Lhasa apso. Den stammer fra Tibet, blev brugt som vagthund og selskabshund. Utrolig populære race.

Karaktertræk for Lhasa apso

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Lhasa apso

  Super lækker kælepot søger nye husslaver Stambogført Lhasa Apso han fra hjem med andre Lhasa Apso hunde, vaccineret, ormekur og sundhedsbog. Rigtig dygtig til at gå ud og tisse og besørge.

  Alder 9 uger
  2635 Ishøj
  Image
  Lhasa Apso, hvalpe, 6 uger , salgklar 30.10.21

  Velplejede og -passede hvalpe efter gode kærlige forældredyr søger deres familier. Hvalpene er registrerede i Dansk Kennel Klub. Der medfølger sundhedsattest samt hvalpene er chippet og 1ste vaccine g...

  Alder 6 uger
  4900 Nakskov

  Lhasa Apsoen stammer fra Tibet og hedder på tibetansk: Apso seng Kye og betyder gøende vagtløvehund. 

  Den kendes på sin smukke lange pels og halen der ligger på ryggen. 

  Den blev brugt som vagthund og selskabshund af de tibetanske munke. 

  Lhasa Apsoen kom til vesten i 1900-tallet og bruges her som selskabs- og udstillingshund. 


  Lhasa Apsoen
  er en modig lille hund, der er velegnet som vagt og selskabshund. Den er glad og munter om end med en vis stædighed og viljestyrke. Den behøver derfor en god opdragelse og er meget glad for motion. 


  Størrelse
  : Begge køn: ca. 24 cm 


  Pels
  : Overpelsen er lang, tung lige og hård. Den må ikke være ulden eller silkeagtig. Moderat underuld. 


  Farve:
  Gylden, sand- eller honningafarvet, mørk gråsprængt, skifer- eller røgfarvet, flerfarvet sort, hvid eller brun. "

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Lhasa apso?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Lhasa apso til salg

  Lhasa apso 11.000. kr.

  Lhasa Apso, hund, 5 mdr.

  Lhasa Apso Dreng Beige med sorte aftegninger Chippet registret i Hunderegistret Han er lydhør, livlig, nysgerrig, tillidsfuld, altid i godt humør og sele/snor vant. Vokset op blandt andre hunde hvor...

  Alder 5 mdr.
  8740 Brædstrup

  Lhasa apso 11.000. kr.

  Lhasa Apso, hvalpe, 5 uger , salgklar 5. november 2021

  Vi har 3 skønne Lhasa Apso hvalpe til salg (hanner). De er fra den 2. september og er flytteklar den 5. november 2021. På billederne er de 5 uger. Vores hvalpe er fra stueopdræt og nusses om hver dag...

  Alder 5 uger
  6900 Skjern

  Lhasa apso 15.000. kr.

  Lhasa Apso, hvalpe, 6 uger , salgklar 15. Oktober

  Lhasa Apso hvalpe med stamtavle salgsklare 15/10-2021 1 pige og 1 dreng Stueopdræt vant til andre hunde, potte træning er begyndt. Meget tillidsfulde og legesyge. <b>Oplysninger:</b> Racer: Lhasa Ap...

  Alder 6 uger
  2635 Ishøj

  Lhasa apso 7000 kr.

  Lhasa apso

  1 han og 1 hun. Søger kærligt hjem. Lasapso

  Alder
  6000 Kolding

  Log ind for at kommentere
  7 kommentarer
  Niklas skrev d. 15-juni-2015 #1

  Jeg ville ønske at jeg havde penge til en Lhasa apso hvalp :/ elsker den slags hunde. Jeg er alene far med en pige som er hsp person , og fandt en dag en kvinde som bare ville af med sin hund ? Hun havde ikke tid til den? Jamen hvorfor så købe sig en.... Nå men vores dejlige lille frække hund har bare sat lys i min datterens liv og vi elsker ham..men nu er jeg nået til at jeg virkelig godt kunne tænke min en Lhasa hvalp :) .men mig og min datters penge er meget små så er der nogen der har et forslag ? Eller nogen som har en hvalp som mangler et godt hjem kh Niklas & silke

  skrev d. 07-august-2012 #2

  Denne her er ikke en kommentar: Men jeg vil gerne vide om der er nogen der kender en god hunde salon har speciale i at klippe Lhasa Apso. Vi bor jylland.

  skrev d. 29-november-2011 #3

  Ja en Lhasa Apso er bare det dejligste hunde. Vi har en kortklippet tæve , jeg er nr. 1 for den, men den elsket mine 2 børn og min mand. Jeg er dagpleje og er næsten altid hjem. Den elsker mine dagplejebørn og dens forældre. Den gøer meget hvis det kommer nogen vokser den ikke kender, men gøer aldrig af børn uanset om den kender dem eller ej. Jeg vil til enhvert tid anbefale den race. Trofas, kærlig og meget glad hund.

  skrev d. 11-juli-2011 #4

  Vores Fido på 3,1/2 år er bare en rigtig god hund. Vagtsom, lydig, glad, og meget kærlig, især over for små børn. Især når han ser børn i barnevogn eller klapvogn bliver han meget glad og vagtsom over for dem. Feks. når jeg skal en tur i supermarket og han venter uden for i hundekrogen og der står en banevogn, og der kommer fremmed for tæt på denne, rejser han sig op og knurrer af dem, men mærkeligt nok når så moderen kommer ud med barnet på armen, bliver han meget glad og rejser sig op på bagbenene og vinker ligesom med begge forben og piver lidt. Hun og barnet kan så trygt kæle ham lidt og det nyder han, Han frygter ikke store hunde. Selv om de går til angreb eller truer ham eller andre, forsvarer han sig og dem. Men råber jeg højt at han skal lade være, lystre han med en gang. Han får meget motion og er også meget stærk. Ser han nogle drenge som slås for sjov, forsvarer han altid den svageste. Når Fido kan lugter Klorin bliver han helt ekset og styrter rundt og jeg kan så næsten ikke styre ham. Hvorfor det??? Jo en Lasapso er en dejlig hund, og jeg kan varmt anbefale sådan en god trofast, vagtsom og meget klog hund.

  skrev d. 31-marts-2011 #5

  Vi har før haft store hunde og da jeg så en klippet lhasa var jeg solgt. Vi fandt hurtig ud af at en lhasa faktisk skal være langhåret, ( men også sød som klippet) Vi siger ofte til hinanden at lhasa købet er det bedste vi har gjort. Der er stor forskel på om en lhasa er lidt reseveret for fremmede, eller om de bare elsker alle der vil snakke. Vi har en af hver. Det er en nem hund at rette, så med en naturlig sands for fornuft, skal der ikke meget opdragelse til. Meget motion er ikke et krav, men de kan godt lide at gå en tur for at se noget nyt. Vi har lhasa som familie hund, men også som udstillings hund, og det kan fint forenes. Vi kan varmt anbefale denne lille skønne race.

  skrev d. 23-marts-2011 #6

  Fik vores lille Gilbert for ca 11/2. Han er en rigtig vagt hund. Jeg går hjemme hos ham, så derfor er han mere knyttet til min i familien. Jeg har gået til hundetræning med Gilbert og det var lige ham. Han er blevet en god lydig lille hund. Det der er svært at stå for er hans små brune øjne. Han kan se så sørgmodig og bedene ud. Jeg kan også kun varmt anbefalde en Lhasa Apso ;o)

  skrev d. 25-januar-2010 #7

  Det er den skønneste hund, man kan ønske sig. De er kærlige, sjove, og nogle trofaste små hårklumper. Det siges at en Lhasa kun knytter sig til én, men dette har jeg ikke oplevet med mine. Jeg har 2 Lhasa Apso piger, Thilde (2007) og Coco (2008), og de er altid glade for alle der kommer på besøg, store som små. Kan kun varmt anbefalde denne race :)