Racen blev egentlig avlet for at skabe en kamphund, men hunden fik et så mildt sind at den var meget bedre som familiehund. Salg af Boston terrier.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Boston terrier

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Boston terrier. Den blev oprindelig kaldt amerikansk bullterrier. Den stammer fra en krydsning af den engelske bulldog og den nu uddøde hvide engelske terrier og den franske bulldog. 

  Formålet var at avle en kamphund, men Boston terrieren havde et for mildt sind og var derfor bedre egnet til familiehund. 

  Boston terrieren er en hengiven, livlig og intelligent hund, der altid er i godt humør. Den elsker at lege- også med børn og udgør derfor en særdeles egnet familiehund. 

  Den er let at opdrage, skal motioneres dagligt og har tendens til ar snorke. 


  Størrelse
  : Aldrig over 11,35 kg

   

  Pels
  : kort og glat. Mininal pelspleje. 


  Farve:
  Brindlet, sort med rødt, sort med hvide aftegninger. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Boston terrier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Boston terrier til salg

  Log ind for at kommentere
  20 kommentarer
  Ditte skrev d. 09-juni-2014 #1

  Jeg elsker min boston terriers lyde.. Han snorker kun lidt men laver mange små søde knirkelyde - især når han er træt eller lige er vågnet .. Det rør mit moderhjerte :) Jeg har to andre store hunde også, og fik min boston terrier for 3 mdr. siden. Har aldrig haft en boston før men er solgt til stanglakrids :)

  skrev d. 25-september-2012 #2

  Prøv evt Royal Canin - French Bulldog Eller Orijen (er selv lige startet på det, men har hørt utroligt meget godt om det).

  skrev d. 30-august-2012 #3

  Hvad fodre bruger i til jeres BT? Min kaster ofte hans foder op. og andre dage er der ingenting galt.. Hjælp??

  skrev d. 10-august-2012 #4

  Er der nogen der ved om de rød/hvide eller de blå/hvide kan købes i dk?

  skrev d. 10-august-2012 #5

  Janni kok: jeg har selv en Boston terrier, og vi har ofte gået ture på 5-15 kilometer. Dog holder vi altid vandpauser. Men min hund elsker de lange gåture og kan sagtens holde til dem, og endda lege når vi kommer hjem. Dog har jeg ingen personlig erfaring med daglig trappebrug, eftersom jeg bor i et 1-etagers hus, men min hund er købt af nogle venner som bor i et hus i 2 etager, og hundemoderen har ingen problemer med det daglige trappebrug. Jeg ved dog ikke om dette er gældende for alle hundene af denne racer. Men det er en skøn race, kan kun anbefales - hvis man kan leve med 'lidt' snorken :-)

  skrev d. 28-juni-2012 #6

  Kan bostonterrieren holde til længere gå ture og hvordan vil det passe dens lille krop at bo i et toetagershus med daglig trappebrug? :)

  skrev d. 28-juni-2012 #7

  Når hunden har problemer med vejrtrækning, kan de så holde til længere gåture? Hundens størrelse taget i betragtning kan den så holde til at bo i et to plans hus, altså daglig brug af trappe?

  skrev d. 28-juni-2012 #8

  Vores blev solgt til os som en fransk buldog. Vi kendte intet til Boston terier. Efter han blev voksen, kunne jeg se, at han er for slank til en fransk. Samtidig har han den typiske fejl indenfor boston terier døvfødt. Helt døv! Men uanset hvad er en fantastiske hund, meget lærenem på trods af døvhed. Meget kærlig og virkelig forsigtig. Virkelig anbefalder!!!

  skrev d. 17-december-2011 #9

  Hvor har I købt jeres? Har forelsket mig i denne race! :-) men kan ikke finde et sted hvor de kan købes.

  skrev d. 01-april-2011 #10

  Altid glad, fræk, oplagt til leg, glad for alle mennesker og en elskelig lille hund. En hund der tilpasser sig alle forhold. Vil du lege, leger den, vil du slappe af, så slapper den af. Elsker at puttenutte. En ulempe kan være, at den snorker. Nogle kan også godt slippe en lille "vind", men så har man altid en, at give skylden! Alt i alt en rigtig kærlig lille familiehund, kan kun varmt anbefales.

  skrev d. 23-marts-2011 #11

  En dejlig familiehund med en stor og charmerende personlighed :0)

  skrev d. 12-januar-2011 #12

  Kig gerne forbi vores hjemmeside :0) www.Gammelbygaarden.dk

  skrev d. 23-september-2010 #13

  Hej Jeg er faldet pladask for denne race, er der nogen der kan hjælpe med hvor jeg kan finde en kennel eller evt selv har hvalpe til salg?

  skrev d. 20-oktober-2009 #14

  @Rikke. De er sjældne i Danmark. De har få skavanker - vores egen har ingen. Men de snorker om natten som alle andre kortsnuder.

  skrev d. 28-juni-2009 #15

  En helt fantastisk vovse - bedre findes ikke :0)

  skrev d. 28-juni-2009 #16

  Jeg har netop fået øje på denne race. Og virker som en rigtig dejlig hund. Er der evt. nogen der kan give mig nogle flere informationer. Det virker som om der ikke er så mange af dem i Danmark??? Hvordan ser det ud med skavanker?

  skrev d. 01-november-2008 #17

  Legesyg, puttesyg, altid glad, - og med et helt fantastisk charmerende udseende og væremåde.

  skrev d. 01-november-2008 #18

  Sød, kærlig, børnevenlig, legesyg, altid i godt humør - rigtig meget charmerende :0)

  skrev d. 30-oktober-2008 #19

  Dejlig lærenem hund, der er utrolig hengiven over for sin familie og meget glad for børn. Meget let at opdrage.

  skrev d. 15-oktober-2008 #20

  Den dejligste race man kan få.. Kan varmt anbefales :)