Alaskan Husky til salg. Racen er blevet brugt til at trække slæder og vogne i det nordlige Canada og Alaska. En aktiv hund der skal motioneres.

Karaktertræk for Alaskan Husky

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Alaskan Husky

  Unfortunately, I have to break up with my friend Balto, because I changed my home to a student dormitory where I am not allowed to have a dog. He is a very playful and interesting friend. He wants t...

  Alder 6 luni
  8920 Randers
  Image
  Alaskan Husky

  Husky hvalpe 4 piger og 3 drenge søger en ny familie til at elske dem og lege med dem. De kommer fra en familie med små børn. Alle vil blive vaccineret, chiped og alt og sundhedstjek.

  Alder
  3320 Skævinge

  Hunden Alaskan husky. Racen er oprindelig fra Alaska i Canada. 

  Hunden var populær som jagthund, men blev også brugt til at trække små vogne og slæder. Man havde dog brug for en hund der kunne holde ud længere, og som var hurtigere, derfor blandende man racerne Alaskan Husky med Sibirian Husky samt Grosser Munsterland. 

  I dag er det en super klog hund, som er populær som familie og trænings hund. Den kræver noget motion, men ikke nær så meget som eksempelvis Sibirian. 

  Den bliver stadig den dag i dag brugt som slædehund, og du får en hund som kan trives både inde og ude. 

  Du kan få den både med kort pels og lang pels, men ens for begge er den tykke underpels som kan holde hunden varm, selv ned til minus 25 grader. 


  Størelse.
  50 - 65 cm 


  Vægt
  25 - 45 kilo. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Alaskan Husky?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Alaskan Husky til salg

  Alaskan Husky 5000 kr.

  Alaskan Husky

  Dejlige socialiseret husky hvalpe. Født 7. September, så de er 8 uger 2. November, men vi foretrækker 12 uger v overtagelse. Huskyen er en fantastisk familie hund, de "snakker" og familien bliver dere...

  Alder 5 uger
  4653 Karise

  Log ind for at kommentere
  2 kommentarer
  skrev d. 18-april-2012 #1

  Jeg er interessereti at købe en hvalp. Jeg har lige aflivet min alaska husky, som blev 15½ år gammel. jeg har svært ved,at finde et sted,hvorjeg kan købe en sådan Hilsen Lone Lassen

  skrev d. 30-januar-2012 #2

  Er der ikke nogen på sjælland der sælger den race?