Stabyhoun er en tålmodig og dejlig hund som er god til børn.
Se mere om denne fine hund, og læs racebeskrivelsen.

Karaktertræk for Stabyhoun

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Stabyhoun hvalpe søger nyt hjem

  Stabyhoun hvalpe søger nyt hjem - 5 hanner og 4 tæver. Blev født den 06/08/2021, nu er de 11 uger gamle. Vi har mange hvalpe, og vi prøver at være opmærksomme på alle, men de trænger til et nyt hjem. ...

  Alder
  6715 Esbjerg N
  Image
  Stabyhoun, hvalpe, 11 uger

  Stabyhoun hvalpe søger nyt hjem - 5 hanner og 4 tæver. Blev født den 06/08/2021, nu er de 11 uger gamle. Vi har mange hvalpe, og vi prøver at være opmærksomme på alle, men de trænger til et nyt hjem. ...

  Alder 11 uger
  6715 Esbjerg N

  Stabyhounen, også kaldet Stabijen, er en Hollandsk race, der i 1800-tallet fungerede som jagthund. Man mener at den kom sammen med spanierne i 1500-tallet. Senere brugte man den som rottefænger og muldvarpefanger på gårdene. 

  Stabyhounen bruges nu i sit hjemland stadig til jagt, mens den herhjemme er en familie- og udstillingshund. 

  Stabyhounen er en glad og hengiven familiehund med god tålmodighed overfor børn. Den er intelligent og lydig og har let ved at lære. Skal have godt med motion.

   

  Størrelse
  : Hanner: 53 cm Tæver: 50 cm 


  Pels
  : lang og glat, svagt bølget over krydset. Hovedet er korthåret. 


  Farve
  : Sort, brun eller orange med hvide aftegninger. Plettede og/eller skimlede hvide aftegninger er tilladt. "

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Stabyhoun?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Stabyhoun til salg

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  skrev d. 24-juli-2010 #1

  For at købe en stabyhoun, skal man kontakte den fælles hvalpeformidler i Danmark på www.stabyhoun.dk Hos hende bliver man skrevet op til en hvalp og når det så bliver ens tur på listen bliver man kontaktet og får oplyst opdrætter og adresse på denne. Hvis man er interesseret i en han er ventetiden ca. ½ - 1 år og på tæve skal man påregne en ventetid på ½ - 1½ år. Men det er absolut hele ventetiden værd!!!

  skrev d. 25-januar-2010 #2

  Hej Cirkeline, jeg skal have hund til sommer, og overvejer en Stabyhoun, men jeg kan ikke finde noget sted at købe dem! har du set dem noget steder? kh Martha :D (Mollys veninde)

  skrev d. 10-november-2008 #3

  stabyhounen er: smuk hurtig lærenen legesyg kontaktsøgende meget kælen elsker alle mennesker elsker at løbe efter fugle elsker at træne og blive belønnet og pelsen er meget nem at holde jeg kan ikke forstå at den smukke stabyhoun ikke er mere udbredt i danmark, for jeg syntes den er helt fantastisk :o)