Puddel-mellem. Den formklippet hund er noget speciel. Puddelhunden er blevet brugt i mange forskellige funktioner gennem årene.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Puddel-mellem

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Puddel, flere hvalpe, 4 mdr. , m. stamtavle

  Super søde Viggo er en abrikos farvet dværg, han er glad og fræk. Han er vaccineret, chippet, fået ormekur, stambog, grundig tjekket af dyrlægen samt fået en sundheds bog. Jeg har opdrætter kursus og ...

  Alder 4 mdr.
  8860 Ulstrup
  Image
  Puddel-mellem

  Alder
  3000 Helsingør
  hunden Puddel-mellem Puddelen kendetegnes ved dens formklippede pels, der bliver ved med at vokse og skal klippes regelmæssigt. Pudlens oprindelige arbejde var som jagthund og klipningen hjalp til med at mindske vandmodstanden, så den lettere kunne apportere fra åbent vand. Kilder viser, at denne gamle race har haft mange forskellige funktioner gennem tiden: krigshund, cirkushund, jagthund, hyrdehund, servicehund, falkonerhund, men vigtigst af alt som selskabshund. Pudlen er en munter, meget intelligent og trofast hund, der er ideel som familiehund. Den er lydig og meget velegnet som selskabshund. Alle racerne skal dog stadig have en del motion, da den er meget aktiv, hurtig og atletisk. Der findes fire størrelser af pudlen. Mellempuddel: 35 - 45 cm Pels: Rigelig pels af fin, uldagtig og fjedrende struktur. Regelmæssige krøller. Den skal klippes regelmæssigt. Pudlen fælder ikke, da hårene bliver siddende og derfor skal den børstes og vaskes regelmæssigt. Farve: Sort, hvid, brun, abrikos og grå.
  Ønsker du at købe eller sælge en Puddel-mellem?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Puddel-mellem til salg

  Puddel-mellem 1 kr.

  Udstationering af avlshund/hund uden hjem osv Jeg søger en hund der er i overskud i et andet hjem. Gerne en voksen vovse der mangler et hjem. Jeg er en voksen kvinde, jeg er førtidspensionist så j...

  Alder
  6740

  Puddel-mellem 1000 kr.

  Flot mellem puddel, abrikos

  Søde Sofus er nu klar til det med damer... Han er en glad, legesyg og tillidsfuld hund. Han kan med alle hunde og alle mennesker. Elsker at lege, gå tur og i det hele taget at være med hvor der sk...

  Alder 2 år
  8660 Skanderborg

  Kjeld Andersen skrev d. 02-juni-2014

  Dejlige puddel hunde. Store som små, altid en fornøjelse at arbejde med dem. Men husk som andre også skriver, at de skal have motion. En puddel er ikke en sofapude.

  skrev d. 26-juni-2009

  Kærlig familie-, og børnevenlig hund. Meget lærenem og vil absolut trives bedst med aktiviteter. Cirkusnumre, agility, lydighedstræning osv. og glem ikke motion. Pudlen er et kærligt, aktivt familiemedlem. Kræver en del pelspleje, børstning og skal desuden klippes regelmæssigt.

  skrev d. 08-maj-2009

  Det er en skøn race,havde selv en mellem pudel i grå/sølv hun var en ener og min søn's bedste lege kammerat,måtte desværre af med hende da ryggen var slidt op. Hun kunne spille fodbold og rullehokey hvor min søn og hans hold havde hende på banen og hun knoklede rundt med dem,de blev mange gange trætte for hende, en regel havde vi og den galt for alle og det var hvis de ramte hende med bold/fod eller rulleskøjter så måtte hun bide dem, og alle synes det var okay selv forældrene til de andre børn, det var jo hendes eneste mulighed for at fortælle hvis de var for grove,men ikke en eneste gang ramte de hende,og hun nød bare at være med. Jeg skriver dette for at fortælle at den race også kan andet end at se sød ud,vil lige skrive at min var en mellem pudel, de er firhjulstrukket i hastighed,så vælger man den størrelse skal man have energi og overskud,for den nyder at blive brugt.