Hjælp: Min hund fælder.

Hvad kan man gøre, når ens hund fælder meget. Læs med her.


Det kan ikke komme bag på nogle at hunde fælder (med undtagelse af nogle få racer: Læs "Allergivenlige racer":http://www.gipote.dk/hunde-artikler/388-Allergivenlige-racer - Men det kan måske komme bag på nybagte hundeejere _hvor meget_ en hund kan fælde.

`img:357145:300`

Nogle hunde fælder en smule, 2 gange om året fælder de så meget (når de skifter fra vinter til sommerpels, og omvendt) og så er der de hunde der fælder meget, konstant.

*Hvad kan man gøre?*

Hvis du er en af dem der hele tiden har hundehår overalt i huset, så læs med her. Der kan være flere grunde.

1) En hund fælder. Det er helt naturligt. Men du kan gøre meget ved det, ved at børste den grundigt hver dag. Det kan reducere det så meget at det er til at holde ud.

2) Er hunden sund? Godt foder betyder meget, også for pelsen. Giv evt omega-3 og omega-6 fedtsyrer i form af lakseolie. Tjek med kyndige om foderet du bruger er det rigtige for din hund.

3) Hunden har naturligt døde hår og hudseller, ligesom vi har. Vask hunden ind i mellen, helst med shampoo der er sæbefri.

`img:357146:300`

4) Tag ind i mellem hunden med til stranden. Lad den hoppe i bølgen blå og bade. Det løsriver en masse hår, og hvis du børster den grundigt bagefter, har du en hund der ikke fælder - i et stykke tid i alt fald.

5) Endelig kan man faktisk også støvsuge sin hund. Mange hunde nyder det, men den skal lige vænne sig til det. Husk at maskinen ikke skal stå på max styrke.

Vi har også modtaget et råd om Aloe Vera drik til hunden. Det har vi dog ikke nogle erfaringer med.

"Husk det lovpligtige hundetegn. klik her":http://www.proftag.dk

Husk at når du har valgt at få hund, så har du også valgt hundehår. Men i stedet for at blive frustreret over det, så kan du gøre noget ved det :);

Bliver hunden ved med at fælde meget, efter du har prøvet de her råd, så kontakt din dyrelæge. Det kan være du har en hund med allergi, eller hud problemer.

Skriv din kommentar under artiklen her

_Gipote.dk - Januar 2014_

0 stjerner fordelt på 0 stemmer

Kommentar

Log ind for at kommentere og give stjerner