Trim din hund

Negle skal klippes, pelsen skal holdes, lopper skal væk osv. Læs her hvordan


Hunden skal holdes, hvad skal der til, og hvad koster det?

*Negle skal klippes*

Hvor ofte skal negle klippes, og kan man selv gøre det?
Der er stor forskel på hvor ofte en hunds negle skal klippes. De fleste store hunde får ikke klippet negle, de slider dem selv. Mens de mindste hunde får det gjort en gang om måneden.
Hvis du er i tvivl om din hund skal have klippet negle, så se på den når den står på gulvet. Neglene må ikke rører gulvet. Den skal stå på trædepuderne. Rører neglene gulvet, så skal de klippes.

Man kan nemt selv gøre det, med en speciel hunde negleklipper. Men få lige en der har forstand på det, til at vise dig det de første par gange. Evt din dyrelæge.

*Skal din hund trimmes?*
Der er forskel på at klippe og trimme en hund. Terrier og andre ruhåret hunde bliver trimmet. Det betyder at man trimmer den gamle pels af, så ny kan komme til.
Man klipper hunde med blød pels. Eksempelvis puddel og Bichon.

`img:417854:300`

*Badening af hunde*
Det er ikke ofte man skal bade en hund. Er den voldsom snavset og har eksempelvis badet i mudder, så er et bad en god ide. Men som udgangspunkt holder de selv pelsen ren.

*Lopper*
Det er vigtigt at holde sin hund fri af lopper. Der findes i dag mange produkter, og du skal regne med at det cirka koster 250 kr i kvartalet.

God fornøjelse :);

Gipote.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner