Undgå flåter og lopper uden brug af giftige midler

Er du træt af at finde flåter, tæger eller lopper på din hund?


Er du træt af at finde flåter, tæger eller lopper på din hund? Men er du ked af at tage giftige produkter i brug i kampen mod utøj?


Så er TickLess måske noget for dig.

Den kan minimere risikoen for angreb af tæger, flåter og lopper markant. Og den indeholder ingen giftige stoffer.
For at forstå, hvordan en TickLess fungerer, så er vi nødt til at vide noget om flåter og lopper.
Lidt om flåter
`>img:376106:400`
Flåterne er meget udbredte på vores breddegrader, og de lever af blod fra fugle og pattedyr. En flåt har brug for 2-3 måltider mad i sin levetid. Det første måltid tager de ofte fra mus eller fugle, men andet og eventuelt tredje måltid skal være større, og derfor sætter flåterne sig også på større dyr – f.eks. på vores hunde.
`>img:376107:400`
*Det er ikke blodet der er farligt*
At flåten suger blod er i sig selv ikke farligt for hverken vores hunde eller vi mennesker, men flåterne er ofte bærere af forskellige bakterier, som de overfører, når de suger blot. Og de kan være farlige.
Den mest kendte bakterie er Borrelia, som i værste fald kan give lammelser og muskelsmerter hos både dyr og mennesker.

Flåter har organer i deres forben, og de reagerer på bevægelse, varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en flåt er sulten, sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registrerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast. Flåten skelner ikke mellem dyr og mennesker, når den er sulten. Men for det meste ender den på dyrene - hunde, katte, mus, rådyr osv. - fordi de oftere færdes de samme steder som flåterne.
Lopperne har et tilsvarende organ. Hos lopperne sidder det bare i nakken, men det fungere på samme måde.
Den giftfrie hjælp

`>img:376108:400`

*Hvad er TickLess?*
TickLess er en lille enhed, som afgiver ultralyde. Lyden, der afgives, har en frekvens på ca. 40KHz, og selvom vores hunde har en fantastisk hørelse, så kan de ’kun’ høre frekvenser på 18-30KHz. Det betyder, at hverken vi mennesker eller vores hunde kan høre lyden.
Ultralyden forstyrrer flåterne og loppernes sanseorganer.

Det vil sige, at når en hund med en TickLess går forbi en flåt, så kan flåten ikke orientere sig. Så længe flåten er forvirret, så angriber den ikke. Hunden kan derfor gå forbi flåten uden risiko for angreb.
Så enkelt er konceptet!
Er det et mirakel? Nej, det er det naturligvis ikke. Ligesom med andre gode produkter mod flåter og lopper, så kan du ikke forvente, at du aldrig vil se en flåt eller en loppe på din hund igen. Men det minimere risikoen markant!

Tag derfor altid dine forholdsregler. For dit eget vedkommende kan du hoppe i gummistøvlerne på gåturen, eller i hver fald undgå bare ben og bare tæer.
Gummistøvler er ikke løsningen til vores hunde, så de skal kigges godt efter, når du kommer hjem fra gåturen.
0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner