Rålam skambidt af hunde

Opfordring, hold hundene i snor


Ved Hørhusende luftede en kvinde sine 2 hunde - uden snor. Det endte fatalt for et lille rålam, der kun var en uge gammel. Det skriver "Sn.dk":http://www.sn.dk/roskilde/raalam-skambidt-af-loese-hunde/artikel/413301


[img:375373:300]


Kvinden blev selv vidende til, at hendes 2 hunde gik til angreb på det lille rålam, der blev skambidt. Kvinden måtte derefter selv aflive rålammet med en kæb.

*Hold hundene i snor*

I Dyrenes Beskyttelse anbefaler man, at folk aldrig skal slippe hundene løs, hvis der er vildt i området.

- "Det er et stort problem med hunde, der luftes uden snor i området. Vi har talt med Park og Vej om det, men der mener man ikke, at man helt kan forbyde, at folk lufter hunde i det område, men så bør man i det mindste have sine hunde i snor", siger Ole Jensen, der er kredsformand i Dyrenes Beskyttelse.

Skriv din kommentar herunder.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

Birgit Jespersen skrev d. 18-juni-2014

jeg synes også at det er synd for rålammet, men der er IKKE ANDET at sige end HOLD DOG JERES HUNDE i snor

avatar

Kirsten skrev d. 14-juni-2014

Puha det er da synd.

avatar

Carola skrev d. 14-juni-2014

Altså er det mig der misforstår i skriver det er ulovligt ikke at have hunde i snor. Men her hvor jeg bor, Hvide Sande står der altså bare skilte i klitterne og ved stranden at hunden skal være i snor fra måske 1 eller 30 april til ca sidst i september/okt. Agtig kan ikke helt huske datoerne. Gælder disse regler ikke andre steder. Altså har fået afvide at grunden til hunde skal være i snor denne periode er pga. Nye dyreunger, både, lam, ræve, hare, fugle på stranden og så hugorme??

avatar

Buddha skrev d. 14-juni-2014

Trist for det stakkels kid. Min mindre hund er altid i snor i flexline 3 m. Forleden kom en større hund med ejer imod os, den ville lege og blev viklet ind i vores flexline, med det resultet at min hund hylende blev trukket rundt i halsbåndet. Helt urimeligt og ikke fair for nogen af hundene. Så lad os aftale hvis vores hunde skal være løse, selvfølgelig minus hundeskovene.

avatar

Donna skrev d. 14-juni-2014

Hvis hundene kan bide det stakkels kid hvad kan de så ikke finde på at bide også... :/ lad være med at slippe en hund løs hvis man ikke har kontrol over den... Uanset hvor.. Der kan være vildt allevegne...

avatar

Linda-Sophia Danielsen skrev d. 13-juni-2014

Nårh, hvor er det synd! Hvis man har den slags hunde må man simpelthen tage ansvar og hvis man ikke har fuldt styr på dem, skal man lade være med at slippe dem - Svinneri siger jeg bare!!!

avatar

Henning skrev d. 13-juni-2014

Det er ulovligt at gå med hunde uden snor, så enkelt er det. Dyret har fået en frygtelig død, det er der ingen der nævner.

avatar

Lenea skrev d. 13-juni-2014

Hvordan kan man lade hunde uden snor sålænge der er dyre børn i skoven, sikke dig en lam handling. Hun skulle sgu skamme sig overordentligt meget.

avatar

Marianne skrev d. 13-juni-2014

Vis respekt for naturen når der er dyrebørn i nærheden og hold hunde i snor. Vi kan sagtens få en god tur med hunden eller hundene selv om de er i snor, bare forlæng snoren lidt så føler hunden sig mere fri

avatar

Marie skrev d. 13-juni-2014

Okay at lufte sin velopdragne hund uden snor hvis man har fuld kontrol over den ! Hele tiden lade hunden vide at du er den der bestemmer og kald den til dig ofte, give godbid når den kommer, så den bliver trænet på gåturene. Vil være forfærdeligt trist hvis man ikke kan nyde en dejlig gåtur med sin hund i naturen hvor hunden er uden snor. Kald altid hunden til dig når der kommer mennesker som ikke har hund med sig. En velsocialiseret og velopdragen hund er bare lykken.

avatar

Herta skrev d. 13-juni-2014

Håber da godtnok, hun trods alt lod sine hunde spise byttet! Men det gjorde hun nok ikke

avatar

Herta skrev d. 13-juni-2014

Hold hundene i snor, skriver I! Fodr hundene korrekt, siger jeg. De er rovdyr, det er deres instinkt at spise noget kød og ikke det klamme stads til tørpiller. Mennesker skyder med undskyldning om at holde bestanden nede - Hold menneskene i snor. De er til langt større fare og dræber i millionvis af dyr hvert år under helt horrible omstændigheder. KØB noget ægte hundemad til hundene, så de ikke bliver glubende sulten af at se en serveret steg foran snuden på dem!

avatar

Ina skrev d. 13-juni-2014

Meget ulykkelig situation, som kunne have været undgået. Hun er ikke den eneste, der ikke har tænkt sig om. Der er masser af uansvarlige hundeejere, der bare slipper deres hund, hunde og lader stå til. Hvis man holder af dyr, kan jeg ikke forstå, hvorfor man så ikke tager hensyn til de vilde dyr, der lever i naturen.

avatar

Per skrev d. 13-juni-2014

Det er noget svineri fra kvindens side!!! Håber godt nok hun har en rigtig dårlig samvittighed. Hold nu de hunde i snor. Mig bekendt må vi ikke lufte vores hunde uden snor på offentlig område, hundeskov/mark undtaget. Nå, bare et surt opstød, bliver bare så harm.

Log ind for at kommentere og give stjerner