Skotsk Terrier. Den lille hund med det markante udseende. Du kan altid kende den, og du får en aktiv hund med robust sind.

Karaktertræk for Skotsk terrier

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Den Skotske terrier er en gammel race, der stammer fra højlandet i Skotland. 

  Den Skotsk terrier er en lille frygtløs, stærk hund, der udelukkende blev avlet for sin evne til at fange rotter, mus, oddere, lækatte og til at gå i ræve- og grævlingegrave. 

  Den Skotsk terrier er en aktiv hund, der knytter sig tæt tin familie. 

  Den kan være en smule reserveret overfor andre. Den er kendt for sit charmerende udseende med det kraftige skæg og buskede øjenbryn. Man ser dem mest i sort i Danmark. 


  Størrelse
  : Begge køn: 25,4 - 28 cm (8,6 - 10,4 kg) 


  Pels
  : grov, tæt og ru dækpels, blød underuld. 


  Farve
  : Sort, hvede, brindlet i alle nuancer. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Skotsk terrier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Skotsk terrier til salg

  Log ind for at kommentere
  4 kommentarer
  skrev d. 26-marts-2011 #1

  for 5 år siden fik vi vores dejlige skotte pige hun er glad er helt klar til at jage enkat eller bare idde i hendes have og kikke ud for hun ejer alt hvad hendes øjne ser og lidt mere til hun snakker med med de sjovsrte lyde fortæller hvis vand slålen er blevet tom elle hvis hun syntes at nu skal vi gå tur hun er noget af det bedste vi har fået efter vores børn og barnebarn

  skrev d. 31-marts-2010 #2

  Meget dejlig og morsom hund, man keder sig aldrig. Min er på ingen måde reserveret, vil gerne hilse på alle vi møder. Elsker at komme med ud og se verden. Nye steder og mennesker er top spændendene. En meget kommunikerende hund, med en særlig lyd til hver følelse/ situation- har man fx. glemt at sige godmorgen kommer et højlydt gab efterfulgt af en lys tone "du har vist glemt noget!". Min er desuden super kælen, og ligger også gerne i ske med vores to katte.

  skrev d. 31-marts-2010 #3

  test

  skrev d. 13-januar-2009 #4

  mega dejlig hund! Hvis man søger efter en hund der har sin egen personlighed så skal man da have sådan en XD. Men den er også stolt, hvis du vil kæle for den vetyder det ikke den vil, min er nu ret kælen men aldrig mere ind max 10 min for så bliver den flov. Min hund er også meget legesyg, men den siger også stop når den bare ikke vil mere.