Hjælp til at genkende racen

Er du nogen gange usikker på hvilken slags hund, det er du kigger på. Så kan en nye app hjælpe dig med hurtigt at finde svaret.


Hvordan virker Fetch? 

Appen fra Microsoft hedder Fetch og fungere på den måde at man anvender enten tager et billede af den hund som man ønsker at kende race på eller bruger et billede fra ens eksisterende billeder. Her efter kommer appen så med et bud på hvilke race som hunden er, buddet bliver givet på baggrund af 1000vis af billeder af hver race.

Når appen kommer med et gæt kan du se i højre side, hvor mange procent sikker den er på at det er den race. Hvis du ikke er sikker på at det er den race så kan du klikke på procent tallet og se hvilke andre racer det også kunne være. Dog har vi oplevet at appen stort set har ret hver gang.

Ønsker du at vide mere om racen så kan du klikke på den lille trekant nede i højre hjørne, her kommer du til side med noget information omkring racen, på denne side vil du også kunne finde billede af andre hunde i samme race.

"Se videoen her":https://www.youtube.com/watch?v=JWMqFp1BPus 

Hvilken hund er du?

Appen kan også anvendes i sjov på mennesker, her kommer appen som med et bud på hvilke en race der passer bedst. En lidt tosset, men meget sjov funktion.

"Du du kan hente appen her":https://itunes.apple.com/dk/app/fetch!-microsoft-garage-project/id1050367912?l=da&mt=8&ign-mpt=uo%3D8 - Virker kun til iOS(Apple produkter)

_Denne artikel er skrevet i samarbejde med iPhoneluppen.dk_

Powered by Froala Editor

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner