Hundeadfærdsinstruktør - 4 sæson

Uddannelsen som hundeadfærdinstruktør strækker sig over 14 måneder, læs mere her


Nye muligheder på hundeadfærds-linjen i Hirtshals

Efter sommerferien bliver Ayoe Hoff og Allan Venzel nye undervisere på uddannelsen som hunde adfærds-instruktør hos Center for Dyreterapi i Hirtshals. Samtidig giver større hold bedre muligheder for gruppearbejde og vidensdeling


`


_Af Helle Møller Riis_

Center for Dyreterapi starter til august sin fjerde sæson op på linjen som hundeadfærdsinstruktør. En uddannelse, der er meget efterspurgt og populær:
- Tidligere havde vi kun nye hold hvert halvandet år, men efterspørgslen er så stor, at vi har besluttet at tage studerende ind hvert år, forklarer Bettina Hvidemose, der er ejer og stifter af Center for Dyreterapi.

Uddannelsesstedet i Hirtshals var sidste år igennem en stor ombygning, og det giver plads til flere elever i nye og bedre lokaler med flere undervisere:

- Før var vi max 8 på holdene, og nu er der plads til 14. Det betyder, at der er bedre muligheder for gruppearbejde, og samtidig er der nu altid to undervisere på i de praktiske fag, så alle får den hjælp, de har brug for, siger Bettina Hvidemose.
Dette efterår får de studerende på hundeadfærds-instruktør-holdet glæde af to nye undervisere: Ayoe Hoff, der selv er uddannet som hundeadfærds-instruktør fra Center for Dyreterapi og Allan Venzel, der er veterinær ernæringsterapeut:

- Ayoe forsker på Københavns Universitet og arbejder som behandler via misbehaving.dk og dogbehaving.dk. Hun skal undervise i hundeadfærd og praktisk hundetræning. Allan Venzel arbejder til dagligt på veterinær terapi centret i Haderslev og er ekspert i ernæring, som han skal undervise i, forklarer Bettina Hvidemose, der samtidig har revideret al pensum, så det indeholder den nyeste forskning.

*Fakta om hundeadfærds-instruktør-uddannelsen:*

Uddannelsen som hundeadfærdinstruktør strækker sig over 14 måneder, og er en af de mest videnskabelige uddannelser indenfor området i Danmark.
Uddannelsen består af weekendkurser og skiftlige opgaver.
Du kommer i løbet af uddannelsen igennem: Hundeadfærd, indlæringspsykologi, praktisk træning, anatomi, fysiologi, ernæring og racekendskab.
Det hele afsluttes med en praktisk og teoretisk eksamen.

Læs mere på dyreuddannelser.dk, hvor du også kan tilmelde dig

_Gipote.dk - marts 2014_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner