Send din hund i dagpleje

Er din hund ensom når du er på arbejde?


Er din hund ensom og ked af det, mens du er på arbejde? Nu er der en løsning. Få din hund i dagpleje.

Lise Søballe og hendes mand har startet en dagpleje, for hunde.

[img:440457:300]

Lise har åbnet Hundhaven Potefryd, fordi at hun selv ind i mellem fik dårlig samvittighed når hun forlod sin hund.

*Inspireret fra udlandet*

Ideen kommer fra udlandet, og især USA hvor der er hundehaver med op til 300 hunde.

Hundehaven Potefryd har nu været åben i fire måneder, og vi oplever hele tiden udvikling og nye glade hundeejere, hvis hunde efter behov, kan blive del af vores hundeflok i hundehaven.

Vi møder store som små hunde i alle racer, og hundene bliver hurtigt del af den stadig voksende flok. Hundene afleveres som regel om morgenen, hvor de bliver lukket ind i vores tre store legegårde i hallen. Her har vi indrettet legeområderne med sofaer, legetøj og vippebræt, som flittigt bliver benyttet i løbet af dagen.
Midt på dagen får hundene en hvilepause, hvor de kan lægge sig i bløde puder og få en velfortjent lur i vores hvilerum. Her bruger de et par timer, hvorefter de igen kan lege og hygge sig sammen i vores tre løbegårde.

Centralt placeret i Aarhus, modtager vi mange positive henvendelser fra hundeejere, der ikke ønsker, at deres hund skal være alene hjemme det meste af dagen. Hundehaven kan således aflaste hunde og ejere, samtidig med, at de får hyggestunder med artsfæller.

Vi synes, at udviklingen af hundehaver i Danmark er spændende, og vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål angående vores hundehave!


Det hele forgår i Brabrand ved Århus, og du kan læse mere om det her. "hundehavenpotefryd.dk":http://hundehavenpotefryd.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner