Hund i snor eller ikke i snor

Vi får tit spørgsmålet om hvornår en hund skal være i snor og hvornår den ikke skal.


Ind imellem opstår der udfordringer når hunde møder hinanden i naturen og ofte kan man trække hundene fra hinanden hvis der opstår kamp eller i hvertfald voldsom leg. Men hvad nu hvis den ene hund eller begge hunde ikke er i snor?

Reglerne er ganske klare. Når du færdes i det offentlige rum skal din hun være i snor, eller du skal have fuld kontrol over den. Det skriver politiet på deres "hjemmeside":https://www.politi.dk/NR/exeres/AF76FE28-B931-4502-AA42-CB6ABE2B5204,frameless.htm?NRMODE=Published

Vis hensyn:
Selvom du har hunden i snor har den stadig jagtinstinkter og kan virke skræmmende på andre hunde eller mennesker, også selvom de ikke kunne finde på at gøre nogen fortræd.

Har du fuld kontrol over din hund og har den gående løst uden snor, skal du kunne kalde den til dig til enhver tid, og så kan hundeskove måske være noget for dig. "Find dem her":http://www.gipote.dk/hunde-artikler/33-Hundeskove

_Gipote November 2014_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

Karen Hjelske skrev d. 14-juni-2017

Jeg kan anbefale jer at kigge på: https://dyr.dk/hundeskove hvor I finder en komplet opdateret liste over samtlige hundeskove i Danmark. Som jeg kan se, så findes der lige knap 400 hundeskove i Danmark, så det er super skønt.

Log ind for at kommentere og give stjerner