Strandforbud for hunde holder ikke

Blå flag er lige med 0 hunde. Men det holder ikke i virkeligheden.


Det kom som noget af et chok for de fleste, da medierne kunne berette at hunde ikke længere må opholde sig på strande der har blå flag.

Forbuddet bygger på en rapport fra FN, og det er det danske Friluftsråd der var hurtige til at gennemfører det. Men i den virkelige verden kommer det ikke til at holde. På sociale medier som facebook kan man læse, at folk alligevel har tænkt sig at tage hunden med på stranden.

Alene her i pinsen, har rigtig mange taget ders hunde med, bare for at vise deres utilfredshed.

*Harme, og uforstående*
Folk er rasende over forbuddet. Især forstår folk ikke det logiske i det. Forbuddet kommer med den begrundelse, at det er på grund af hygiejne man ikke må tage sin 4-benet ven med. Men der er der ikke forståelse for. En svensk undersøgelse viser, at netop hunde ikke tisser i vandet. Det gør derimod mange mennesker.

*Hvad med alt det andet?*
Folk forstår ikke det forbud. En facebook bruger skriver "Hvad så med folk der har psoriasis, ældre der ikke kan holde på vandet, børn der bevist tisser i vandet, folk der skæller osv osv, må de heller ikke komme på stranden?

Politikere og kendte folk står også i kø for at fordømme forbuddet. Linse Kessler skriver eksempelvis på hendes facebook side "AHVAFFORNOGET ??? Nu må vores hunde ikke hygge på strande med blåt flag? - Nu må "nogen" altså tage at slappe lidt af, med alle disse HUNDEHADEREGLER ! Vores hunde er jo i den grad overhovedet ikke velkomne mere i dette land!"

I sverige bestemmer de enkelte kommuner selv, om de vil have hunde på strande med blå flag eller ikke.


`img:374941:300`*Også turister er ramt*
Flere har været fremme og sige, at det her vil komme til at koste Danmark dyrt, i forma af turister der har hund, vil blive væk. Colin Seymore, turistchef fra varde, anslår at det vil koste 1.2 millioner overnatninger om året.

I det hele taget virker det ikke gennemtænkt. I dag har eksempelvis geder, får, køer, katte og mange andre dyr fri adgang til strande, men altså ikke hunde.

Gipote følger sagen. Du kan komme med din kommentar herunder.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner