Tilbage til alle hunderacer

Tjekkoslovakisk ulvehund

Ulvehunde er blevet mere populære i Danmark. Tjekkoslovakisk ulvehund er dog ikke så udbredt.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Tjekkoslovakisk ulvehund

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Tjekkoslovakisk ulvehund

  Race: Tjekkoslovakisk Ulvehund Farve: Vildtfarvet Køn: Hun Vægt: 22 kg Alder: 11 mdr. Pris: 3000,00 Smukke Aicha er kun 11 mdr. gammel, og vi har fået hende overdraget fra en dyreværnssag, hvor hun h...

  Alder 11 mdr.
  2610 Rødovre
  Image
  Tjekkoslovakisk ulvehund

  Rigtig smuk og dejlig tjekkoslovakisk ulvehund på snart 5 måneder(hvalp,tæve) hun er både chippet, vaccineret , i hunderegister, har pas og FCI Stamtavle. En hund som har brug for en dejlig motion om ...

  Alder 5 mdr.
  4760
  tjekkoslovakisk ulvehund:
  Historie
  I året 1955 fandt et eksperiment sted i det daværende Tjekkoslovakiet(nu Tjekkiet og Slovakiet), nemlig krydsning af en Tysk Schæferhund og en Karpatisk(Europæisk) ulv. Efter forsøgenes afslutning i 1965 blev der udarbejdet et projekt for opdræt af denne nye race, hvorved ulvens brugbare egenskaber skulle kombineres med hundens fordelagtige egenskaber. I 1982 blev racen anerkendt i Tjekkoslovakiet som en national race, Tjekkoslovakisk ulvehund. I 1999 blev racen endelig internationalt anerkendt af F.C.I. med Slovakiet som værende protektor af racen.
  Udseende
  Fast af konstitution, over middelstor, med retangulær kropsbygning. I sin skikkelse, bevægelse, pels, farve, øjne og maske ligner den ulven. Hanhunde : mindst 65cm, 26kg. / Tæver : mindst 60cm, 20kg.
  Temperament
  Temperamentsfuld, meget aktiv, udholdende, lynhurtige rekflekser, frygtløs, modig, over for fremmede kan den være reserveret/mistroisk, men er yderst trofast over for sin ejer. De enkelte individer af racen er meget forskellige i temperament, selv inden for samme kuld.
  Bemærk
  : bestemt ikke en hund for hvem-som-helst, kræver en del kenskab til hunde/ulve-adfærd, samt erfaring med potientelt skarpe hunde og den rette indstilling til socialicering og opdragelse.
  Ønsker du at købe eller sælge en Tjekkoslovakisk ulvehund?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Tjekkoslovakisk ulvehund til salg

  Log ind for at kommentere
  1 kommentarer
  skrev d. 22-januar-2012 #1

  Verdens smukkeste hund!