Undgå flåter og lopper uden brug af giftige midler

Er du træt af at finde flåter, tæger eller lopper på din hund?


Er du træt af at finde flåter, tæger eller lopper på din hund? Men er du ked af at tage giftige produkter i brug i kampen mod utøj?


Så er TickLess måske noget for dig.

Den kan minimere risikoen for angreb af tæger, flåter og lopper markant. Og den indeholder ingen giftige stoffer.
For at forstå, hvordan en TickLess fungerer, så er vi nødt til at vide noget om flåter og lopper.
Lidt om flåter
[>img:376106:400]
Flåterne er meget udbredte på vores breddegrader, og de lever af blod fra fugle og pattedyr. En flåt har brug for 2-3 måltider mad i sin levetid. Det første måltid tager de ofte fra mus eller fugle, men andet og eventuelt tredje måltid skal være større, og derfor sætter flåterne sig også på større dyr – f.eks. på vores hunde.
[>img:376107:400]
*Det er ikke blodet der er farligt*
At flåten suger blod er i sig selv ikke farligt for hverken vores hunde eller vi mennesker, men flåterne er ofte bærere af forskellige bakterier, som de overfører, når de suger blot. Og de kan være farlige.
Den mest kendte bakterie er Borrelia, som i værste fald kan give lammelser og muskelsmerter hos både dyr og mennesker.

Flåter har organer i deres forben, og de reagerer på bevægelse, varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en flåt er sulten, sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registrerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast. Flåten skelner ikke mellem dyr og mennesker, når den er sulten. Men for det meste ender den på dyrene - hunde, katte, mus, rådyr osv. - fordi de oftere færdes de samme steder som flåterne.
Lopperne har et tilsvarende organ. Hos lopperne sidder det bare i nakken, men det fungere på samme måde.
Den giftfrie hjælp

[>img:376108:400]

*Hvad er TickLess?*
TickLess er en lille enhed, som afgiver ultralyde. Lyden, der afgives, har en frekvens på ca. 40KHz, og selvom vores hunde har en fantastisk hørelse, så kan de ’kun’ høre frekvenser på 18-30KHz. Det betyder, at hverken vi mennesker eller vores hunde kan høre lyden.
Ultralyden forstyrrer flåterne og loppernes sanseorganer.

Det vil sige, at når en hund med en TickLess går forbi en flåt, så kan flåten ikke orientere sig. Så længe flåten er forvirret, så angriber den ikke. Hunden kan derfor gå forbi flåten uden risiko for angreb.
Så enkelt er konceptet!
Er det et mirakel? Nej, det er det naturligvis ikke. Ligesom med andre gode produkter mod flåter og lopper, så kan du ikke forvente, at du aldrig vil se en flåt eller en loppe på din hund igen. Men det minimere risikoen markant!

Tag derfor altid dine forholdsregler. For dit eget vedkommende kan du hoppe i gummistøvlerne på gåturen, eller i hver fald undgå bare ben og bare tæer.
Gummistøvler er ikke løsningen til vores hunde, så de skal kigges godt efter, når du kommer hjem fra gåturen.
0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

Kiss Laursen skrev d. 06-oktober-2014

Jeg har læst mig til at Tickless ikke bør anvendes under badning, da den ikke tåler så store mængder vand.

avatar

Karina O skrev d. 19-juli-2014

Jeg er en af dem der har købt en Ticless, da vi bor i en skov, og jeg var frustreret over at kunne pille op til 10 flåter af hunden dagligt. Det er rigtig smart at man kan trykke på dimsen, og den så lyser rødt, for at vise at den endnu virker. Alle steder står der at batteriet virker i op til 9 måneder, og så er pengene til en Ticless jo givet godt ud, MEN. Min er kun en måned gammel, og den virker ikke længere. Eftersom den nu er død 8 måneder for tidligt, ville jeg gerne undersæge om der er noget den ikke kan tåle? F.eks. regnvejr, slag/ramle ind i noget eller hvad ved jeg? Da jeg prøvede at finde info om det, er der intet dukket op, men i stedet kom jeg til denne side. Ved I mere om det? På forhånd tak.:-)

avatar

Charlotte Wangel skrev d. 08-juli-2014

Det lyder da rigtigt godt. Bare en hage ved det. Man kan ikke skifte batteri i sjoveren. Den holder 9 mdr, men jeg vil gerne selv bestemme hvor lang tid der skal gå før den udskiftes. Jeg lægger gerne de 200.- pr. hund på bordet når der er mulighed for batteriskift.

avatar

Joane skrev d. 19-juni-2014

Hej Lonni Tusinde tak for dit svar. Jeg har to cavaliere, en på 2 år og en på 11 måneder, og ham den lille kunne ikke tåle Frontline, han kløede så meget, så jeg gik i gang med at finde et alternativ, og købte Cur1, derefter Aloe Vera Quick Spray, som jeg bruger på begge, men jeg synes de bliver så pokkers fedtet af det stads og deres pels er ikke blød efter påføring, så nu har jeg købt Bayvantic, som jeg vil prøve at give dem om et par dage, og så håbe at den lille kan tåle det. Men for at beskytte yderligere mod tæger, kunne jeg godt finde på at købe en Tickless til deres seler, for dem har de altid på når vi er ude. Så er man vel rimelig garderet mod de små bæster ;O)

avatar

skrev d. 19-juni-2014

Hej Joane, Hvis du vil beskytte din hund mod tæger og flåter, så er det ikke nødvendigt, at hunden har TickLess på, når den er inden døre. Den skal blot bære TickLess, når den er i omgivelser, hvor den kan være udsat for angreb af flåter og tæger. Hvis du vil beskytte mod lopper kan det være en god idé at have den på inden døre også, for der kan lopperne også sagtens opholde sig.

avatar

Joane skrev d. 19-juni-2014

Der står at man kan sætte den på deres sele - betyder det så at hunden ikke skal have den på 24/7 som det er tilfældet med et andet produkt til halsbåndet?

avatar

skrev d. 19-juni-2014

Hej Karen Vi har med vilje ikke skrevet pris. For de koster forskelligt ved forskellige forhandlere. Nogle har dem på tilbud osv. Men prøv at google Tickless - så kommer de frem :) Venligst Gipote

avatar

karen juul enoch skrev d. 19-juni-2014

Er interesseret i at købe Tickless Pet. Men der står ingen steder skrevet hvad den koster. Og jeg går ikke ud fra at det er en hemmelighed.

Log ind for at kommentere og give stjerner