Charlie er hjemme igen

Den Franske Bulldog undgår aflivning


Charlie er en lille "fransk Bulldog":http://www.gipote.dk/racehunde/101-Fransk-bulldog som bed en anden hund i øret. Det mente politiet var så voldsomt, at de hentede hunden. I første omgang skulle den undersøges ved en hundesagkyndig, men hurtigt skiftede politiet mening, og hentede Charlie igen, så han kunne blive aflivet.

*Fairdog ind i sagen*
Foreningen "Fairdog":http://www.fairdog.dk gik ind i sagen, som pludselig blev en sag om jura.
Charlies ejer var naturligvis knust. Charlotte fra Fairdog fortæller at de arbejdede videre på sagen, og pludselig uden nogle videre forklaring, afleverede politiet så Charlie tilbage.

Der sidder cirka 50 hunde rundt om i Danmark, som afventer deres sag. Men med den nye "skambidslov":http://www.gipote.dk/hunde-artikler/632-hunde-skambid-loven-er-aendret er alle sat sager sat i bero, og hundene skal undersøges først.

Fairdog opfordre alle der har hunde i klemme, til at få deres sager genoptaget.

Hvad mener du om sagen her? Skriv din kommentar herunder.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

Ingeborg Tved. skrev d. 18-juni-2014

så skal man også aflive de menersker der myrde en kæreste eller hvad det nu kan være., godt Charlie er hjemme , god dag til jer. knus.

avatar

Maja Nielsen skrev d. 18-juni-2014

hvorfor bed den den anden i øret det skal med i bedømmelsen og politiet skulle hellere interressere sig for dem der prøver atforgiv hundene men der sker der ikke noget

avatar

Annette Lucht Olsen skrev d. 18-juni-2014

Godt søde Charlie. Også jeg synes, at det gør så ondt for de mennesker, der kommer ud i denne situation med deres hunde. De elsker dem over alt på jorden, og er deres kæreste eje. Naturligvis skal hundene sige fra og det kan de jo ikke med andet end at bide fra, hvis det bliver for voldsomt. Egentlige kamphunde, som går efter struben etc., skal naturligvis ikke være her. Men almindelige hunde, som bruger det som forsvar - det er efter min mening ok. Hvis Charlie var blevet aflivet, ville det, som du skriver Mille mord.

avatar

Tasja B. skrev d. 17-juni-2014

Godt at Charlie er hjemme. Sæt nu de 50 hunde fri. Det er jo i hundens natur at bide for at forsvarer sig. Hvordan skal de ellers forsvarer sig når de leger/slås med hinanden?? Klart at det skal have konsekvenser hvis en hund skambider, bare for at bide. Men når de slås sammen, eller forsvarer sig, så skal de ikke have nogle konsekvenser.

avatar

Mille skrev d. 17-juni-2014

Tåbelige latterlige hundelov. En hund bider en anden hund i øret, og så beslutter mennesker sig til at begår mord? Fy for … Godt at det ikke skete.

Log ind for at kommentere og give stjerner