Dyrlæger åbner for websalg

Ny shop, PetHappy.dk er åben


Ernæringsvejledning og professionelt dyrelægefoder lige til døren

`>img:371420:200`
*Ny shop - nyt koncept*
PetHappy.dk har nu åbnet de virtuelle døre og sælger foderprodukter til alle stadier og sundhedsmæssige behov en hund eller kat måtte have. Bag webshoppen står blandt andet 3 dyrlæger fra Gentofte dyreklinik, som ud fra mange års erfaring, har håndplukket de allerbedste foderbrands og produkter til hunde og katte.
*Faglig viden*
PetHappy.dk hjælper med at finde det helt rigtige foder til kæledyr. De har gjort det til deres mission at finde det helt rigtige foder til huden eller katten. Om den er stor eller lille, ung eller aldrende, buttet eller adræt, så har de foderet.
Det er ikke længere nødvendigt at køre langt efter foder, hvis hunden eller katten har særlige sundhedsmæssige behov.

*Dyrlæge vejledning*
Med lanceringen af PetHappy kan man få den samme vejledning som var man hos dyrlægen. Ønsker man personlig råd og vejledning inden bestillingen, sidder en dygtig og venlig veterinærsygeplejerske klar ved telefonen.

*Faste leveringer*
PetHappy.dk gør det let at sørge for kæledyrets trivsel. Med faste leveringer skal man ikke tænke på hvornår man næste gang skal købe foder. Man fortæller blot hvor ofte man ønsker levering. Der er ingen binding og leveringerne kan altid sættes på pause. Og du kan sparer op til 16% på faste leveringer.
Webshoppen PetHappy.dk er åben og byder på de allerbedste foderbrands og produkter som sendes ud i hele landet.
*Det er passion*
For PetHappy er det meget mere end et arbejde at tage vare på dyr. Det er en passion. Derfor kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet og modtage tilbud, nyheder og artikler med inspiration til hvordan man kan give sit kæledyr et sundt og lykkeligt liv. Og hvorfor ikke starte med det, de spiser?

Se meget mere på "PetHappy.dk":http://www.pethappy.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner