Papillonen og Phaléne er to ens hunderacer, der er kun forskel på ørene. En elsket og værdsat hund.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Papillon

Er den nabovenlig?

Udvalgte annoncer

Papillon Papillonen og Phaléne er to ens hunderacer, der er kun forskel på ørene. Papillonens ører står ud og er større, hovedet er formet som en sommerfugl. Papillonen er en rigtig dejligt familiehund, som passer ind i de fleste familier. Den er nem at have med rundt og kræver ikke det store motion. Den er robust og kan nemt gå langt og deltage i aktiviteter. Det er en elskelig hund som er utroligt populær.
Størrelse:
Begge køn: op til 5 kilo.
Pels:
Rigelig, blank og bølget med silkeglans. Pelsen kræver MINIMUM pleje! Hunden har silkepels uden den fedtede hudolie, alle andre racer har, hvilket gør, at den kun lugter lidt af hund, når den er våd, og den efterlader ikke fedtede pletter, hvor den har ligget, så den passer fint i sengen. Grundet den manglende hudfedt, behøver den heller ikke at blive badet i tide og utide
Farve:
Alle farver på hvid baggrund er tilladte

Copyright Gipote.dk - det er ikke lovligt at kopirere denne tekst


Ønsker du at købe eller sælge en Papillon?
Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

Papillon til salg

Simone V. Kristensen skrev d. 01-marts-2015

Hvis det er, fordi den er bange for andre hunde, handler det om at gå tur med masser af godbidder i lommen. Når du nærmer dig en hundeejer med hund, spørger du, om jeres hunde kan hilse på hverandre. Fortæl, at din hund er bange og derfor har brug for lidt ekstra træning og tid. Giv din hund masser af godbidder, så den har fokus på dig og de dejlige godbidder. Rolige (stille, langsomme) bevægelser, ned på hug, afslappet lys stemmeføring. Lad din hund selv bestemme, hvor tæt den vil på den anden hund. Hvis hundeejeren til den anden hund er venlig, vil han gerne bruge nogle ekstra minutter på at lade din hund blive lidt mere tryg, så den kan nærme sig den anden hund uden at føle sig forceret. Jeg gjorde dette med min egen phalene som hvalp, da den var blevet bange for store hunde efter at den var blevet passet hos en anden i 14 dage. Det tog over et år, inden dens frygt var ovre, men det lykkedes og i dag er der ingen problemer

sissel faber walbom. skrev d. 29-januar-2015

Hvordan kan jeg få min papillion til å bli mindre hysterisk ovenfor andre hunder. Han er fire år og lite sosialisert. Som eier nr to håper jeg på og rette opp dette med trening.

skrev d. 03-januar-2013

Hej jeg søger viden om papillon, der er kun en ting som jeg ikke kan finde svar på og det er om de er allergi venlige ?

skrev d. 27-juni-2012

Hei Vi leder efter en lille hund som vi kan have med når vi skal nogle steder, men den skal helst ikke gø så meget, for det kan jo ikke ungåes at den ikke gør. Men den skal ikke begynde at snappe ud efter en hvergang vi rejser os op og går (havde en Pomeranian som snappede ud efter en og gøede konstant) så ville lige gerne vide om en papillon også kan have sådan en tendens?

skrev d. 27-marts-2012

Hej alle sammen det med at en papillon gør ja og nej de hilser og når folk er kommet ind i haven eller huset og når folk anderkender dem og siger hej stopper de også med det samme jeg bor selv i tæt bygget område og har en hjørne grund mine 4 hunde gøede ret tit af folk men jeg valgte at tage kampen op med dem og sagde NEJ ELLER STOP det tog mig 2 dage hvor jeg gik efter dem og det var det de prøver selvfølig grænsen et par gange men der må man bare være vedholden og sige NEJ ELLER STOP 1 - 2 GANGE igen det har hjulpet men igen det er vigtigt at holde fast i at stoppe dem så holder de op de gi´r op i den sidste ende og indseer at det er dig som bestemmer og ikke dem. og med hensyn til børn er det de bedste legekammerater også til de helt små børn jeg har selv 6 børn i alderen 1-12 år og der har aldrig været noget som helst de har aldrig snappet ud efter dem eller noget i den rettning jeg har så også altid sørged for at mine hunde er meget sammen med mine og andres børn i alle aldre de er specielt meget omsorgsfulde overfor spædbørn og små børn jeg har kunne gå fra mine små børn på gulvet og de sidder eller ligger ved siden af dem til jeg kommer tilbage så jeg synes at det er rigtigt synd at der er nogen som skriver herinde at de ikke` egner sig til småbørn` fordi dem oplevelse har jeg aldrig haft med racen. håber at det er nogle råd som i kan bruge? Jeg elsker mine hunde for dem de er men de skal påmindes om at det er dig som er boss og ikke dem når først de har fundet ud af det går det hele let som en leg. Mvh Kristin

skrev d. 12-december-2011

Hej alle de lovord dog - NU skal I høre hvad der osse kan ske : jeg overtog en 18mds hvalp og efter to uger viste hendes mørke sider sig. Nu efter to måneder er jeg blevet så meget klogere på hendes misforståede fortid, at jeg tør kalde det Napoleon syndrom, som kommer af mangel på grænser for en lille hund, der har fået lov at bestemme. Yep! De er søde og kloge MEN hvis din rothvejler ikke må det så må din Papillon det heller ikke - udemærket regel at have med i bagagen. se iøvrigt på google under Small Dog Syndrome eller som nævnt Napoleon complex. tjek f.eks Cæsar Milan: http://www.squidoo.com/cesar-millan-and-small-dog-syndrome Jeg tror Bella og jeg kommer ud af det bedre og gladere men AK der skal ikke kun puttenuttes med en lille hund!!! Bare en "denk mal"!

skrev d. 25-november-2011

Ppillonner er den bedste og nemmeste hund i verden. Den er dog meget aktiv og kræver man har meget tid til ture og træning. Den er super selskablig og har det bedst ved nogens side. Trives ikke hvis den er meget alene. Skal på skovture og møde andre hunde og gå til træning da den er blandt de klogeste hunderacer. Super nem pels kan ikke lugte, som den eneste race, fælder stort set ikke, og har en nem silkepels som bare skal reddes ud. Den bedste hund i verden.......... :-)

skrev d. 10-august-2011

Hej Johanne Vores dreng havde samme problem da vi skulle gøre ham renlig, da han var hos opdretter tissede han på gulvmåtten når han fik lov til at gå rundt med sine søskene (var stueopdrettet). Vi fjernede simpelthen vores tæppe og siden da har vi ikke haft problemet han har altid gået ud til døren gjort opmærksom på han skal ud... Du kan evt prøve med rodalon til at rense gulvtæppet med da det fjerner tislugten så din pige ikke kan lugte sit eget tis. Da hun kan lugte sit eget tis tror hun at det er i orden at tisse der... :) håber mit råd kan hjælpe dig

skrev d. 02-august-2011

hej jeg har en smuk papillon pige, på et år. Hun kan ikke lade være, med at tisse på gulvtæpperne. Så er der nogen der har erfaring, med det?

skrev d. 22-juni-2011

Hej jeg har en dejlig lille dreng på 6 mdr nu, han er en blanding mellem en chihuahua og en papillion, han er utrolig legesyg og han giver ikke rigtigt op når man siger nej, han kan lege i timer hvis han får lov, det er som om han ikke kan finde ud af at lege selv. Jeg overvejer om jeg skal købe en hund som kan blive en del af vores lille familie, så han ikke keder sig for meget i hverdagen. Er der nogen der har erfaring for om dette er en god eller dårlig ide?

skrev d. 19-juni-2011

Ved i hvor man kan købe papilloner til billige priser, og hvor man ved de har stamtavle?

skrev d. 02-maj-2011

Gør en Papillon?

skrev d. 13-april-2011

hej jeg har papilon nr to, syntes det er den skønneste hund, den er nem at have med alle vejne, den er lege syg og en meget glad hund, kan varmt anbefale hunden til familie hund

skrev d. 23-marts-2011

Har haft papillon siden 1989, min første var en hanhund og han valgte mig, jeg havde ikke planer om at skulle have hund. Jeg valgte så senere at blive opdrætter, det er dejligt med en sund race, hvor der sjældent er komplikationer. Fik i dag aflivet en hanhund fra mit første kuld, han blev 17 år og var frisk til det sidste, hvor han fik en kræftsvulst i munden og ikke kunne spise. Hans mor blev 16 år og sov stille ind. Det er en sund og livsbekræftende race. Prægningen er vigtig, og hvis man ofrer tid på at gå på et hvalpehold, hvor man møder andre racer, så undgår man at de bliver hysteriske, når de møder fremmede hunde. Mine hunde gør når der kommer gæster, men er stille igen når gæsterne sidder i sofaen. Har tidligere boet i lejlighed, ifølge naboen gøede de kun når jeg var hjemme, når de var alene var der ro. Kasteration kan ikke anbefales, de får underuld og pelsen er svær at holde, vægten er også svær at styre og en fed papillon er ikke noget kønt syn. De er nemme at træne og elsker udfordringer. Jeg går også på udstillinger, det er sjovt selvom man ikke vinder, man får gode hundevenner og hygger sig. Jeg har i dag syv af slagsen og kan kun advare har man først fået en papillon, så får man hurtigt en mere. En papillon skal i følge standarden være omkring 28 cm i højden og veje 3 -5 kg, de forekommer dog både større og mindre.

skrev d. 22-marts-2011

Hej jeg skal have en hund næste år, og jeg overvejer at få en papillon, (jeg har læst meget om den) men jeg vil helst ikke have en hund som kræver meget pels pleje. jeg ville spørge nogen om hvor meget en Papillon kræver?

skrev d. 02-november-2010

Er der nogen der kan hjælpe mig, med at fortælle hvor høje sådan nogle dejlige hunde bliver. Jeg skal op og hente min første papillon på torsdag. En lille tæve på 8 uger. Jubii.

skrev d. 12-maj-2010

Hej Jeg overvejer at købe en papillon. Er der nogle som kan svare på om den er lejlighedsvenlig og evt. bymiljø venlig? Og om den sagtens kan være alene mens man er på arbejde?

skrev d. 22-april-2010

*Sidsel Nørgaard:* Hej, jeg er selv en pige på 13, som super-gerne vil have en hund. Papilloner er super søde, og jeg har også forelsket mig i racen. Du må finde ud af hvorfor din far ikke vil have en hund. Mine forældre vil ikke have en fordi de tror de ender med alt arbejdet. Det gør de sikkert også, men forhåbenligt ikke. Og vis de gjorde er jeg sikker på at de ville syntes at det ville være fedt. Vis han ikke tror du kan tage ansvaret (hvilket mange voksene siger) så må du bare forklare ham at du godt kan. Jeg kender mange piger på vores alder som har taget ansvar for en hund - alene (Ja, eller næsten da, for hunden skulle jo ikke kun knytte sig til en). Men ja, find ud af hvorfor, er mit svar. :) - Venlig hilsen Lea

skrev d. 18-april-2010

Hej jeg er en pige på 13 år. Og jeg er helt forelsket i racen papillon! Den er så sød, og jeg har læst en del om den. Men problemet er at min far ikke gider at have en hund. Så er her nogle der måske har en idé til hvordan jeg kan overtale ham til at sige ja? :) - Hilsen Sidsel.

skrev d. 08-januar-2010

Hej Pernille Min første papillon var enehund i de første 4 år jeg havde ham og det gik vældigt fint og uden problemer, men "problemet" med racen er, at man som regel gerne vil have en mere. Jeg har i dag 6 pragtfulde papilloner. Hilsen Jeanne

skrev d. 03-januar-2010

Hej jeg har læst en del om racen og er sikker på at det er hunden for mig. Men er det en race der har brug for selvskab af anden hund, eller kan de godt være alene mens man er på arbejde??? mange tak hilsen pernille

skrev d. 16-december-2009

Hej lise. Tak, for hjælpe det er blevet meget bedre med ham :D

skrev d. 03-december-2009

Jeg har den skønneste Papillon tæve. Hun er bare så kærlig og en rigtig lille puttegøj. Vi er bare faldet totalt for denne skønne intelligente race. I kan se mere på vores hjemmeside om smukke Chili. smukkechili.dk

skrev d. 18-november-2009

Hej ang. at din hund tisser op ad alting, så går jeg ud fra, at det er en hanhund. Den er smækfyldt med testeteron hormoner lige nu. Den er lige blevet kønsmoden, og har behov for, at markere sit territorium af. Grib den på fersk gerneing, og tag den med udenfor. Det er en svær tid for hunden, da den er i puperteten, og det har vi alle prøvet. Hvis det ikke er bedre inden hunden er et år gammel, så tal med dyrlægen, der findes kemisk kastration, som kan være en løsning i en overgangsperiode, og en bedre løsning end kirurgisk kastration der kan ændre hundens personlighed og adfærd permanent så den bliver doven. Det er også godt med mange gåture, hvor hunden kommer ud og markere, husk at rose for god adfærd. Held og lykke. Ilse

skrev d. 07-oktober-2009

Det er vist typisk for de små hanhunde at strinte allevegne når de bliver kønsmodne. Kastraktion er nok eneste udvej. Desværre.

skrev d. 27-september-2009

Hej. Jeg har en papillon på 9 måneder, som er begyndt at tisse indefor men det er ikke på gulvet men op af alle mulige ting det er lidt klamt er der nogen der selv har været ude for det? håber det er nogle der kan hjælpe :D

skrev d. 29-august-2009

Hvor større blir de??

skrev d. 23-juli-2009

Jeg har været vild med Papillonracen siden jeg fik min første i 1992 og har i dag 5 stk. Vores gøer ligesom så mange andre papilloner, nogen af dem mere end de andre. Vi boede i tæt bebyggelse og det var faktisk ikke til at holde ud af en af de gamle "Laban" gøede konstant, så jeg kontaktede en hundevisker der arbejder efter Jann Fannells principper, hun var der i ca. 4 timer og bagefter havde vi fået en helt anden hund, han gøede næsten ikke. Men vi kunne ikke hvile på laurbergerne vi var nød til at blive ved med at arbejde med de værktøjer vi havde fået. Har i dag 2 børger med Jann Fennell som jeg af og til tager frem, for holder vi ikke principperne, går vi meget hurtig tilbage til det gamle, hvor de gør rigtig meget. Jeanne

skrev d. 11-juli-2009

Jeg er den heldige ejer af en papillon tæve på snart 6 år. Jeg er så heldig at hun aldrig har gøet ret meget, kun når det ringer på døren.Jeg forelskede mig i racen for en del år siden, og har undret mig meget over at den ikke er mere populær, nu hvor små hunde nærmest er blevet et mode fenomen. Lige for tiden går jeg bare og venter på om at den parring hun har fået, giver pote;-) Pernille

skrev d. 29-juni-2009

Jeg har min nr. 2 Papillon og kender mange af slagsen. De er livlige, lidt vimmer og utrolig legesyge. Hvis man ikke gider lege med sin hund, er Papillon et dårligt valg. Jeg ser også en tendens til, at den kan blive for legesyg, det er mennesket, der skal styre legetiden. For at få denne race mere rolig, har jeg erfaring med at skulle være meget rolig i sine bevægelser, men det lønner sig også. De er nemme at "køre op", men fungerer godt med mindre børn (ej de helt helt små), modsat mange hj.siders beskrivelse. En utrolig hengiven hund, som gerne vil følge en overalt og som det dog endnu ikke er lykkedes mig, at få til at holde op med at gø. Alex, kom gerne med råd på siden.

skrev d. 22-januar-2009

vær gøve du med af di ikke gø for jeg har 4 papillon som gø jeg vi blave glade vis du kun sve på det hilse fra alis

skrev d. 19-december-2008

Jeg synes det er nemt at vænne den af med at gø. Jeg har selv 2 papillon.

skrev d. 04-november-2008

Jeg har erfaring med papillionen gennem mere end 15 år. Jeg fik min første pap., da jeg var barn, omkring 11-12år. og min mor og jeg ville egentlig havde haft en Collie, men min far sagde nej til en hund. Men til sidst måtte han give efter også præsenterede han os for en papillion. Han mente det mindede om en Collie i mini format. Det er en dejlig nem race at opdrage og lære kunstner. Den er nem at have med sig rundt - den kan nemt være i en cykelkurv( der kan også være 2) - man kan have den med i en håndtaske i bussen. og den vælter ikke en omkuld, hvis den trækker, når man går tur. Det er en rigtig selvskabshund og ser helst sig selv i centrum hele tiden. Og ja, den elsker at komme ud og gå ture, men pas på dens poter i vådt vejr og i frost vejr. Sidst men ikke mindst så lider papillioen af Cæsar syndrommet ( som de fleste små racer)- dvs. lille hund med et kæmpe ego. Den har desværre til vane at gø af alle, der er større end den selv.