Hjemløs med hund

Mange der bor på gaden har hund


Man ser dem ofte. De hjemløse. Rigtig mange af dem har hunde. De går med dem uden snor, og har godt styr på dem.

Når du møder en hjemløs, kan han godt se lidt snavset ud. Du tænker måske hvordan han klarer dagen og vejen. Ofte har de også hunde, men har du lagt mærke til at hundene altid ser sunde og raske ud? Man ser sjældent en hjemløs med en hund der sulter.

De sørger for hunden først. Både hvad angår mad og drikke, men også varme og ikke mindst kærlighed. Der er et tæt bånd med ejer og hund.
[img:374347:300]Billederne her er fra udlandet, men de viser med alt tydelighed den kærlighed der er mellem hund og ejer.
[img:374349:300]
Bare fordi at man er hjemløs hund, betyder ikke at man lever et dårligt liv.


[img:374350:300]

[img:374351:300]

Næste gang du ser en hjemløs, så husk at det også er ansvarlige hundeejere.

[img:374352:300]

Skriv en kommentar herunder.

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

avatar

line skrev d. 13-juni-2014

"Nogen" har givet mig det indtryk, at der på Blågårds Plads i København er en dyrlæge, der hjælper hjemløse og andre fattige med deres dyr. Det er nogle år siden, jeg mødte en stor hund, der havde fået hjælp der. - I Oxford i England møder jeg stort set kun tiggere med hund. En af dem - i maj - var i behandling med hjælp fra en privat organisation, men hjælpen var begrænset, så ejeren havde appelleret gennem avisen og fået meget hjælp, men stadig ikke nok, så kunne vi forbipasserende en søndag få lov til at hjælpe med penge til medicin. Som enhver ved er medicin dyrt.

avatar

gitte skrev d. 13-juni-2014

det er en mega god ide at fattige danskere ka få hjælp med at holde deres hunde sunde

avatar

Diana Andersen skrev d. 08-juni-2014

Hjemløse hunde har ofte meget mere kontakt med ejer end mange andre hunde der bare går alene det meste af dagen! Både i udlandet og herhjemme! Vi i Danmark, skulle også ha et "center", hvor de kan komme og få tjekket deres dyr gratis og evt få en pose mad m.m. med til dem! ?

Log ind for at kommentere og give stjerner