Derfor fik jeg hund

Mit navn er Anna, jeg er 19 år gammel og jeg har mig en skøn puddel ved navn Buddha


Hvorfor fik jeg hund?

Mit navn er Anna, jeg er 19 år gammel og jeg har mig en skøn puddel ved navn Buddha.


Hvorfor valgte jeg at få en hund? Hmm, jeg valgte at anskaffe mig en hund efter jeg gik ned med stress i gymnasiet. Jeg trængte til noget livsglæde og jeg trængte til en, som kunne få mig op af fjerene – og man må sige, at han gør sit arbejde godt! Aldrig har jeg oplevet en der kan få mig i gang, som han kan.
Og hvorfor lige en puddel, er der så nok mange der tænker.. Jeg havde slet ikke overvejet en puddel før min mor spurgte mig, om jeg kendte til pudler. Jamen, det er jo en gammeldame-hund der er klippet skørt, var mit svar, men jeg tog mig alligevel tid til at læse om racen og blev helt vildt fascineret af dem. Vi fandt en kvinde der havde dværgpuddelhvalpe til salg nær Herfølge og min mor, lillebror og jeg tog straks ud og kiggede.
Der var de – 3 små, sorte, krøllede klumper der manglede et godt hjem - jeg kunne have taget dem alle med hvis det var op til mig!
Først var jeg interesseret i den store, rolige hanhund, men så kom jeg til at kigge over på min mor som lå med den lille aktive hanhund og da hun satte ham på mit skød lagde han sig ned, kiggede op på mig med sine små, sorte og runde øjne og lagde sig derefter til at sove – det skulle være ham!!
Nå, men så sidder jeg der i bilen med en lille hvalp, og hvad skal man kalde sådan en krøltop…?

`img:449794:300`

Da han var en hund, der skulle sprede glæde og kærlighed sagde jeg til min mor og lillebror, at vi kunne kalde ham Buddha, og i det sekund kiggede han op på mig og jeg tænkte, at det da måtte være meningen at han skulle hedde det!

Buddha er den mest livsglade, lille fis, og hver morgen jeg vågner, får jeg tusindvis af kys og en kæmpe omgang kærlighed.

Med pudler er det vigtigt at træne. De er meget intelligente hunde der elsker at løse opgaver og lære nye ting. Jeg startede selvfølgelig til lydighedstræning, da han var 10 uger og han er simpelthen den nemmeste at træne!
Vi glæder os til at fortælle mere om vores skønne hundeliv!

Mange hundemøs Anna og Buddha!

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner