Firkantede hunde nu på mode

De er skøre i Japan, sidste mode dille er firekantet hunde - se billederne


Mange gode ting kommer fra Japan, det her er ikke en af dem.

Nu er det på mode, at hunde på udstillinger i Japan, skal være så firekantet som muligt.

Se billederne her, og skriv gerne din mening om det, i bunden af artiklen.

[img:445327:300]

[img:445328:300]

[img:445329:300]

[img:445330:300]

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

Helene Larsen skrev d. 29-juni-2015

De mangler bare de sorte prikker så kan de slå en sekser ..... Nej, det er latterligt, arme dyr .......

avatar

Anker stang skrev d. 10-juni-2015

Det var da også noget at forarge sig over?? Få en hobby,så har man noget at gå op....i. Føle sig til grin!?!?? Ja Ja den er sgu' go'..!! Det skulle lige være dens herre...Nej nej nu gå jeg i seng....hold kæ.. det bliver en lang nat..!!

avatar

Christina Bille Fritz skrev d. 10-juni-2015

Så længe en hund ikke fryser eller har det for varmt, kan det da være fløjtende lige meget, hvordan en hund er klippet. den er nok også ligeglad......mon ik' ?

avatar

Signe skrev d. 10-juni-2015

Sikker på hundende med længsel tænker på hvor dejligt et hundeliv de ellers ku ha fået... Hunde kan osse føle sig til grin og her er der vist INGEN tvivl om denne følelse dominerer!

avatar

Signe skrev d. 10-juni-2015

Sikker på hundende med længsel tænker på hvor dejligt et hundeliv ellers ku ha fået... Hunde kan osse føle sig til grin og her er der vist INGEN tvivl om denne følelse dominerer!

avatar

Jette Jensen skrev d. 09-juni-2015

Jeg giver Lise ret, om den er klippet med runde pomponer på noget af kroppen og helt klippet ned til huden på det bagerste af kroppen eller firkantet klippet, kommer ud på et, begge eksempler ser bestemt ikke godt ud.

avatar

Lise Andersen skrev d. 09-juni-2015

Firkantede - runde, - potatoe - potatoe. Jeg kan ikke se forskellen ved at en klippe/fønne/style den ene eller anden "frisure. Lige håbløst begge dele og et udtryk for mangel på respekt for hunden samt en usund fokusering på et absolut ligegyldigt eksteriør. Dét har mennesker gjort ved hunde i årtier, - og kaldt det seriøs udstilling og opdræt.

avatar

Gitte Liv Pedersen skrev d. 09-juni-2015

De må da være fuldstændig vanvittige. Det er levende væsener de har med at gøre og ikke legoklodser. Hold dyrene udenfor alt vedr. mode.

avatar

Henrik Jensen skrev d. 09-juni-2015

Måske de skulle overveje at købe sig noget plastlegetøj i stedet. Det er levende dyr, ikke legoklodser, med al respekt for dem i øvrigt.

Log ind for at kommentere og give stjerner