Dyrepoliti

Kira Eggers skriver om Dyrepoliti. Læs hele artiklen her.


Kære dyrevennerJeg blev inviteret til at lave et indlæg til Gipote men manglede en konkret anledning til at føre det ud i livet. Det var jo ikke nok at skrive "Hej, jeg hedder Kira og jeg elsker dyr".Med tanken om at jeg kan nå ud til mange mennesker, synes jeg

det ville være oplagt at lave et indlæg om noget der optager mig meget. Jeg nåede frem til at et emne om dyrepoliti i Danmark ville være et optimalt emne da der er mange der har en mening om lige netop det - og fordi det er noget der interesserer mig personligt.

Mange taler om at de gerne ser et dyrepoliti indført i Danmark som man har det i USA og England, bl.a. Men lovforslaget fra DF bygger ikke på det, men derimod på at politiet skal have en linje for dem der har lyst til at arbejde med dyr.Det vil sige, at man kan søge ind i politiet og tage en grunduddannelse, som man så supplerer med en linje - også inde for politiet - der kun handler om at håndhæve dyreværnsloven og straffe dyremishandlere. Så der altså ikke sidder en masse betjente og jurister der i forvejen hverken har tid, evner eller lyst til at beskæftige sig med de anmeldelser om dyremishandling de

får.Antallet af anmeldelser er steget kraftigt de seneste år. Om det er fordi der er flere sager om dyremishandling der finder sted eller folk bare er blevet mere opmærksomme og anmelder det er mig uvist. Men faktum er, at alt for mange dyr bliver ladt i stikken for længe før der bliver gjort noget. Tit er det for sent.Det må alt andet end lige være en fordel for politiet at få indført en specialenhed der giver de i forvejen belastede betjente mere tid til at lave det de måske føler de i virkeligheden er ansat til. Dyrenes rettigheder bliver så sandeligt tit nedprioriteret i relation til mange andre sager. Det er nødvendigt med en enhed der KUN tager sig af dyreværnssager og intet andet.Desværre er der enkelte politikere der ikke ser nødvendigheden i at dyrene får deres eget politi. Et godt eksempel er Julie Skovsby (S) som af den ene eller anden mere eller mindre uforståelige årsager ikke mener at dyrs rettigheder bør prioriteres. Måske har hun ikke selv dyr eller har haft dem, måske har hun aldrig oplevet det at miste et dyr eller måske mangler hun empati. Hun har af for mig uforklarlige grunde stillet sig på bagenene overfor et forslag om dyreværnspoliti. Hvis ikke hun kan lide ideen kan hun måske selv finde på en anden der giver bedre mening. Det kan du bede hende om her:

Julie.Skovsby@ft.dkDet er politikere som Julie Skovsby og Lene Espersen der gør at dette tager tid og at det ikke er sket endnu. Så for at gøre en lang historie kort: Vil DU gøre en forskel skal du kontakte dine politikere med det samme og fortælle dem at de skal stemme JA til et dyreværnspoliti den 21. april 2008.
Kærlig hilsen Kira Eggers
"Husk lovpligtigt hundetegn":http://www.proftag.com
"`
0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner