Tilbage til alle hunderacer

Basset fauve de bretagne

Basset fauve de bretagne til salg. Racen blev udviklet til at beskytte fårene på øen fra ulve. Nu bruges racen primært til at gå på jagt. Aktiv hund

Karaktertræk for Basset fauve de bretagne

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Hunden Basset fauve de bretagne har en utrolig har spændende historie. 

  Navnet Bretagne, stammer fra en halvø i Frankrig, hvor der længe levede store flokke ulve, der udgjorde en stor trussel imod fårene. Man udviklede derfor den nu uddøde Grand gruffon de Bretagne. 

  Da ulvene med tiden uddøde udviklede man i stedet den mindre hund, der kunne bruges til jagt på storvildt af aristokratiet. Med den franske revolution i 1789 tilkæmpede folket sig retten til at gå på jagt. De skulle bruge en endnu mindre hund, da de jagede til fods og ikke til hest. Man fremavlede derfor den lavbenede Basset fauve de Bretagne. Basset fauve de Bretagne er en aktiv, glad hund. 

  Den er meget selvstændig og med den rette mængde motion, er den en dejlig familiehund. 


  Størrelse:
  Begge køn: 32 - 38 cm 


  Pels:
  ru, hård og kort. aldrig ulden eller bølget. Pelsen kræver en jævnligt børstning og skal eventuelt trimmes.
  Farve:
  Fawn, gylden hvede og gulbrun.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Basset fauve de bretagne?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Basset fauve de bretagne til salg

  Log ind for at kommentere
  2 kommentarer
  Kaj Møller skrev d. 16-juni-2014 #1

  ***Super fine hvalpe findes i **Kennel Sverdrup**klar til nye hjem efter fine præmierede forældre ...så er du jæger eller god Fam. er der skønne hvalpe ....kennelen er lidt uden for Haderslev....Fang dem og få en hunde snak****

  skrev d. 26-juni-2009 #2

  Det er en utrolig venlig, kærlig og charmerende hund. Meget nem at opdrage og altid villig til at lære nye ting. Det er en familiehund, som er rigtig god til børn og andre hunde. Det er også meget rart at det er en race som ikke fæller, kun meget lidt når den bliver langhåret og trænger til at blive trimmet. Det er også en god vagthund, som er super god til at fange mus. Desværre er det jo en vagthund, så når den ser en kat eller småvildt, slår hjernen fra og jagten går ind. Så kan du råbe alt det du vil, men hunden kommer først tilbage når byttet er fanget eller sluppet væk. Men med god opdragelse, kan man godt kalde hunden til sig. Jeg har været utrolig glad for racen, og det er ikke sidste gang jeg har denne slags hund.