Kennelcue har succes på Gipote.dk

Kennelcue har gennem et stykke tid solgt hunde på Gipote.dk, Kennelen som bestyres af Kisser Cue har oprettet www.rescuedogs.dk


Kennelcue har succes på Gipote.dkKennelcue har gennem et stykke tid solgt hunde på Gipote.dk, Kennelen som bestyres af Kisser Cue har oprettet www.rescuedog.dk hvor Kisser hjælper hunde der er i nød.

Det kan være hunde der ikke kan være i deres tidligere hjem fordi deres ejere ikke længere har tid til dem.Kisser siger:"Jeg har sat 6 hvalpe til salg på Gipote.dk, 3 dage senere var de alle solgt.

Så satte jeg Bamse på, og lige efter ringede telefonen på ham.

Så var der Elvis, 4 dage så var han væk.Der er mange der ringer, men jeg afviser nogle, så hundene ikke havner i samme situation som før. Med Gipote.dk har jeg fundet et sted hvor jeg hurtig kan få omplaceret hundene, så de igen kommer ud i et godt hjem."
Gipote.dk har nu mere end 100.000 besøgende om måneden, så responsen er næsten sikker. Gipote.dk er naturligvis medlem hos Dyrenes Beskyttelse, og vi støtter aktivt Dyreværnet, OASA, Gadehunde.dk, og dyre internatet i Bla. Århus.Du kan møde Kisser, og hundene på www.rescuedog.dk


"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`
0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner