Hunde helte

Utrolige hunde aktioner. Når hunden bliver helt!


Det siges at hunden er menneskets bedste ven og at mennesket er hundens bedste ven. Der er noget om snakken, for der findes omkring 170 millioner hunde i verden og ved en hurtig gennemregning bliver det ca 1 hund pr. 40 mennesker på jorden. I Danmark er der ca. 600.000 hunde og der bliver registreret ca 80.000 nye hvert år.

Mange af os elsker hunde og vi kan også godt lide at høre om hunde der, ved hjælp af redningsaktioner, bliver helte. Det vil vi gerne være med til at formidle videre så vi har samlet nogle helte historier og en enkelt, helt utrolig, video vi kan glæde os over.

Det her er Buddy. Buddy ledede politiet frem til sin families brændende hus. Det hele blev fanget af kameraet i politibilen. Se det utrolige klip her (klippet åbner i Youtube);
"`img:364638:644`":http://youtu.be/HYZZ4LjlIjE
Her er Bear. Bear reddede Stanley på 14 måneder fra at drukne i familiens swimmingpool. Stanley var faldet i poolen og kunne ikke svømme. Så sprang Bear i vandet og balancerede Stanley på ryggen indtil Stanleys mor kom og fik ham op.
`img:364637:644`
Mød den blinde og døve hund der redede sin familie ud af et brændende hus om natten
`img:364636:644`
Mød Hercules. Familien havde kun haft Hercules i *6 timer* før han trådte ind i den beskyttende rolle. En indbrudstyv var kravlet ind igennem kælder vinduet og Hercules jagtede ham afsted igen.
`img:364635:644`
Det var bare nogle få eksempler på hunde helte. Kender du til en utrolig helte historie vi skal formidle videre er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@gipote.dk

_copyright gipote 2014_
Kilder: Wikipedia, buzzfeed.com, Youtube

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner