Skotsk Terrier. Den lille hund med det markante udseende. Du kan altid kende den, og du får en aktiv hund med robust sind.

Karaktertræk for Skotsk terrier

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Skotsk terrier Bearnard

  Skotsk terrier , hvalpe, 6 uger , salgklar 01-07-2021 Er du en som har tænkt en skotsk terrier det er bare lige noget for dig i dit hjerte så kan jeg glædelig fortæller dig jeg har fået hvalpe je...

  Alder
  6430 Nordborg
  Image
  Skotsk terrier

  Skotsk terrier , hvalpe, 6 uger , salgklar 01-07-2021 Er du en som har tænkt en skotsk terrier det er bare lige noget for dig i dit hjerte så kan jeg glædelig fortæller dig jeg har fået hvalpe jeg ...

  Alder 6 uger
  6430 Nordborg

  Den Skotske terrier er en gammel race, der stammer fra højlandet i Skotland. 

  Den Skotsk terrier er en lille frygtløs, stærk hund, der udelukkende blev avlet for sin evne til at fange rotter, mus, oddere, lækatte og til at gå i ræve- og grævlingegrave. 

  Den Skotsk terrier er en aktiv hund, der knytter sig tæt tin familie. 

  Den kan være en smule reserveret overfor andre. Den er kendt for sit charmerende udseende med det kraftige skæg og buskede øjenbryn. Man ser dem mest i sort i Danmark. 


  Størrelse
  : Begge køn: 25,4 - 28 cm (8,6 - 10,4 kg) 


  Pels
  : grov, tæt og ru dækpels, blød underuld. 


  Farve
  : Sort, hvede, brindlet i alle nuancer. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Skotsk terrier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Skotsk terrier til salg

  Log ind for at kommentere
  8 kommentarer
  Marina skrev d. 04-september-2015 #1

  Kære Bjarne, Du skal da have en ny lille skotte. Vi har i juni fået vores første, og vi elsker hende over alt på jorden, kan slet ikke forstille mig en hverdag uden hende. Medmindre at du vil have en helt lille hvalp, så er jeg sikker på at der findes en for dig derude et sted, også til en rimelig pris (?)

  Bjarne skrev d. 26-juli-2015 #2

  Hvorfor er prisen på hunde ca 10.000. det er jo kun for dem der tjener mange penge og ikke har tid til deres hund. En hund burde koste omkring 5- 6.000.

  Bjarne skrev d. 15-marts-2015 #3

  Min sidste Skotte (Bine) døde for 1 år siden, savner hende helt vildt.Min kære kone vil ikke have hund mere... Skal jeg virkelig skifte hende ud med en ny Skotte ;)

  Gitte Eriksen skrev d. 23-maj-2014 #4

  Vores meget store ønske, en hvalp skotte tæve , vores gamle skotte døde for 14 dage siden 15 år gammel . der mangler liv i vores hus !

  skrev d. 26-marts-2011 #5

  for 5 år siden fik vi vores dejlige skotte pige hun er glad er helt klar til at jage enkat eller bare idde i hendes have og kikke ud for hun ejer alt hvad hendes øjne ser og lidt mere til hun snakker med med de sjovsrte lyde fortæller hvis vand slålen er blevet tom elle hvis hun syntes at nu skal vi gå tur hun er noget af det bedste vi har fået efter vores børn og barnebarn

  skrev d. 31-marts-2010 #6

  Meget dejlig og morsom hund, man keder sig aldrig. Min er på ingen måde reserveret, vil gerne hilse på alle vi møder. Elsker at komme med ud og se verden. Nye steder og mennesker er top spændendene. En meget kommunikerende hund, med en særlig lyd til hver følelse/ situation- har man fx. glemt at sige godmorgen kommer et højlydt gab efterfulgt af en lys tone "du har vist glemt noget!". Min er desuden super kælen, og ligger også gerne i ske med vores to katte.

  skrev d. 31-marts-2010 #7

  test

  skrev d. 13-januar-2009 #8

  mega dejlig hund! Hvis man søger efter en hund der har sin egen personlighed så skal man da have sådan en XD. Men den er også stolt, hvis du vil kæle for den vetyder det ikke den vil, min er nu ret kælen men aldrig mere ind max 10 min for så bliver den flov. Min hund er også meget legesyg, men den siger også stop når den bare ikke vil mere.