Torsa er blevet brugt til hundekampe i Japan. Læs alt om denne race, som ikke er lovlig i danmark.

Karaktertræk for Tosa

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Tosa: Tosaen kaldes også for japansk kamphund og er en forholdsvis ny race. Japanske kamphunde entusiaster besluttede sig for at skabe en hund der kunne vinde og de traditionelle europæiske og amerikanske racer. De blandede derfor japanske kamphunde f.eks. en Akita, med racer som Grand danois og Mastiffen. Dette er blevet til en frygtindgydende kamphund, der er meget aggressiv og kræver en ejer der kan håndtere den både fysisk og psykisk. Det er en stor, stor og potentiel livsfarlig hund, der er forbudt i Danmark.

  Størrelse
  : Begge køn: min. 60 cm (optil 90 kg) "":http://www.proftag.com/hundetegn

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Tosa?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Tosa til salg

  Log ind for at kommentere
  4 kommentarer
  skrev d. 26-august-2014 #1

  Ps. der er ikke Akita i denne race. Der er dog, Shikoku Inu(en Spids hund i Japan), Grand Danois, Mastiff, Bulldog(Den fra 1600 tallet), Bull Terrier, Korthåret hønsehund og Saint Bernard, som var brugt til at avle denne race. Denne race bliver også kaldt Japansk Mastiff.

  skrev d. 26-august-2014 #2

  Tosa er meget misforstået hunderace. Den er loyal og hengiven til sin ejer. Racen kan være sammen med andre hunde, vis den er socialiseres ordenligt, og at den blevet opdraget til ikke at være dominerende imod fremmende og andre hunde. Ofte er racen kønsaggressiv. Racen er en glimrende vagthund. Jeg synes forbuddet med de 13 racer skal fjernes. Det er ikke hundene skyld, men ejerens. Denne race er ikke en begynderhund, men stadig kraver en ejer, som tager lederen rollen seriøs. Start tidligt med denne race, og du vil få en fantastisk hund, som endda kan leve i en lejlighed, pga. dens dovne natur indendørs. Men den kan også være en løbepartner for dem som kan lide at jogging. Det var mine ord for denne misforstået men fantastisk race.

  skrev d. 05-maj-2009 #3

  sindsygt!

  skrev d. 29-januar-2009 #4

  Hundekampe er fuldt lovlige i Japan,og foregår i fuld offentlighed,som det ses her på billedet.Den første som giver lyd fra sig eller væltes omkuld har tabt.Tosa er lidt af kamphundenes sumobryder,og det er forbundet med en masse ceremoni,ganske ligesom i sumobrydning.Tosa blev forbudt i England da importør udtalte offentligt at nu var Pitbulls dage som kamphundens konge talte,i 1991.Den røg så med i forbud,sammen med Pitbull,og Danmark adopterede loven fra England i 1991.