, så de ubestikkelig:-) Man kommer bare ikke ind til en Broholmer, der vogter hejmmet. Vh Lonni