Keeshond. Det er Hollands nationalhund, som blev brugt på farme og gårde. Den var også pramhund på de hollandske kanaler, og kom vidt omkring.

Karaktertræk for Keeshond

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Racebeskrivelse, købes og sælges hvalpe annoncer, for hunden Keeshond. Det er Hollands nationalhund. Det er en meget gammel race og har i mange århundreder været brugt som vagthund på gårdene, men den blev især brugt som pramhund på de hollandske kanaler i mange år og er på den måde kommet meget rundt og blevet kendt og populær af mange. Den blev kendt som folks hund og blev valgt som symbol for kampen mod prinsen af Orange lige efter den franske revolution. Idag bliver den brugt mest som familiehund. Keeshond er en kærlig og intelligent hund, der knytter sig meget til sin familie. Den er meget selvstændig og kræver en fast og kærlig hånd, og gør man det får man en god ven til familien og en dygtig og standhaftig vagthund/alarmhund. Den kan gø en del.
  Størrelse
  : Begge køn: 49 cm. +/- 6 cm
  Pels
  : Lang og kraftig. Der må ikke være skilninge langs ryggen. Pelsen bør gennembørstes en gang om ugen.
  Farve
  : Ulvegrå.
  Ønsker du at købe eller sælge en Keeshond?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Keeshond til salg

  Log ind for at kommentere
  9 kommentarer
  skrev d. 26-august-2015 #1

  Keeshonden er en fantastisk familiehund og utrolig intelligent. En god gang børstning engang om ugen er fint. Er lidt ked af at læse at der står de gøer meget, det er op til en selv. Det er en vagthund, så den skal gø når der kommer nogen. Ellers gøer den ikke uhæmmet.

  skrev d. 08-juni-2012 #2

  Kommer and på om det er en tæve eller han hund, men ca 15 til 18 kg.

  skrev d. 08-juni-2012 #3

  Hvor meget vejer en Keeshond?

  skrev d. 15-juli-2011 #4

  Kees er en dejlig hund, vi har tre af dem, de er nemme at holde, vi børster dem en gang om uge. de bliver glade når vores børnebørn kommer, så bliver der leget meget. de fortæller hvjs der komme nogle, så der også vagt hunde i dem. Det er er hund, vi kan anbefale.

  skrev d. 15-juli-2011 #5

  Kees er en rigtig dejlig hund, vi tre af dem, vi synes de er nogle rigtig dejlig, deres pelse er nemme at holde hvis man børster dem en gang om uge. Vores børnebørn er meget glade for, de leger med dem.

  skrev d. 26-marts-2011 #6

  Keesen er en dejlig familie hund. Frisk og glad. Pelsen er lækker og hvis den bliver passet ordenligt, er den ikke svær at børste. Vores Kees var rigtig glad for børn i alle aldre. Hans bedste ven var en en mis og han var nem at socialisere med andre hunde - begge køn.

  skrev d. 05-februar-2011 #7

  Den kan være svær at børste igennem

  skrev d. 29-november-2008 #8

  hej med jer! kendte ikke den dejlige før jeg så den her på siden ,vil gerne vide meget mere om den da jeg snart skal ha ny hund . Jeg taler om Keeshond hunden . så er der nogen som vil fortælle mere om den er jeg meget interseret . venligst Vagn Larsen, mail [email protected]

  skrev d. 24-oktober-2008 #9

  Hej igen Jeg sendte en mail lige før angående Keeshonden og dens størrelse samt hvor ofte den skal redes, er den gået igennem??? Jeg var nemlig ikke klar over, at jeg skulle tilmelde mig først, og nu er jeg i tvivl om, hvorvidt mailen er gået igennem. Det er ret vigtigt for mig at oplysningerne er korrekte så jeg vil meget gerne have et svar om dette På forhånd tak Nete Helt-Hansen