60 hunde taget fra kvinde

En kvinde blev af en dommer fradømt sine hunde


Det blev en tris dag for en kvinde i Vordingborg. En dommer afgjorde at hun ikke selv kunne varetage det bedste for sine hunde, og dermed fjernede han ikke mindre en 60 hunde fra hende.

*Ikke råd, men kan ikke lade være*
Dyreværnet i Rødovre har overtaget de 60 hunde, som omfatter Chihuahua, Kinesisk hårløse og små blandingshunde. Det er ikke uden omkostninger at tage sig af 60 hunde. Alene dyrlæge regninger for de 60 hunde løber op i et betragtelig beløb. Direktør for Dyreværnet i Rødovre, Signe Sehested, har udtalt at de ikke har råd, men ikke kan lade være. Dyrevelfærds hjertet banker, og så må man prøve at finde sponsorer til de høje udgifter.

*Til nye hjem*
Planen er, at de mange dyr skal ud til nye familier, men først når de er tilset af en dyrlæge, og sundheden er på plads. Heldigvis er der allerede mange der har henvendt sig, og er interesseret i hundene.

*Har stået på et år*
Allerede i foråret sidste år, modtog dyreværnet en anmeldelse på kvinden. Men hun ville ikke lukke dem ind, og så blev politiet tilkaldt. En dommer har så her, et år efter, slået fast at kvinden ikke er i stand til at varetage de mange hunde. De har nu været i dyreværn´ets varetægt siden 1 april.

`img:374188:640`


På billedet ses Fiona. Hun er en af de 60 små hunde, som Dyreværnet har fået overdrage. Hun er gudesmuk langhåret Chihuahua på cirka 3 år, og en af de hunde der ikke får problemer med at finde et nyt hjem.

Se mere på "dyrevaernet.dk":http://www.dyrevaernet.dk

Skriv din kommentar under artiklen

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner