DDH – ”Det sikre valg”

Læs om DDH her..


`img:361568:300`

DDH – ”Det sikre valg”

Den Danske Hundeforening, til dig der søger seriøse opdrættere, sunde og racetypiske hunde.

Til dig der vil have hund enten til sjov/hygge eller til udstilling – DDH er lig med DET SIKRE VALG.

DDH søger gennem viden og uddannelse at dygtiggøre vores opdrættere til bedre og sundere opdræt.

DDH - går ind for sunde og racetypiske hunde. Vi går op i at uddanne vores opdrættere, prøve at finde kurser der er relevante for vores medlemmer.

Vi har mange og gode restrektioner for avl, og vi prøver at følge med hvor lovgivningen fører os hen. Vi har ført streng kontrol med vores kenneler og er hvert år ude på kennelinspektioner.

*Udstilling*
DDH er meget aktiv på udstillingsområdet. Vi har udstillinger fordelt i det meste af landet, og vi gør meget for finde på nye ideer til vores udstillinger. Vi har mange super dygtige dommere fra både ind og udland. DDH har samarbejde med UCI i Tyskland, hvorfra der også jævnligt kommer udstillere og udstiller hos os. Vi har fantastisk flotte pokaler, og bruger både meget tid, og mange penge på at finde de rigtige pokaler og rosetter til vores vindere.

*Hunde og børn*
I DDH gør vi meget for at fange børnenes interesse for udstilling. Vi har som alle andre klubber både barn og junior runder, hvor de kan deltage med deres hund. Alle de børn/juniorer der er medlem af DDH optjener point til Årets konkurrence, hvor de kæmper om både titel og den store pokal de vinder som værende dem med flest point.

*Årspokal*
Vi har selvfølgelig også Årspokaler til Årets Hund, Opdrætter, Veteran, Senior – også de titler tælles sammen over hele året. I december kåres alle og på vores store juleudstilling sætter vi en ære i at finde de helt rigtige pokaler, rosetter og gaver til vinderne.

*Medlems rabat*
Som medlem har du flere fordele, du får rabat på stambogsføring (efter 6 mdr), samler point til årets konkurrencer, får rabat på udstillingsgebyret. Så alt i alt mange fordele som medlem. Vi glæder os til at se dig – enten som deltager, eller som tilskuer.

For mere information: "www.den-danske-hundeforening.dk":http://www.den-danske-hundeforening.dk

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner