Dolly Parton ville redde hund

Koncert aktuelle Dolly Parton har et stort hundehjerte


Koncert aktuelle Dolly Parton spillede for første gang på Glastonbury festival i storbritanien. Dolly Parton lukkede festivalen, og gav et brag af en koncert.

*Hund efterladt i telt.*
Da koncerten var slut og de mange tusinde mennesker forlod pladsen, fandt personalet en bange hund der sad alene i et efterladt telt.

`img:378529:300`

Det lykkedes ikke at finde frem til den rette ejer af hunde, så den endte på et internat. Da Dolly Parton fandt ud af det, så kontaktede hun folkene bag festivalen, og folk på internattet. Dolly Parton ville have hunden med til USA så hun kunne passe den.

*Hunden hedder Dolly*
Personalet på internattet kunne dog forsikre Fru Parton om, at de nok skulle finde et godt hjem til hunden. De har allerede fået flere opkald fra folk der er interreseret. Internattet har navngivet hunden "Dolly"
Det er ikke først gang hun får et dyr opkaldt efter sig. Det første klonede dyr nogensinde, fåret Dolly, er også opkaldt efter Dolly Parton.

I aften spiller den amerikanske sangerinde i et udsolgt Forum i København. Hvis du har hund med, så husk at tage den med hjem, ellers kan den ende i USA :);

Gipote.dk - 8 Juli 2014.
Skriv en kommentar herunder

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner