Gipote.dk - hvem er vi ..?

Og hvad kan du bruge os til..?


Gipote.dk er en hundeside. Det ved de fleste efterhånden. Men hvem er vi egentligt, og hvad kan du bruge os til?

*En drøm blev opfyldt.*
Tilbage i 2007 sad vi med en drøm om at lave en seriøs hundeside. En side uden fup annoncer, og med et seriøst forum hvor der ikke bare blev kastet med mudder. Drømmen er gået i opfyldelse, og vi er i dag rigtig stolte af Gipote.dk

*Annoncemarked uden fup annoncer*
Dengang vi startede, var internettet fyldt med fup annoncer med hunde. Udenlandske og danske annoncer, som bare havde det formål at snyde folk for penge. Annoncer med syge hvalpe, eller hvalpe fra hvalpefabrikker i eksempelvis polen. De annoncer er sådan set stadigvæk på danske annoncesider, men vores drøm om at lave en side uden de annoncer, er nu lykkedes. Det betyder at man trygt kan søge nu hund på Gipote.dk. "Se vores annoncemarked her":http://www.gipote.dk/hunde-annoncer

Det har været en hård kamp, for de svindlere giver ikke så nemt op. Men vi tør godt sige, at vi i dag har vundet kampen.

*Seriøst forum*
Vores ønske om at have et forum hvor man kan hjælpe og støtte hinanden kom faktisk ret hurtigt. Vi var lidt skræmte af andre forums, hvor det ofte bare var (er) skænderier og mudderkastning.
Heldigvis har Gipote brugere vist sig at være seriøse hundeejere, som meget gerne vil dele ud af erfaringer, tips og gode råd. Der har været et par uheldige personer ind i mellem, som har prøvet at ødelægge det for andre. Men dem har vi pænt hjulpet videre til andre sider end vores :);

*Hvem er vi så?*
Gipote er startet af 4 friske unge mænd. Eller, det vil sige, dengang i 2007 var vi unge. Nu er vi bare friske mænd :)


Vi har alle selv hunde, og har haft det næsten hele livet. Vi er ikke hundeeksperter, men har lært en helt masse om hunde ved hjælp af eksperter på Gipote.dk (som eksempelvis dem der bestyrer brevkasserne. Dyrelæger og adfærdsbehandlere) Men ikke mindst af jer brugere af siden. Tusindevis af forum indlæg, mails og indlæg fra hundeejere gennem 7 år har givet os en del erfaring.

Når vi ikke passer Gipote (som vi faktisk gør døgnet rundt) Så er vi nogle helt normalte mænd med koner og børn. Gipote.dk er et ApS - men privat ejet. Du kan sikkert også finde os på Facebook.

*Hvad kan du så bruge os til?*
Ja hvor skal man starte. Gipote er først og fremmest et annoncemarked for hunde. Vi formidler kontakt mellem sælger og købere af hvalpe og hunde. Det er vi gode til. Der bliver formidlet mere end 30.000 hunde hvert år gennem Gipote.dk

Men Gipote er også meget andet end et annoncemarked. Eksempelvis kan du bruge os til:

"Hundeforum":http://www.gipote.dk/hunde-forum. Giv eller modtag gode råd og tips om hunde, fra andre hundeejere.

"Racebeskrivelser":http://www.gipote.dk/racehunde: Læs om mere end 300 forskellige hunderacer. Vi har lavet en beskrivelse af hver race.

"Brevkasse":http://www.gipote.dk/hunde-brevkasse: Har du problemer med din hund? Du er ikke alene. Få gratis hjælp fra dyrelæger og adfærdsbehandler.

"Gallerier":http://www.gipote.dk/hunde-gallerier: Din hund er garanteret den flotteste i nabolaget, ik? Hvorfor ikke vise den frem. Se andres hunde, og vis din egen i galleriet.

"Artikler om hunde":http://www.gipote.dk/hunde-artikler. Elsker du at læse om hunde? Sjove historier, fakta og meget mere, så tjek vores omfattende artikel arkiv.

*Gipote er meget mere*
Når du går på opdagelse på Gipote.dk, så vil du finde stort set alt om hunde. Dejlige billeder, andres erfaringer, se din drømmehund til salg og meget meget mere. Gipote.dk er med få ord, Danmarks hundeside.

Har du en kommentar, ris eller ros, så er du meget velkommen til at ligge din kommentar under denne artikel.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner