En helt utrolig historie

Hund viser empati og intelligens


Hunden Lilica er noget helt specielt. Den tænker på andre end sig selv. Dette er den helt utrolige historie om en hund der viser empati, og omtanke for andre end sig selv.

"*Hund eller hvalpe til salg? Opret din egen salgs annonce her*":http://www.gipote.dk/annonce2/new

*Går 6.4 kilometer efter mad - hver dag.*
Historien starter i São Carlos i Brasilien. Lucia de Souza er en kvinde som hver aften deler mad ud til de hjemløse hunde. I den anden ende af byen, mere end 6 kilometer væk, fik hunden Lilica 8 hvalpe. Det er 5 år siden. Hunden Lilica kunne ikke finde mad til de små i nærområdet, så hun søgte længere og lænngere væk for at finde mad. Til sidst endte hun helt ude ved Lucia, som delte mad ud om aften som hun plejer.

*Ville ikke spise det hele*
Lucia fortæller: En aften kom denne smukke hund, og jeg fandt mad frem som jeg plejer. Men hunden ville kun spise en lille smule, så stod den bare og ventede. Jeg tænkte at den måske ville gemme resten til senere, så jeg lagde det i en pose og bandt en knude. Hunden tog posen i munden og gik.

Derefter kom hunden tilbage hver aften, og fik en ny pose. Lucia besluttede sig en aften til at følge efter hunden, for at se hvor hun gemte alt det mad. Det blev en lang gåtur. Hunden gik mere end 6 kilometer langs veje fyldt med trafik.

*Deler ud af maden*
Turen endte på den plads hvor hunden holder til. Men der var andre dyr. Blandt andet katte, andre hunde, høns og endda et mulddyr. Hunden lod dem alle spise af posen med mad. Lucia var overrasket og rørt. Den dejlige hund tænkte på andre før sig selv.

*Hunden har gået i 5 år*
Det er nu 5 år siden, og hunden går stadig den samme tur hver dag. 6.4 kilometer gennem farlig trafik, for at kunne bringe mad hjem til sine venner. Det er en helt utrolig historie, som viser at dyr er empatiske, og forstår at dele. Det kunne en del mennesker lære noget af.
Se video´en om Lilica ved at klikke på billedet her.

"`img:386281:550`":https://www.youtube.com/watch?v=1BxPz8TX0Oo#t=188

Skriv en kommentar herunder.

"*Find din drømmehund her*":http://www.gipote.dk/hunde-annoncer

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner